2. veebr. kl 9 Tartus

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
MOrav
Liige
Kontakt:

2. veebr. kl 9 Tartus

Postitus Postitas MOrav »

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Vaiks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Vaiks »

ilus üritus paistis olevat
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

17.00 Tartus
Pilt
Pilt
Ja 17.30
Pilt
Pilt
Ämm pidi täna ise hakkama saama.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Muna Jaan oli tähtsa päeva puhul löönd õitsele kut jõulukaktus ja üritas pisikest lillade klaasidega laternakujulist küünlahoidjat "antibareljeefi" külge jäädavalt kinnitada. Kolinat oli palju, aga õnneks oli Jaanil kotis ainult pronksist koolikell, millega ta sõnavõttude lõppu "aamen" kõlistas, ja mitte makita käsitrell ja kruvid - vana kooli mees :wink:
Pilt
Autorid, kes said hakkama Tartu nõudliku tasemega
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Tartu Rahulepingu originaal oli pandud lauale kahe mundrikandja vahele. Puudus igasugune kaitse, minu ees koogutas keegi kahemeetrine pesemata juustega nohik nina vastu ürikut ja ei kavatsenudki lahkuda. Solbanid seisid kut presidendi ukse juures, harjavars kuuekraest sisse torgat. Soovitasin tundmatul hankida omale lepingu koopia ja seda uurides targaks saada!
Pilt
Tundmatul uurijal polnud vist siiski seagrippi ega nohu - nähtavad plärakad pärinevad mahapudenenud pitseritest
Pilt
Pilt
Pilt
Oli ilus päev! Olen esimene kandidaat kohitsema idiooti, kes rahulepinguga niimoodi ümber käis - ok, meil on ainult Muna Jaan, aga bussid käivad kilulinnast ka siia ja seal on Klenski jms.. Tuleb kohale ja sööb ära - mis siis teete?!
Ja lõpetuseks palus siit kõrvalt oma vabanduse edastada Canon PowerShot A580, sest tema pole omale ise nime andnud ja tema ei saa mitte pilkases öös pildistamisega hakkama - ma ise võtan tema vabanduse vastu!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist