Sd.Kfz. 171 Panther G

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Sd.Kfz. 171 Panther G

Postitus Postitas scout22b »

Nonii panen siis kah ühe oma projekti siia rippuma, osad teist juba seda näinud.
Üldiselt komplektist.
Tegu siis DML smart kitiga. Kokkupanek oli minu arvates mõnus, kuigi kere tagosa läks veidi punnides. Lindid läksid kokku ilusasti ja suurt muret nendega polnud. Mis vahest ebameeldiva mulje jättis, olid kere tagaosas külgedel paiknevad lindilülide "nagid". Nendele ei olnud võimalik ilma põhjalikke muutmistöid lindilülisid fikseerida. Lõpuks jätsin need sealt üldse ära.
Aga jutt jutuks, veidi pilte kah. Uued pildid uues keskonnas. Loodan, et vaatajasõbralikumad

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Ootan kriitikat nii mudeli, kui fotografeerimisoskuse koha pealt :) :oops:

Paavo
Viimati muutis scout22b, 06 Dets, 2010 20:58, muudetud 1 kord kokku.
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

kasuta nagi.ee keskkonda piltide üleslaadimiseks. see on kasutajasõbralik ning töötab tegelikult ka. erinevalt sellest imageschackist or vadeverist. mina isiklikult ei viitsi oodata, kuni see leht laeb 10 miljonit reklaami ja siis võibolla kunagi alustab pildi näitamist kah.

eks siis saab tanki kah lähemalt uurida.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tervit.

Mudelit olen ka oma ihusilmaga näinud - täiesti kobe tükk!
Aga mis puudutab nagi.ee keskkonda, siis seal oli vist mingi jama - no et pilte sai siin näidata ainult mingis nende poolt määratud X suuruses?
Selles mõttes on ehk http://album.ee/ mõistlikum variant: kasutan ise juba päris pikka aega ja ei nurise, peaasi, et pildi serva laius pikslites ei oleks üle 900, muidu venitab kogu foorumi jutu kuhugi nurga taha ja siis keri edasi-tagasi...

Urmas.
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Fotode koha pealt: see et imagef..k on saatanast(no ei viitsi seda pildi laadimist ära oodata), olen juba varem öelnud. Teiseks, katsu pilte teha väiksema ISO-ga, praegu on jube mürane. Lumesadu võib aknast ka vaadata :wink:
Muidu on mudel väga hea, nägin teist juba kokkutulekul.
Ootan järge.
Tervitused
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Mudelit olen ka oma ihusilmaga näinud - täiesti kobe tükk!
Aga mis puudutab nagi.ee keskkonda, siis seal oli vist mingi jama - no et pilte sai siin näidata ainult mingis nende poolt määratud X suuruses?
sellega on nüüd nii, et pakutakse välja jah erinevad suurused, kuid viimane on "orginaal". mina teen oma pildid 1024X... ja need ongi siis siin esitatud originaalsuurusena
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

ok seega saan aru, et mida väiksem iso seda parem jah? Mul fotoka manuali pole enam, ja mingi loogika ütles mulle, et mida rohkem seda uhkem, seega panin iso kohe maksi... :wall: eks õhtul proovin uuesti klõpsu teha :)
Fortes fortuna adjuvat
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Minu meelest on digikaamerad piisavalt "inteligentsed" ja saavad peaaegu igasugustes tingimustes hakkama. Las tarkvara paneb settingud ikka ise.

Kui valgust vähe, tasuks pildistada statiivi pealt ja vajaduse korral kasutada viitpäästikut.

Ja pildid tulevad väga head.
fossiil
Liige
Kontakt:

No pildi suurust ei ole küll mõtet hakata kaameraga määrama - ise teen alati maksimaalsed - kusagil üle 3000 millegagi X 2000 millegagi pikslit. Tõmban pildid arvutisse ja edasi: Irfan View -s piiritlen vajaliku osa ära, kärbin ümberringi liigse ja siis muudan suuruse Pilt menüüst "muuda suurust". Seal kirjutan kastikesse vajaliku laiuse, ehk siis antud juhul 900 ja voila! Jääb üle vaid ümber salvestada ja kogu lugu. Kusjuures salvestades saab mahtu vähendada - veebi jaoks tõmban protsente vähemaks, kuni tulemus on kusagil 60 - 100 kilo. No ja lõpptulemuse lasen juba album.ee -sse üles.
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Nonii panin paremad pildid paremas keskonnas üles :)
Fortes fortuna adjuvat
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Tõeliselt muljetavaldav töö.
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Hoopis teine asi on normaalseid pilte vaadata! Mul ajab närvi mustaks, kui pean mingeid linke klõpsima ja siis ootama.
Roostetäpid on väga loomutruud.
Tuleb vist sõjalõpu seismajäänud masin, siis ei pea roomikuid ka läikima ajama.
Pesu veel tegemata?
Tervitused
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Pesu veel tegemata jah, homme esimene läikiv lakk peale.
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

suht kaunis käru. kas kulumise tegid svammiga ?
Pilt

Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Üldiselt svammiga jah, veermikul (mida ma korralikult pildile pole veel saanud) ja paaris muus kohas aitasin osalt ka pintsliga kaasa
Fortes fortuna adjuvat
fossiil
Liige
Kontakt:

Nonii, nüüd on pildid kenasti olemas, kuigi see igavene "nagi" häda - foorum võimaldaks normaalselt 900 pikslit, aga nagil on mingi oma formaat - 720 X 540. Aga igal juhul parem, kui enne. Ent enne, kui nagi otsa lõplikult rippuma jääd (inimene on juba selline mugav tegelane), tee veel üks ponnistus ja proovi siiski album.ee ära - usun, et siis unustad selle nagi peagi. Mudel on sul igal juhul seda väärt, et ta piltidel paremini näha oleks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist