Võtan laenule: Miilitsa vorm (Tartu)

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Robert!
Uudistaja
Kontakt:

Võtan laenule: Miilitsa vorm (Tartu)

Postitus Postitas Robert! »

Tervist foorumirahvas.
Mure mul raske. Sellel laupäeval (06.11.10) toimub stiilipidu, mille teemaks on "pätt ja politsei" ja mõtlesin, et stiilne riietus sinna oleks vene miilitsavorm. Olen teinud eeltööd ja saanud teada, et vähemalt Vanemuise kostüümilaenutuses sellist kostüümi saadaval pole. Niisiis pöördun siin inimeste poole. Kas kellegil on nõukogude aegset miilitsavormi, mida laenata? Ise olen keskmise kehaehitusega, 185 cm pikk. (Loomulikult ei jää heategu ka tasuta) Tagastaksin eseme esimesel võimalusel ehk kas pühapäeva õhtul või esmaspäeval. Luban, et laenatud asja hoian hästi ja tagastan vara nii nagu see sai mulle usaldatud.

Parimat,
Robert

(kui moderaatorite arvates asub see teema vales kohas, siis võib selle mujale ümber tõsta)
Viimati muutis Robert!, 14 Sept, 2013 14:11, muudetud 1 kord kokku.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Küsi Simmi pankrotihaldurilt - saad järsku päriseks! Või vähemalt selle kärtspunase fraki, mille seltsimees spioon endale disainis presidendi vastuvõtule minekuks, aga ülejäänud seltskond välja naeris 8)
Vabanda, kui eksitasin :write:
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

Arnold kirjutas:Küsi Simmi pankrotihaldurilt - saad järsku päriseks! Või vähemalt selle kärtspunase fraki, mille seltsimees spioon endale disainis presidendi vastuvõtule minekuks, aga ülejäänud seltskond välja naeris 8)
Vabanda, kui eksitasin :write:
Sel juhul peab kiirustama! Simmi seif on juba Laidoneri muuseumis ja ega need ürbidki ripakile jää!
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
mart69x
Liige

Postitus Postitas mart69x »

pakuks, et www.surm.ee saab sind aidata. Või Võru vanatehnika klubi Vänt. Need tüübid pidevalt lõuna eestis ja reporteris oma miilitsa volgadega ja vormis ringi lasevad
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline