sõduri kuupalk (polutska) oli 1987-89 aastal 3.80 , natuke pandi ameti eest peale
üldiselt selle eest said korra-kaks tsaipokis käia ja oligi korras
Miski Legend??ants431 kirjutas:Meenutame ka seda kuidas õhtul kui poed olid juba suletud teatati, et keskööst kaotavad 50 ja 100 rublased rahad kehtivuse. Kõige taibukamad märkasid, et side oli veel lahti ja saatsid siis need rahad postiga endale.
Millised võimalused veel oma säästusid päästa oli?
Ega enam ei mäletand küll ( endal säästudega muret polnud sest polnud... ), siis meenutamaks olnut leidsinmetssiga kirjutas:Miski Legend??ants431 kirjutas:Meenutame ka seda kuidas õhtul kui poed olid juba suletud teatati, et keskööst kaotavad 50 ja 100 rublased rahad kehtivuse. Kõige taibukamad märkasid, et side oli veel lahti ja saatsid siis need rahad postiga endale.
Millised võimalused veel oma säästusid päästa oli?
22 января 1991 года Президент СССР Михаил Горбачев подписал Указ об изъятии из обращения и обмене 50- и 100-рублёвых купюр образца 1961 года.[3] О подписании Указа было сообщено по телевидению в 21 час по Московскому времени того же дня, когда практически все финансовые учреждения и магазины уже были закрыты. Наиболее находчивые люди в ближайшие часы после этого смогли разменять имевшиеся у них 50- и 100-рублёвые купюры в кассах метро, железнодорожных вокзалов и у таксистов (многие кассиры и таксисты, занятые работой, ещё не знали об оглашении Указа). Некоторым удалось отправить крупные денежные переводы в отделениях почты при вокзалах, работавших до 24 часов. Очень изворотливые покупали за 50- и 100-рублёвые купюры в кассах железнодорожных вокзалов и аэропортов билеты на дальние расстояния на несколько дней вперёд, а потом после окончания обмена сдавали эти билеты и получали деньги.
Обмен изымаемых купюр сопровождался существенными ограничениями:
Сжатые сроки обмена — три дня с 23 по 25 января (со среды по пятницу).
Не более 1000 рублей на человека — возможность обмена остальных купюр рассматривалась в специальных комиссиях до конца марта 1991 года.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline