Parika raba viljandimaal
Parika raba viljandimaal
olen kuulnud et parika järves olla tank vöi soomuk ,ja sis rabas soosaarel lennuki säilmed olla, koht nimelt viljandimaal ,viljandist ca15 km. pöltsamaa poolel
Viimati muutis FRITZ, 05 Juun, 2011 19:48, muudetud 1 kord kokku.
see vöib olla töene kuna seal lähedalt pöltsamaa mnt.kaudu voorid liikusid
ja ma ei usu ,et vanemad herrasmehed valetama hakkaksid ,kahjuks inimesed juba surnud nigu ikke,muidugi tundub vähe selle naljajutu moodi ,et eestis igas soos ja rabas om lennuk vei tank sis .Kuigi seda peaks olema lihtne kontrollida ,näit talvel järvejääl mingi spets metalli tundliku seadmega, muideks soos on mingid nähtavad jäljed kyll mis järve poole lähevad ,kuigi veits kahtlust kyll et see vana turbatööstusega seotud on mis teispool pölts. mnt. asub ,kuigi puud on ysna vanad ,ma ytleks nii 50 vei 60 aastat vanad. Yldse on see huvitav koht ,kuna olen kuulnud ,et sealt lähedalt olla leitud relvakaarikud vei midagi

Viimati muutis FRITZ, 05 Juun, 2011 20:01, muudetud 1 kord kokku.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
jäljed on selgesti näha rabas ja liiguvad järve suunas ,ise oma silmaga nägin ja ma ise arvan et ming väiksem aparaat ,....aga krt teab ,,,,,,ekki möni kolhoosi traktorist on nalja teind ,kuigi puud ysna vanad peal ,ja raba ju säilitab köik jäljed pikaks ajaks ju
no aidake kui ma eksin siin
kui saan yritan fotomaterjali lisada

Rabapinnases võivad masinajäljed küll nii kaua säilida.ivar64 kirjutas:ja mingitest jälgedest ei saa ka juttu olla selle aja möödudes...
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Saage ikka aru,et raba pinnas ei kannata ühtki raskemat sõiduriista....raba see on ju vesi ja turvas!!! Kui seal kogematta midagi sõitiski siis nõukaaegne traktor vedas raba ettevalmistuseks metsa välja. Ja seda tehti talvel.....mida aga oli asja mingil sõjatehnikal rappa,kui olid olemas teed....Võtke asja mõistusega,mitte emotsioonidega.
Mis on raba, mis soo, mis kõrgraba...Raba ettevalimistuseks metsa välja - mis on raba ettevalmistus ja kus kohast see mets rappa sai?ivar64 kirjutas:Saage ikka aru,et raba pinnas ei kannata ühtki raskemat sõiduriista....raba see on ju vesi ja turvas!!! Kui seal kogematta midagi sõitiski siis nõukaaegne traktor vedas raba ettevalmistuseks metsa välja. Ja seda tehti talvel.....mida aga oli asja mingil sõjatehnikal rappa,kui olid olemas teed....Võtke asja mõistusega,mitte emotsioonidega.

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=58.4 ... 2&t=h&z=13
ekki uputati meelega ,et mitte vaenlasele jätta,muide sealt kaudu ikka kövad voorid liikunud
, körvad olid ikke kikkis mida vanemad herrasmehed rääkisid
,igatahes järve äärne mnt. poolt körgraba ,kuigi aeg olevat kövasti seda kohta muutnud . Ei taha end päris lolliks ka teha ,äkki kellegil söna sekka öelda ,minu poolest vöib teema lukku panna ...

Viimati muutis FRITZ, 20 Sept, 2012 12:57, muudetud 1 kord kokku.
Lasti kummid tühjaks ja võeti ventiilid ning visati laukasse?ivar64 kirjutas:Ja tehnika mahajätmisel kasutati lihtsamaid võtteid kui kuhugi rappasõitmist...granaat mootorisse kui kütet enam polnud ja põles kui küünal...või visati mõni oluline detail minema lihtsalt.....kellel oli seda aega taganemisel mööda rabasid vurada.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline