Aaviksoo: Eesti vs Somaalia piraadid
Aaviksoo: Eesti vs Somaalia piraadid
Aaviksoo: Eesti hakkab Somaalia piraatide vastu võitlema
Minu arust on see kurb juba. Kuskil siin foorumi seinte vahel meil on varasemalt juba olnud tuliseid vaidlusi välismissioonide teemal. Kui ma ei eksi, siis nii mõnigi missioonipooldaja tõi omalt poolt välja, kuidas meil missioone vähendatakse. No tõepoolest. Ongi üks suletud, kuid kus uks sulgeb, siis seal ka teine uks avaneb. Voila, nüüd hakkame piraate mingit pidi püüdma. Täpsemalt ei oska midagi veel öelda, kui palju mehi, mis varustus jne selle peale kuluma hakkab, kuid tendents kui selline on minu arust kurb. Ehk siis kõik selleks, et EL'is, NATO's mingi linnuke kirjas oleks ning kodus midagi väga tegema ei peaks. Vähemasti selline tunne on ikka veel jätkuvalt.
Minu arust on see kurb juba. Kuskil siin foorumi seinte vahel meil on varasemalt juba olnud tuliseid vaidlusi välismissioonide teemal. Kui ma ei eksi, siis nii mõnigi missioonipooldaja tõi omalt poolt välja, kuidas meil missioone vähendatakse. No tõepoolest. Ongi üks suletud, kuid kus uks sulgeb, siis seal ka teine uks avaneb. Voila, nüüd hakkame piraate mingit pidi püüdma. Täpsemalt ei oska midagi veel öelda, kui palju mehi, mis varustus jne selle peale kuluma hakkab, kuid tendents kui selline on minu arust kurb. Ehk siis kõik selleks, et EL'is, NATO's mingi linnuke kirjas oleks ning kodus midagi väga tegema ei peaks. Vähemasti selline tunne on ikka veel jätkuvalt.
Muud missioonid on asja eest aga selline asi läheb küll liiale. Iga asja peale pole ka mõttet pioneeri kombel kohale tõtata. Alati valmis!!! Ja mis tehnika meil neid piraate seal ohjeldama hakkab. Järgmisena võiks kuskil õhuturbe missioonil osaleda
Ei saa ikka üle oma võimete ka elada.
Ei saa ikka üle oma võimete ka elada.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
kui mäletate filmi 20 sajandi piraadid
siis kõige tõhusam piraatide vastu on
nõukaaegne starmeh
siis kõige tõhusam piraatide vastu on
nõukaaegne starmeh
Viimati muutis gvardimatros, 09 Veebr, 2010 16:40, muudetud 1 kord kokku.
Baltiiski merejalaväe brigaad - huvitavalt raisatud aeg DMB 90
-
allatah
- Liige
- Kontakt:
Kus saab ennast kirja panna?
Nagu ma aru saan, siis tuleb seda teha täielikult salajas. Mingil hetkel läheb igast KLi malevast 50% Tallinnas laeva peale täiesti tavalises rõivastuses. Lisaks tulevad veel mõned kaubaautod kah peale. Ning siis järgneb lihtsalt paar nädalat pidutsemist kuni seilame läbi rahulike vete. Olles oma kruiisi sihtpunkti jõudmas avastame et laevas olevad autod kannavad relvakoormaid. Ja noh, kas ma pean jätkama fantaseerimist teemal, mis juhtub siis, kui meie laeva poole mingid kiirkaatrid sõitma hakkavad?
Selle Tallinki aluse tekile võiks eelnevalt isegi mõne D30 peale tõsta
---
Meenus et üks Tallinki? laev oli vist ostetud kunagi Itaalia mereväelt, kus see oli transpordilaevaks. Ehk on tol isegi mingit soomust või muud sõjalaevale omast külge pandud. Kui ei eksi, oli tegemist ühega nendest Super SeaCat laevadest. Sorry, ei mäleta ka enam hästi, juba mitu aastat resideerun sisemaal ja ei näe enam pidevalt neid laevu.
Nagu ma aru saan, siis tuleb seda teha täielikult salajas. Mingil hetkel läheb igast KLi malevast 50% Tallinnas laeva peale täiesti tavalises rõivastuses. Lisaks tulevad veel mõned kaubaautod kah peale. Ning siis järgneb lihtsalt paar nädalat pidutsemist kuni seilame läbi rahulike vete. Olles oma kruiisi sihtpunkti jõudmas avastame et laevas olevad autod kannavad relvakoormaid. Ja noh, kas ma pean jätkama fantaseerimist teemal, mis juhtub siis, kui meie laeva poole mingid kiirkaatrid sõitma hakkavad?
Selle Tallinki aluse tekile võiks eelnevalt isegi mõne D30 peale tõsta
---
Meenus et üks Tallinki? laev oli vist ostetud kunagi Itaalia mereväelt, kus see oli transpordilaevaks. Ehk on tol isegi mingit soomust või muud sõjalaevale omast külge pandud. Kui ei eksi, oli tegemist ühega nendest Super SeaCat laevadest. Sorry, ei mäleta ka enam hästi, juba mitu aastat resideerun sisemaal ja ei näe enam pidevalt neid laevu.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Nende laevade SA kasutusotstarve oligi vägede üle vee kiire liigutamine - põhiliselt rõhusid kiirlaevadele britid enne La Manche tunneli ehitamist.allatah kirjutas: Meenus et üks Tallinki? laev oli vist ostetud kunagi Itaalia mereväelt, kus see oli transpordilaevaks. Ehk on tol isegi mingit soomust või muud sõjalaevale omast külge pandud. Kui ei eksi, oli tegemist ühega nendest Super SeaCat laevadest. Sorry, ei mäleta ka enam hästi, juba mitu aastat resideerun sisemaal ja ei näe enam pidevalt neid laevu.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline