Tere ka minu poolt!
Üldiselt on jah eelpool kaasfoorumlaste poolt soovitused kõik õiged ja nendele tulebki toetuda, kuid kus mida õppida saab, võib-olla seda pole siin öeldud, parandan selle vea.
Kuperjanov JVP - jalavägi, miinipildurid, patiluure peaks ka seal olema, kui ma eksi, Luurekompanii, kui selline üksus peksti kaheks brigaadiluure saadeti Tapale, pataljoni luurerühm jäi Kupi, kui ma ei eksi siis Staabikompanii alla ?
Viru JVP - Eesti tankitõrjujate meka ehk siis sealt tulevad välja meie Tankitõrje spetsialistid, muidugi pannakse rõhku ka seal jalaväe õpetamisele.
Tapa VÕK(Õhutõrje pat; Suurtükiväepataljon; Pioneerid) - Vastavate pataljoni nimetused ütlevad juba nimest ära millega tegu on
Vahipataljon - Presidendi valvurid ja sõjaväepolitseikompanii, jalavägi ka kindlasti
Sidepat - sideväelaste tempel ja staabikaitse
Logistikapat - Kaitseväe logistiline(laskemoona vedu, remont, transport) köögipool
1. Jalaväebrigaadi Tagalapat - põhimõtteliselt sama mis logistikapataljon aga see pat teenindab brigaadi allüksusi
Kalevi pataljon- Eesti teine soomusjalavägi, mis põhineb soomukitel ja ajateenijad saavad seal soomukialase väljaõppe jne.
Aga vaata lisaks ka siit veel:
http://www.mil.ee/et/ajateenistus
Soovitan vaadata kogu rippmenüü läbi
Aga edu ja õige otsuse tegemist!