Erik kirjutas:Nägin Teie põhjalikku juhendamist lugupeetud härra,usun ,et see on abiks,kaasaarvatud see ,mis Te oma vennapoja kohta kribasite. Ma ei saa aru ,kui teile ei meeldi selle inimese uurimustöö siis on ju võimalik selles mitte kaasa lüüa. Lugesid postitust,kõik on jama, üks klikk ja oledki teemast väljas, lõpp ja hea uni võib jätkuda hoolimata Eesti kraatritega,miiniväljadega,traattõketega ja nende kõigi vahel kolavate harimata idiootidega täidetud haridussüsteemist.
Lorents on siin korduvalt näiteks olnud,parandage kui eksin, Aaviksoo ja "Kõik on ühe kliki kaugusel". Ise oleme loonud selle kõik.
Ja vanade aegade mälestuseks veel, "Muru oli rohelisem,taevas sinisem" ,eksju Lemet?

No selle jutu peale ei oskagi seisukohta võtta, nutta või siis naerda? Parem võtan siis istekoha. Ma ei saa aru suhtumisest. mis kiidab tagant kehvasti-hooletult tehtud tööd. No tõesti ei saa aru

. Ja see kõik käib maksumaksja raha arvelt. Väärtustatakse kõrgharidust, tahetakse meie ülikoolid viia maailmatasemel arvestatavateks, selline suhtumine aga viib Eesti kõrgkoolide diplomi banaanivabariikide kõrgkoolide tasemele. Miks ma küsitluse lõpuni tegin? Viin reeglina oma tegemised lõpuni ja tahtsin samuti inimest aidata. Kahjuks oli küsitlust lõpetades pettumus suur. Inimene oleks võinud, enne küsitluse ülesriputamist lasta selle näiteks isal-vennal-onul ära täita ja küsida, kas see on nende arvates pädev. Selle asemel visatakse üles küsimustik, millele ausalt vastata pole võimalik, st. elementaarne kodutöö on tegemata. Aga kamraad, kujuta nüüd ette, et sellise suhtumisega inimene satub ohvitseriks või relvainstruktoriks, politseinikuks või arstiks? Niimoodi võiks neid diplomeid ju lihtsalt kõigile soovijatele jagada? Milleks siis seda kõrgkooli üldse vaja on? Tunnen mõndagi õppejõudu sealt isiklikult ja tean, et teevad oma tööd südamega. Väga lihtne oleks telefon kätte võtta ja öelda, et haltuurategijaid on jälle tegutsemas (ehkki jah, seda nad teavad isegi

). Ahh, mis ma jauran, lihtsalt vihale ajab see nõukaaegne suhtumine, mis on ka järgmise põlvkonnani edasi kandunud. Loodan, et teemaalgataja uuesti siia kiikab ja edaspidi natuke selle (vist suhteliselt jõulise kriitikaga arvestab).