Veel natuke Läti tankist

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
ixc
Liige
Kontakt:

Tank tuli teel vastu

Postitus Postitas ixc »

Täna tuli Pärnu-Paide maantel vasta treiler millel oli minu arvates komplektne T72, võis ka olla T55. Roomikud olid kaetud plekiga küljel. Ümar torn, suur prozektor. Liikus Paide poole.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
man21
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas man21 »

Lätlaste T-55 ja BTR´d on külas, et meie pioneeride saavutusi kontrollida.
Ela täiel rinnal ja kui kord kooled, siis ära kahetse elatud elu!
olef
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olef »

Tjaah...ammu pole neid massinaid enam näind ja katsuda saand.Oleks isegi tahtnud moto müra ja roomikute löginat kuulda...
A vähemalt möned soldatid on nüüd kogemuse vörra rikkamad-ikkagi päris tanki liikumas näinud jne. 8) Ja parem reality vanakesega kui miski juutuubi liikuv pilt!
Tänan ka linkide eest!
Kasutaja avatar
redhott
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas redhott »

Siit saab üritusest väikse ülevaate http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Xtrem ... tised.aspx
Lemet
Liige
Kontakt:

Masendav on see, et näiteks venekeelse PM venelaste 5 gen. esmalennule pühendatud artikli kommentaarides võeti pea igas kommendis vähem või rohkem selle teema üle hambaid teritada. Stiilis "kakskümmend aastat riiki, a tanki käite lätlaste käest laenamas." Kuidas kellelgi, aga minul on selles osas küll oma riigi pärast siiralt häbi. :(
Kasutaja avatar
man21
Liige
Kontakt:

Ka mul on häbi, aga poliitikud, raisad, ei tunne sellist sõna.
Roamless
Liige
Kontakt:

Veel natuke Läti tankist

Postitus Postitas Roamless »

Meie kallid naabrid venelased kasutasid uudist Läti tanki kaasamisest sõdurite väljaõppel kohe selleks ,et mõnitada Eesti armeed.

http://www.youtube.com/watch?v=-260mySN ... re=related
Unforeseen consequences
Kasutaja avatar
kangelaspioneer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kangelaspioneer »

Kas ma olen ainus, kellele tundub, et asja eest mõnitatakse?
Kasutaja avatar
man21
Liige
Kontakt:

Vaat see tuleb küll alla neelata, sest üks sõjavägi ilma tankideta on tõesti naeruväärne. Vast nii jõuab ükskord ka meie poliitikutele kohale.
Viimati muutis man21, 07 Mär, 2010 15:46, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

"mõned riigid kasutavad minimalistlikku lähenemist"

:roll:
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Kapten Trumm kirjutas:"mõned riigid kasutavad minimalistlikku lähenemist"

:roll:
See võib tekitada maximalistlikku hävingu nii riigile kui rahvale
:dont_know:
Olen nõus ka teiste arvamusega, kangelaspioneer, olen sinuga 8)
Lemet
Liige
Kontakt:

Enam pole vist väljamaal vaja seletada, et Eesti, see on seal Soome külje all, veidi lõuna poole, piisab, kui teatad, et see on see riik, kes lätlastelt tanki laenab ja veidi varem ilma rahata pakutavatest uhkelt keeldus. Tra küll, isegi uudiseid lugeval tšikil võbeles muie suunurgas. Piuneer-kangelasega täitsa ühes paadis.
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Ise püüad ikka asju vaadata kriitiliselt, kuid siiski hea külje pealt ja kaitsejõududest eemal olevatele inimestele tasapisi selgitada seda, et meist tõesti ei sõideta viie minuti ega kahe tunniga üle. Aga selline meeldetuletus kisub ikka vingelt motti alla.

Aga no muidugi seni pole meil sõdimiseks tanki vaja läinud (küll aga PASIsid), seega oleme ju NIIII palju raha kokku hoidnud, et võtab lausa pisara silma. Ning kuna tankiga ei tee ju Mistralile midagi, ei ole vaja meil ka tulevikus tanke. Ma ei mõista isegi seda, miks uusi Pasisid tahetakse. 60st masinast jätkub ju soojadele maadele küll. Oma riigi kaitseks nagunii ju tehnikat vaja pole. Paneme lihtsalt piirile sildi, et relvadega riiki sisenemine keelatud ning asi korras.
Muidugi tuleb mõista, et viimastel aastatel on asi alguses tasapisi, aga nüüd juba päris suure hooga paremuse suunas muutumas. Vähemalt mulle näib nii. Aga kui palju oleks võinud õigel ajal ära teha...

Vabanust selle halamise eest, aga metsas või klassis olles pole ju ka vaja hakata kaaslaste motti alla viima, kuid kuskil tahaks aegajalt siiski mõtted välja öelda.

Mida pean ma tegema, et rahvusvaheline meedia (olgugi, et RT on vist Venemaa (propaganda)kanal) ei mõnitaks riiki, kus ma elan?
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

allatah kirjutas: Mida pean ma tegema, et rahvusvaheline meedia (olgugi, et RT on vist Venemaa (propaganda)kanal) ei mõnitaks riiki, kus ma elan?
Ära muretse. Mida rohkem Sa teed, või tegelikult - meie teeme, seda rohkem see riiklik propagandakanal otsib ja leiab neid põhjusi, et meie riiki mõnitada.

Edit: et mu mõte liiga segaseks ei jääks. Ja et keegi mind jälle ironiseerijaks ja muidu muude heade sõnadega ei kutsuks.

Juba see, et Lätist see tank laenati pioneeride töö katsetamiseks ning ajateenijatele tutvustamiseks, oli "rohkem tegemine".

Kindlasti see Venemaale ei meeldinud.

Ja las mõnitavad. Ehk see mõjutab poliitikuid tegema ka mõned otsused, mis seejärel Venemaale veel vähem meeldivad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline