Stryker M1127 Reconnaissance Vehicle (TRUMPETER)

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Stryker M1127 Reconnaissance Vehicle (TRUMPETER)

Postitus Postitas scout22b »

Alustasin siis selle mudeliga.
Pilt
Ausalt üteldes tegelikult jätkasin, kuna kunagi ennemuistsel ajal sai alustatud selle kokkupanekut.
Jupid lähevad kokku suhteliselt lihtsalt ja vähese lisavaevaga. Koostejuhis on samuti suhteliselt hästi ja arusaadavalt tehtud. Karbis on lisaks mudelile kaasas ka erinevate karastusjookide ja söökide karbid.

PS! peaks kah vist endale tegema eraldi teema, kuna plaan ei ole mudelite kokkupanekut veel niipea lõpetada :)

Paavo
Fortes fortuna adjuvat
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Aga jätka siis juba koos meiega - paluks protsessist pilte ja mitte vähe! Ja iga järgnev mudel uue teemana.
Eraldi "oma" teema tegemine ei ole minu arvates hea mõte - kui kõik su mudelid on ühes jorus üksteise otsas, siis on sealt vajaduse korral sul endalgi lõpuks raske midagi leida, rääkimata veel teistest.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

näita jah, mul kuu aega tagasi jõudis ka trumpeteri oma taoline asi kohale, juures eduardi RPG tõrjerest. et siis tean mis mind ootab
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

P II

Nonii praegu siis apastraat sellises ehitusjärgus
Pilt
Pilt
Pilt
Tegelikult oli traadilõikaja kah PE variandina, aga minu lontnäpud suutsid selle prügiks mudida.
Tagumiste rattapaaride vedrustuse kaitsmed nagu näete on kolmandal sillal PE-st ja neljandal sillal siis plastist. Kunagi ammu sai see PE sinna überhalvasti külge käkerdatud seega vahetasin välja need.

Paavo
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
urmo25
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmo25 »

kas üritad rpg võrgud ka külgedele teha
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Ei selle mudeli juures küll mitte, kunagi tahaks proovida küll, aga ma arvan, et sinna on veel aega. Esmalt pean hakkama saama selliste lihtsate etsidega nagu traadilõikaja :P
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

P III

Nonii koosteprotsess lõppenud järgmiseks siis kukun värvima nii, et koliseb. Koosteprotsessi lõppsõnana niipalju, et üliselt oli hästi kokku pandav mudel, jupid sobisid omavahel kokku, kuid ei tea kas ei võtnud minu pea või oligi probleem tootjas, aga seal vintsi detailide juures oli vajalik üks rullik (indeksit enam ei mäleta) kuid selle indeksi all oli tegelikult hoopis teises kohas vaja minev rullik. Ehk lõppeks mina ei näinudki seda rullikut mis seal pidi olema.
Aga nüüd pildid:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Selleks korraks siis kõik jälle.

Paavo

PS! Tegelikult on sellel masinal kaasas karbis ka meeskond, kuid otsustasin selle mudeli juures neid mitte rakendada, kunag ehk hiljem.
Fortes fortuna adjuvat
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Väga detailne.

Põnev on näha, milliseks tulemus kujuneb.
Kogu selle kompoti reaalseks värvimine pole naljaasi.
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Praegu siis eeltoonimise faas:
Pilt
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Nii sai siin vähe edenetud vahepeal oma sõjaautoga. Praegu siis põhivärv peal, modelmaster 1713 Medium Green. Kokku sai peale plätserdatud kolm kihti ja kuna vasaku külje peal sai hoogu mindud veidi siis sai see suht paksu kihi. Võibolla siit sealt vajab veel kõpitsemist veidi. Üliselt on nagu kätte jõudmas minu üks kõrku kohti, dekaalide panek. Kuna veel ei ole võimalust olnud ümberlahuseid soetada dekaalide jaoks siis selle mudeli peal proovin siis vaooina antud nõu, ehk lahendada õhuprobleem äädikaga.
Aga nüüd siis pildid värvimise lõpufaasist.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Paavo
Fortes fortuna adjuvat
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Proovi ikka läikiv lakk ka dekaalidele alla sokutada, annab isegi parema effekti kui ainult äädikaga mässates.

Masin on uhke , hirmpalju pisikesi detaile ja pudinaid.
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Ei seda kindlasti läikiv lakk läheb kah muidugi enne, jäi vist jah mainimata
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Sul ma juba Pantri puhul panin tähele, et värvi sisse kipub kõvasti tolmu ja muud prahti jääma. Pisut töökoha tolmuvabadusele rõhku pöörates, peaks olukorda kerge vaevaga parandada saama. Muidu läheb tempokalt ja hästi. Kas talle mingi NATO kamo ka peale tuleb, või jääbki roheliseks?

Kristjan
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Võib ka olla kerge tolmu teema jah, aga ehk on probleem selles, et kipun värvi liiga paksuks jätma. (Ja muidugi praegu kasutan vanu värve kah... ehk see kah mängib rolli???)
Camost niipalju, et see stryker jääbki ühevärvliseks nagu jänkidel ikka on. Kuigi see Trumpeteri pakutud Medium Green ei tundu see päris õige olevat...
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!

Trumpi pakutud värv on jah veidi interpretatsiooni tulemus. Aga netist peaks saama infot küllaga.
Igal juhul nice device!

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist