Gräzin ja Riisalu riigikaitsest...

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Lemet
Liige
Kontakt:

Gräzin ja Riisalu riigikaitsest...

Postitus Postitas Lemet »

Alates 17 minutist arutavad Gräzin, Riisalu ja Tõrs Eesti kaitsevõimekusest, võimetusest, tankidest ja muust.

http://www.tv3play.ee/play/251460/
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Drax
Liige
Kontakt:

Re: Gräzin ja Riisalu riigikaitsest...

Postitus Postitas Drax »

Njah, päris piinlik vaatamine.
Leo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Leo »

Riisalu oma reservkapteni paguni ja aktiivse kaitseliitlase taustaga teab kindlasti Eesti kaitsevõime reaalset olukorda, sest on seda näinud nii rahvasaadiku kui ohvitserina. Faktide rahvapärast esitusviisi ei saa ka ette heita, sest nii jõuab asi inimestele paremini kohale. Repliik, et Poola tankide kingitusest keeldumine oli rumalus, on sisuliselt õige ja loos räägitakse ka põhjused lahti. EKJ oleks nii tekkinud esmane tankide kasutamise ja hooldamise kogemus ning jalaväelase tankihirmu saab ravida ainult tanki näidates. Täna seda ei ole, kuid selle eest on meil transpordilennukite osakud ja mereväe plastikust laevad, mis jääd ei talu ning millele meeskondi ei ole. Seega on Eesti juhtkond, k.a. Gräzini armastatud reformarid, teinud palju otsuseid ja kulutusi, millest on küll palju päevapoliitilist kasu liitlastele pugemise näol, kuid reaalse jama korral Eestis oleme sõltuvad ikkagi ainult lubadustest, mille toimivust ei tea keegi. Seega eelistaksin pigem vanade tankide pataljoni kodumaal väljaõppes kompanii paupa, kui lubadust saada vajadusel brigaad kõige uuemaid Abramseid.
Kasutaja avatar
Qtec
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qtec »

Kõige tobedam oli Gräzini: "Tank on ründerelv." Õnneks vastaspool oponeerus otsustavalt ning kiirelt, kuid kas ka piisavalt arusaadavalt reavaatajale, selles julgen kahelda.
vetewana
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vetewana »

Ma sain aru, et hoopis Gräzin ise on Nõukogude Liidu reservkapteni pagunitega või ma eksin?
Kasutaja avatar
Qtec
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qtec »

vetewana kirjutas:Ma sain aru, et hoopis Gräzin ise on Nõukogude Liidu reservkapteni pagunitega või ma eksin?
Sa ei eksi...
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Puhake nüüd jalga selle Gräzini kaptenipagunitega...mul naene kodus kah leitnant- peale majandusteaduskonna lõpetamist, ega ta sellepärast sõjast ja sõjaväest midagi jaga, finantsteenistuse leitnant nimelt. Teine TRÜ majanduse lõpetaja on sõjaväe leitnanduna läbi käinud ja enne NL lagunemist koguni kapeteniks saanud, aga sõjaasjanduses ikka tume kui tökatipudel. Isegi mina oma nooremkomandöri kraadiga olen sellest ehitusvägede sampoliidist kordades üle. Ilmselt on ka Gräzin parimal juhul juriidilise teenistuse kapten ja sõjaväest kui sellisest valgusaastate kaugusel.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
vetewana
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vetewana »

Kui enamik omaaegse kõrgharidusega isikuid kes täna ametis riigikogus ja mujal on sisuliselt Nõukogude Liidu reservohvitserid... Kas siis võime järeldada, et Eesti riiki juhivadki suuresti Nõukogude Liidu reservohvitserid ja iseseisvuse panna suuresti jutumärkidesse?
Kasutaja avatar
TTA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TTA »

vetewana kirjutas:Kui enamik omaaegse kõrgharidusega isikuid kes täna ametis riigikogus ja mujal on sisuliselt Nõukogude Liidu reservohvitserid... Kas siis võime järeldada, et Eesti riiki juhivadki suuresti Nõukogude Liidu reservohvitserid ja iseseisvuse panna suuresti jutumärkidesse?
Ma muidu eeldaks et sa teed nalja, aga kuna on tegemist militaar.net'iga siis ma igaks juhuks ikkagi küsin üle..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline