Kuna sillatankist jäi üle karp panzer IV veermikule sobimatuid roomikuid, siis olin sunnitud järgmiseks ette võtma varase panzer III. Lauale (pildil küll voodile) on ühes sellega sattunud allpool pildilt nähtuvad asjad. Nagu sellest arvata võib, saab tegu olema dioraamiga, kus on kõnealune tank ning 4-5 figuuri. Figuurideks on valitud kaks Tristari karpi, kust ma siis sobitan endale sobiva bändi kokku. Pead asendan Horneti omadega. Kui käed hullud on, siis tellin ka selleks tarbeks komplekti juurde.
Tankist endast polegi palju rääkida. Elementaarsed etsid, Modelkasteni roomikud. Treitud 37mm toru on RB oma, kuulipildujatele on Aberi torud. Jah ja Orange Hobby suurepärane messingust tulekustuti on ka sellele tankile olemas. Dragoni karp tõotab vahelduseks suvist muredevaba ehitust.
Dioraami teemaks saab olema 1940. aasta Prantsusmaa kampaania. Tank sellele vastav hall pruunide laikudega. Eeskujuks on valitud pardanumbrit 156 kandev masin, millest mul hetkeseisuga on üks võrdlemisi hea pilt tehtud 10 mail 1940. Maastricht'is. Dragon on pakkinud vastava isendi dekaalid kaasa, seega ka markeerimisega probleeme ei saa olema. Elu nagu hernes.

Tänaseks on ka mudelil paar detaili juba külge saanud:

Kristjan