Valmis sain. AV-8B ja tema variatsioonid

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Valmis sain. AV-8B ja tema variatsioonid

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!

Olen üsna vaikne olnud siin foorumis, vahetevahel sissevaadates toimuvale. Tahaks öelda , et on palju VÄGA ilusaid töid siin foorumis näidatud. "Haigust"
arvestades kulgeb see suuremate hälveteta:) Lubasin endale täiendada "lendurite" tegemisi kuna Meie foorumis domineerib rohkem maismaa osapool...
AGA loodan , et peale minu postitust EI hakka LP. kollegid minust ringiga mööda hiilima ja multivõimalustega omadussõnu külge pookima, kuna olen ikka lootusetult Palati patsient...staaziga
:)
Aga nüüd asjast. Lubage esitleda Teile Aparaati AV-8B e. VSTOL lennukit ( Vertical Start or Landing) millel ka nimeks Jump-jet, Owl jt.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Siin siis tema arendus AV-8 NightAttack e. täiendatud aparatuuriga tegutsemiseks pimedal ja raskendatud nähtavusega ajal
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Ja selle perekonna tuunitum jet Radar Owl e. radariga varustatud hävitus-pommitus lennuk. Kasutati laialdaselt viimase aastakümne jooksul. Täiustatud võimalustega kasutad modernset "õhk-maa"tüüpi relvastust ja laiendatud õhulahingupidamis võimalusi...
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Viimati muutis Parovoz, 10 Dets, 2010 15:52, muudetud 1 kord kokku.
Taara avitab! ...
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Seda siis see pikk vaikus tähendas, kohe kotitäis lennukeid korraga :)
Kuna ma uuematest hävitajatest suurt jaga siis jääb üle vaid konstanteerida et ilus punt. Mis see mõõtkava on , 1:72? seljuhul eriti tugev aplaus

Levar
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

tõesti mauhdi jõululaual mitu harrieri reas! ilusasti tehtud ka veel peale selle. kas tõesti minu lemmikmõõtu 1:72?
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Nagu ikka väga hea töö ja silm puhkab. Sulle on vist kombeks saamas mitme tükki korraga tegemine :)
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Ilusad aparaadid! Tuleb nagu konveierilt. Mis mõõtkavas huvitav?
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!

Tänud konmmentaaride eest. Vanaks hakkan jääma vist...unustasin kõige vajalikuma
Tegu siis Trumpeteri 1/32 AV-8 seeriaga.
Pildid on tehtud seebikarbiga Powershot A85.
Taara avitab! ...
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No igavesti vinge ports korraga valmis tehtud! Tundub st see lennukiemalaeva projektis kaasa tegemine on su hingeelule tugevasti mõjunud...
Ilusad lennukid! Saaks veel pildid kah tiba suuremaks (no tegelikult torgin niisama - veits nagu album.ee fänn ilmselt... :roll: ).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist