mida arvate

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

mida arvate

Postitus Postitas renx90 »

olen siin juba mitmeid kaasfoorumlasi kohanud kes tegelevad esemete Kollektsioneerimisega ja osustasin luua selleteemalise foorumi muidugi mis tahab ja vajab korrigeerimist. foorum on loodud Kollektsionääridele ja muidu huvilistele.
Mida arvaterelvadjamoon.eurogoo.com
Loodan et kedagi kuidagi ei pahanda :wink:
Viimati muutis renx90, 22 Veebr, 2010 18:45, muudetud 1 kord kokku.
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Kollektsionääridel foorum juba olemas: http://www.wehrmacht.pri.ee/foorum/phpBB2/index.php
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

njah siis ei ole sellega midagi teha :wall:
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

kasutasin natuke netti ega ei leidnud ühtagi eestikeelset
foorumit mis oleks spetsaliseerunud ainult relvadele ja laskemoonale
tein enda omas mõned muudatused ja nüüd on se relvadele ja moonale spetsaliseerunud... :roll:
ENDISELT oleks ettepanekud teretulnud :dont_know:
urmet48
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmet48 »

Väljasurnud foorum sul. Viimase uuendused 2009 aasta veebruarist seal. Paljud alateemad tühjad. Võiksid natuke netis ringi vaadata ja lüngad ära täita.
Uudishimu pole patt!
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

See on jälle kaheteraga mõõga moodi asi. Igal juhul oled hulga tublit tööd teinud ! Teisalt näiteks sõna propaganda on tavaks kirjutada "g"-tähega, mitte "k"-ga, seda juba vanade ladinakeele kõnelejate ajast.
Relvad on suhteliselt delikaatne teema ja paistab, et läheb veelgi delikaatsemaks. Kui juba täägid on kuulutatud kuritegelikeks riistadeks, siis pole kellegi eriti relvateemadel valmidust vahutada, mõned üksikud kollektsioneerimislubadega asjahuvilised välja arvatud. Teooria on hea, aga praktika on tõe kriteerium, nagu marksistid-leninistid armastasid konstanteerida.
muidu ju igati tubli ettevõtmine, aga kui asi käima ei lähe, siis ta ei lähe ja midagi ei ole teha. Ainuke võimalus on püüda asja käima ajada! :P
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

urmet48 kirjutas:Väljasurnud foorum sul. Viimase uuendused 2009 aasta veebruarist seal. Paljud alateemad tühjad. Võiksid natuke netis ringi vaadata ja lüngad ära täita.
relvadjamoon.eurogoo.com on 2010 a toodang
urmet48
Liige
Kontakt:

Pane korralik link promotavale foorumile. See sõjanduse jauram igatahes jura sul.
Uudishimu pole patt!
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

nii parem? 8)
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Kui juba kooliõpetaja värgiks läks PEAEGU = peaaegu.

Emakeelt tasub ikka õppida...
maanus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maanus »

renx90. .....Teie IP on valitud potentsiaalseks võitjaks...... Mis juhtub kui seda nuppu klikkida? Kas asjast pääseb lihtsalt Format C-ga või tuleb hoopis uus kõvaketas muretseda?
Kas keegi on proovinud kunagi?
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Need jurakad ei olene minust ja ma arvan ,et iga ajudega kasutaja ei vajuta nendele...
urmet48
Liige
Kontakt:

Tee lehekülje taust hele ja loobu sellest sinisest loetamatust kirjast! Kui tahad, et seal ka kasutajaid tekiks, siis täida oma alafoorumid mingi algega. Kui sul seal midagi ikka lugeda pole, siis keegi ei viitsigi seda foorumit sirvida.
Uudishimu pole patt!
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Lugedes eelnenud postitusi, oleks Renxu ainuke õige otsus - õppida, õppida, õppida - ehk lihtsalt saada targemaks ja siis uuesti üritada. Pole mitte paha pärast soovitatud 8)
Kasutaja avatar
rains
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas rains »

Taust võiks hele olla.Praegu jääb nagu midagi puudu.Alateemad võiks tõesti ära täita algse materjaliga,siis juba tuleb huvi lugeda ja vastu kribada.
Omalt poolt soovin jõudu ja kannatust,suur töö on juba ära tehtud.Positiivne nähtus igal juhul.Nii et -igatahes nagu heas eesti filmis öeldi -tegutse edasi!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline