EKV/KL on peagi 20 aastaseks saav, määrused ning vormikandmise eeskiri peaks olema kenasti sisse juurdunud aga tegijatel ikka juhtub.
Alustaks härra reserv brigaadikindrali õlakutest

Minule, kui paadunud tsivilistile, tundub, et kõik on õige - reservi mees! Kohe näha! Muidu hakka veel teisele kulpi lööma - ma mõtlen siis juhul, kui endal ka peaks juhuslikult pagunitega asi seljas olema, aga nüüd selge värk - mingi reservipässakas naise või lastelaste poolt "sätitud" mundirovkas meile mullikesi puhumasAlustaks härra reserv brigaadikindrali õlakutest
Ikkagi ERUkindralNoor kirjutas:
Alustaks härra reserv brigaadikindrali..
No näed siis - hoopis erus! Sealt pole enam kaugel aeg, kus punatäht läheb suhu ja proteesid frentsi parema hõlma külgeIkkagi ERUkindral
Ah, kaitseliitlased? Noh, neist ma parem üldse ei räägigi. (Aga mitte kõik muidugi. Väga meeldivaid erandeid on igatahes kah.) See on lootusetu.Loodame, et nendest "moepolitsei" retkedest ka kasu on, ja vormi eeskujuliku vormi kandmise kultuur hakkab paranema, seda eelkõige kaitseliitšikute seas.
Vastavalt kehtivale KVTS-le siiski veel RESERVIS. Ja nii ongi!Ikkagi ERUkindral
See ei ole vabandus. Igasugust vormiriietust, olgu see siis kas-või reservväelasele väljastatud Rootsi hõlst, saab (ja peab) kandma korrektselt. (Muideks! Vähemalt vormiriietuse komplekt väljastatakse tõesti täielikult. Ja alati.) Lohakus, lodevus ja hooletus ei ole vabandatav.Vormikandmise kultuur ei muutu enne kui meie lugupeetud kaitsejõud suudavad tagada igale reservkogunemisele kutsutud reservväelasele ja ka kaitseliitlasele paberil kirjas oleva ettenähtud varustuse või legaalse lihtsa võimaluse soovi korral purunenud või kadunud vormielementi endale soetada. Viitena on ka selles foorumis olemas teema " ostan-müün-vahetan, kus huvilised realiseerivad ametlikult väljastatud vormielemente, mida väljastatakse piiratud hulgal? Südametunnistus!
Ega fotograaf pea kõike pildistama, veelvähem avaldama. Kui ohvitser teebki suitsu ja sülgab sellises kohas, kus see silma ei paista, kas siis peaks see taunitav olema?B2 Spirit kirjutas:Mul läks süda pahaks, kui selle "ohvitseri" pilti eelmisel aastal presidendi vastuvõtult nägin. Ärge seda kodus järgi tehke. Veel vähem vastuvõtul.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline