T-80B

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
estiko12
Liige
Kontakt:

T-80B

Postitus Postitas estiko12 »

Tervist! Alustan ka vaikselt mudelitega. See on mu esimene värvitud mudel ja nüüd ma küsingi teilt, et kuidas siis välja tuli mu esimene töö? Paluks teilt soovitusi kuidas järgminekord paremini tehtud. See mudel on värvitud pintsliga ja jään ka pintsli juurde.

Mudelist

Tootjaks Revell. Tartus pole muid tooteid peale Revelli.
1:72
pikkuseks 13,8 cm
Manused
P3076624.JPG
P3076624.JPG (89.87 KiB) Vaadatud 5526 korda
P3076622.JPG
P3076622.JPG (87.8 KiB) Vaadatud 5526 korda
von manstein
Liige
Kontakt:

Re: T-80B

Postitus Postitas von manstein »

Pole hullu midagi. Täitsa hea alguse kohta.
Järgmise roomikmasina juures soovitaks lindid ka ära värvida. Miskit tumedama metallikuga..
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

Suurepärane algus! Ja tean ka et just möödund laupäev lõunaka Jukus käies sai nenditud, mudelitega on väga kehvaks jäänud. Kindel on ka see et alati iga mudeliga saab paremaks minna. isegi omal nahal tunnen seda. Loodan et saame ka reaalis järgmine kord kokku, oled väga oodatud! :D
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Esimese mudeli kohta tubli.
Aga peab nentima, et arenguruumi on nii teostuse osas kui uurimistöös päris masina kohapealt.

Miskipärast oled väljajaske kollektori (valge nelinurk masina tagaosas) ja radiaatorite keskmised osad (valged laigud torni taga korpusel) valgeks värvinud. Päris masinal ei ole need kohad kohe kindlasti mitte valged.
Suur prozektor torni küljes on öise sihiku valgusallikas. See on enamasti plekist kaitsega kaetud ja masinaga ühte värvi. Kui kate maha võtta siis on näha mustaks värvitud klaas millest tuleb läbi ainult infrapunane valgus.
Pardanumbrid peaksid kõikidel külgedel samad olema. Praegu on Sul taga 934 aga külgedel 275. Tegelikult ei ole ma kunagi kohanud pardanumbrit kirjutatuna küljepealsele kummikaitsele, vaid see on ikka masina soomusel, tänapäevaste vene tankide puhul tornil.

Loodan, et kriitikaga väga ära ei hirmutanud.
Võta kindlasti järgmine masin ette ja saad siinsete kommentaaride põhjal nii mõndagi põnevat nii tänapäevase kui vanema lahingtehnika kohta teada.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
estiko12
Liige
Kontakt:

Roomikute jaoks ei olnud mul värvi, hetkel polnud kaubamajas seda värvi. Ega jah Lõunaka jukus pole enam suures valikus mudeleid, ainult kaubamajas on veidi. Rohkem on seal 1:72 mastaabis militaarmudeleid :( . Tsiknat: Alati peab olema kriitikat muidu ei õpigi, väga hea et sa mu tööd kritiseerisid. Järgmine kord ma otsin rohkem tanki kohta infot. Tänud :D
Kasutaja avatar
urmo25
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmo25 »

pole viga.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Esimese mudeli kohta pole sugugi paha. Värvimata roomik jah torkab silma, tuleviku tarvis pisike nipp:
Roomiku värvimiseks võid kasutada sama musta, lihtsalt peale värvi kuivamist käi pehmemat sorti tavalise pliiatsiga (2 B näiteks) servad, kandid üle. Või tõmba sama pliiatsiga paar korda üle liivapaberi ja kasuta saadud puru pintsliga pealekandmiseks. Tulemus on üllatavalt hea.
estiko12
Liige
Kontakt:

Ma väga vabandan kui selline asi on kuskil olemas aga ma olen siin mõtelnud, et kui ma kannan metallik-valge roomiku peale ning kanna sellele veel tumeda värvi peale, et kuidas ma saaks sellise efekti, et selle tumeda värvi vahelt paistaks metallik-valge värv( see tähendaks reaalsuses, et roomikud on porised aga pori vahelt paistab metalsed roomikud välja). Kui Te ei soovi siia vastust kirjutada siis juhatage mind vastava postituse juurde või kuskil on kirjutatud selle kohta.

Ette tänades!
kristot
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kristot »

Targemad võivad parandada, aga vähemalt 1:72 korral on lihtsam vastupidi värvida. Lint alguses tumeda värviga üle ja pärast drybrushing tehnikaga üle.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Ma väga vabandan kui selline asi on kuskil olemas aga ma olen siin mõtelnud,
Low Tech tiigri teemas hakaksin neid küsimusi lahkama... koos selgitustega.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
kaurkoor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaurkoor »

estiko12 kirjutas:Tervist! Alustan ka vaikselt mudelitega. See on mu esimene värvitud mudel ja nüüd ma küsingi teilt, et kuidas siis välja tuli mu esimene töö? Paluks teilt soovitusi kuidas järgminekord paremini tehtud. See mudel on värvitud pintsliga ja jään ka pintsli juurde.

Mudelist

Tootjaks Revell. Tartus pole muid tooteid peale Revelli.
1:72
pikkuseks 13,8 cm
päris ilus aga lindid võiks küll ära värvida :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist