Ei tea...
Ei tea...
...kas nutta või naerda sellise uudise peale.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=29276439
Kuue püstolkuulipilduja ostmine on uudistekünnist ületav sündmus...Kole lugu, tervelt KUUS tukki...hull militaarsus vahib vastu, ükskõik kuhu vaatad.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=29276439
Kuue püstolkuulipilduja ostmine on uudistekünnist ületav sündmus...Kole lugu, tervelt KUUS tukki...hull militaarsus vahib vastu, ükskõik kuhu vaatad.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
toomas tyrk
- Site Admin
- Kontakt:
Kui Eesti ostis Iisraelist 1 jalaväediviisi jagu kergerelvi + veel 23 mm ÕT kahureid (mis hiljem meile tegelikult kingiti
, siis kirjutati ka eesti lehtedes, et osteti UZI'sid. Kusjuures minu teada UZI'id ei ole tänase päevani EKV relvastuses
Ja mis siis? Mida Sa tegelikult öelda tahtsid? Et poleks pidanud mingit teadet HK ostmise kohta tegemagi?
Võimalik. KaPo ei kirjuta, mis relvi ta oma poistele ostab...
Ja mis siis? Mida Sa tegelikult öelda tahtsid? Et poleks pidanud mingit teadet HK ostmise kohta tegemagi?
Võimalik. KaPo ei kirjuta, mis relvi ta oma poistele ostab...
Ei, loomulikult on jõustruktuuridele kuue püstolkuulipilduja ostmine sündmus, millest tuleb uudis treida. Veel parem kolm. Jääb üle oodata, mil me saame lugeda tervelt viiekümne pastaka ostust. Jään pikkisilmi ootama, mil venekeelne delfi selle uudise ilmutab. Kommentaatorid on sal paiguti päris vaimukad. Kuus püstolkuulipildujat ja lätlaselt laenatud poole sajandi tagune tank...jaa...tehnika on meil viimase peal. Nagu öeldud, must masendus tuleb peale, isegi häbenemisest on siiber, tuleb ilmselt küünikuks hakata. Kahekümne iseseisvusaasta jooksul oleme siis jõudnud nii kaugele, et kuue pk ostmine on uudis... nojah 
Mis siis?nokkloom kirjutas:http://www.mil.ee/?menu=tehnika1&sisu=uzi
UZI'd pole minu teada mitte üheski kohas (väeosas-struktuuris) relvastuses sees, seda siis Kaitsejõududes. Mädanevad kuskil laos.
--- --- ---
Ja algne uudis ütleb ju selge sõnaga (õigemini on selgelt välja loetav), et lähevad nimetu eriüksuse kätte VIP'ide ihukaitseks. Ilmselt siis mõne eriti suure bossi siiasaabumise puhul võetakse klaaskapist välja ja peidetakse riiete alla. Ässam olla ju kohe.
Eks mingid K-komando poisid neid kasutama hakkavad..
professional retard
-
toomas tyrk
- Site Admin
- Kontakt:
Nojah, siin on ilmselt tegemist teatud tüüpi teadvusprobleemiga...
Oleks olnud uudis, et politsei loobus kuue püstolkuulipilduja ostust - oleks olnud parem tunne?
Või mis?
Ma ei saa reaktsioonist aru, on minu lühike vastus. Eriüksused ostavad ilmselt palju erinevaid relvi. Ilma sellest erilisi teateid tegemata.
Kui oli üks pressiteade, siis mõned mehed langevad selle peale minestusse...
Tanki ei ostetud!
kurb

Oleks olnud uudis, et politsei loobus kuue püstolkuulipilduja ostust - oleks olnud parem tunne?
Või mis?
Ma ei saa reaktsioonist aru, on minu lühike vastus. Eriüksused ostavad ilmselt palju erinevaid relvi. Ilma sellest erilisi teateid tegemata.
Kui oli üks pressiteade, siis mõned mehed langevad selle peale minestusse...
Tanki ei ostetud!
kurb
Jah, just, minu teadvus leiab ilma mingi probleemita, et kuue pk ost pole tõesti nii suur sündmus, mille üle lokku lüüa. Mis järgmiseks? Padrunite ost 50 kaupa? Katsu aru saada, kulla Toomas, et sellisel uudisel on mõnitamise mekk man. Sulle ei tundu?
Tegu on ju piirivalve- ja politseiametiga (no on värdjalik nimetus ja leiutis), nende taustsüsteemis on püstolkuulipildujad täitsa suur samm - peale varasematel aastatel soetatud "raskema relvastuse" (automaadid-pumbad jms) ning mõningate AKS74U'de jms vanast ajast jäänud kola on domineeriv relvatüüp ju siiski püstol, olgu siis 9x18 või 9x19 padrunile..
Oleks KaMin sellise uudise eetrisse lasknud, vot siis oleks ma 100% Lemetiga nõus, et see on küll mõttetu kilkamine liivaterakeste ümber..
Oleks KaMin sellise uudise eetrisse lasknud, vot siis oleks ma 100% Lemetiga nõus, et see on küll mõttetu kilkamine liivaterakeste ümber..
professional retard
-
toomas tyrk
- Site Admin
- Kontakt:
Minu isiklik suhtumine - mis iganes amet seda teatab, et on mõne uue relva ostnud - minu jaoks on see huvitav.
Olen näiteks lugenud mingeid kommentaare mingite eesti eriüksuste pressi jaoks avaldatud fotode kohta, kus inimesed ei uskunud, et tegu on eesti üksustega. Sest infot ostetud relvade kohta polnud kusagil avaldatud.
Ma tean väga hästi, et kui asjad vähe kriitilisemaks lähevad, siis sellist infi pressist enam ei leia. Isegi üksikute PK-de kohta.
Seni, kuni leitakse, et relvade ostmise kohta võib infot avaldada - mina olen kindlasti väga avatud seliist infot vastu võtma...
Mõnitamise mekk? Kas eesti riik kui selline on üks mõnitamise objekt või? Kui diviisi jagu tanke ei osta - hoidku mokk maas?
Olen näiteks lugenud mingeid kommentaare mingite eesti eriüksuste pressi jaoks avaldatud fotode kohta, kus inimesed ei uskunud, et tegu on eesti üksustega. Sest infot ostetud relvade kohta polnud kusagil avaldatud.
Ma tean väga hästi, et kui asjad vähe kriitilisemaks lähevad, siis sellist infi pressist enam ei leia. Isegi üksikute PK-de kohta.
Seni, kuni leitakse, et relvade ostmise kohta võib infot avaldada - mina olen kindlasti väga avatud seliist infot vastu võtma...
Mõnitamise mekk? Kas eesti riik kui selline on üks mõnitamise objekt või? Kui diviisi jagu tanke ei osta - hoidku mokk maas?
Selge siis, nüüd ma tean kah rind uhkusest puhevil ringi käia, sest armas isamaa võttis endale kuus püstol-kuulipildujat soetada. Ja samuti tunnen siirast uhkust ma riigi üle, kelle juhid on kahekümnendaks iseseisvusaastaks suutnud endale nii kõvad naabrid sebida, kes saavad meile kuuskümmend aastat vana tanki kolmeks päevaks laenata. Kõik puha vaatenurgas kinni...
-
toomas tyrk
- Site Admin
- Kontakt:
Ma ei tea, kas ma seda uudist lugedes peaks rõõmustama või kurvastama. Lihtsalt panen kusagile kõrva taha. Huvitav teada.
Mis mind häiris Sinu esimese postituse juures (ja mitte ainult selle juures
) - negativistlik suhtumine. Politsei ostis püstolkuulipildujaid ja rääkis sellest - > paha.
Mis on paha? Mis Sulle ei meeldi? Et politsei tanke ei ostnud? Või et politsei teatas, et ostis need PK-d?
Nagu siin mõned militaar.neti klassikud on ütelnud - kui Sinul on probleem siis see on Sinu probleem.
Vähemalt seni kuni sa sellest valjult ei räägi...
Mis mind häiris Sinu esimese postituse juures (ja mitte ainult selle juures
Mis on paha? Mis Sulle ei meeldi? Et politsei tanke ei ostnud? Või et politsei teatas, et ostis need PK-d?
Nagu siin mõned militaar.neti klassikud on ütelnud - kui Sinul on probleem siis see on Sinu probleem.
Vähemalt seni kuni sa sellest valjult ei räägi...
Aaa, et negativism häirib...
. Kus sa siis seda negativismi näed, loe minu eelmist postitust, oled sa elus midagi optimistlikumat ja elurõõmsamat näinud? Oma riiki ainult kakskümmend aastat olnud, ja juba võetakse pea 30 % kutseealistest aega teenima, on soetatud omaenda plastkerega miinitraalerid, meil on tervelt 45 tundi suurte transportlennukite lennuaega kasutada, etc. etc. Ja nüüd osteti jõustruktuuridele veel kuus püstolkuulipildujat. Kusjuures, pange tähele- tuttuut. See pole teil niisama. Ja digilaiku vahetame korrapäraselt. Mida sa hing oskad veel tahta. Isegi suurtükkidele monteerisime suunatuled külge, see annab kahtlemata tunnistust meie kõrgest innovatsioonitasemest. Taastatud Vabariigi kolmekümnendaks aastapäevaks on lootus isegi oma polügoon saada, kus pauku teha, ei peagi enam naabrite juurde sõitma. Asi areneb.
-
allatah
- Liige
- Kontakt:
Võibolla ma põen mingite paranoiade all, aga milleks seda uudist ikkagi vaja oli, aru ma ei saa. Miks tehakse vastase elu nii lihtsaks. praegusel juhul võib küll vastaseks olla mõni teistlaadi organisatsioon või üksikisik, aga milleks on vaja teada kui palju ja missuguseid relvatüüpe VIPide turvajad kasutavad? Toomase seisukohast saan küll mõeti aru, et praegu ei ole sellist ohtlikku aega, et ei võiks seda avaldada, aga kui see ohtlik aeg tuleb, kas siis korjatakse see info inimeste ajudest ära?
Samuti mõtlesin kunagi, kui jõudsid kohale Milanid või kasvõi Mistralid (Mapatsite saabumise ajal mõtlesin vist veel mudelautodest
), et milleks on vaja avalikustada seadmete arvu? Tõsi, see number tõstis mu meeleolu, sest siis osteti neid ikkagi selline kogus, mis sõjas mingit mõju kindlasti avaldab. Aga mingid paranoiad jäävad...
Kuid selle mõnitamise kohta arvan, et kui meil oleks 45 lennutunni asemel kasvõi 45 õhk-õhk/õhk-maa relvastusega treeninglennukit, siis ei tunduks see uudis kuidagi vale. Tegelikult pole see ju üldse kuidagi riigikaitsega seotud uudis, aga siiski ka minul tuli seda lugedes väikene irooniapisik sisse. Et noh, 20 aastat ja juba tervelt KUUS püstolkuulipildujat
Nüüd 5. kolonn ilmselt väriseb...
Kuigi tuleb siiski aru saada, et seda relva tõepoolest ei lähegi rohkem vaja ja ilmselt osteti neid isegi ühe või kahe võrra rohkem, kui tarvis.
Eks vaatab mida järgmised uudised toovad. Kas teatatakse, et Kaitsetööstuse liit hakkab aastaks 2014 koostama kokkukäivate AK4 pärade kavandeid või siis, et aastaks 2014 jõuavad meie pinnale viimased soomuspataljoni masinad.
Samuti mõtlesin kunagi, kui jõudsid kohale Milanid või kasvõi Mistralid (Mapatsite saabumise ajal mõtlesin vist veel mudelautodest
Kuid selle mõnitamise kohta arvan, et kui meil oleks 45 lennutunni asemel kasvõi 45 õhk-õhk/õhk-maa relvastusega treeninglennukit, siis ei tunduks see uudis kuidagi vale. Tegelikult pole see ju üldse kuidagi riigikaitsega seotud uudis, aga siiski ka minul tuli seda lugedes väikene irooniapisik sisse. Et noh, 20 aastat ja juba tervelt KUUS püstolkuulipildujat
Kuigi tuleb siiski aru saada, et seda relva tõepoolest ei lähegi rohkem vaja ja ilmselt osteti neid isegi ühe või kahe võrra rohkem, kui tarvis.
Eks vaatab mida järgmised uudised toovad. Kas teatatakse, et Kaitsetööstuse liit hakkab aastaks 2014 koostama kokkukäivate AK4 pärade kavandeid või siis, et aastaks 2014 jõuavad meie pinnale viimased soomuspataljoni masinad.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline