ma olen lugenud kahte arvamust:
1)Sosva
2)Elass-Lotringi territoorimil
eestlaste surnuaed
eestlaste surnuaed
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Kui soovitakse portaalis mingit teemat alustada, siis oleks ju kena, kui suudetaks kirjutada kasvõi üks korrektne (küsi)lause. Parem oleks muidugi, kui lisaks sissejuhatusele järgneks autoripoolne selge teemapüstitus, et kuhu tahetakse arutlusega jõuda ja mida teada saada!
Ma pean solvavaks selliseid "röhatusi", millel ei ole algust, lõppu, ega ammugi mõtet.
Eestlasi on surnud igas maailma otsas, aga isegi Eestis asuvaid surnuaedu
ei saa nimetada eestlaste surnuaedadeks ilma reservatsioonideta. Praegusaja ilmalikus ühiskonnas on veel ehk ainult juutide ja vene vanausuliste kalmistutele matmine rangelt reglementeeritud. Ja sealgi ikka usu, mitte rahvuse alusel. Koonduslaagrite matmispaikade ja sõjakalmude puhul ei saa rääkida mingitest "eestlaste surnuaedadest".
Küll aga kohtadest, kuhu on maetud ka eestlasi. Minu teemaarenduse alguse juurde tagasi tulles - eestlasi on surnud igas maailma otsas.
Kas hakkame nüüd ülesse lugema?
Ma pean solvavaks selliseid "röhatusi", millel ei ole algust, lõppu, ega ammugi mõtet.
Eestlasi on surnud igas maailma otsas, aga isegi Eestis asuvaid surnuaedu
ei saa nimetada eestlaste surnuaedadeks ilma reservatsioonideta. Praegusaja ilmalikus ühiskonnas on veel ehk ainult juutide ja vene vanausuliste kalmistutele matmine rangelt reglementeeritud. Ja sealgi ikka usu, mitte rahvuse alusel. Koonduslaagrite matmispaikade ja sõjakalmude puhul ei saa rääkida mingitest "eestlaste surnuaedadest".
Küll aga kohtadest, kuhu on maetud ka eestlasi. Minu teemaarenduse alguse juurde tagasi tulles - eestlasi on surnud igas maailma otsas.
Kas hakkame nüüd ülesse lugema?
Nojah, siia käib jälle see küsimärgi, suure algustähe jne. jutt...Arnold kirjutas:Kui soovitakse portaalis mingit teemat alustada, siis oleks ju kena, kui suudetaks kirjutada kasvõi üks korrektne (küsi)lause. Parem oleks muidugi, kui lisaks sissejuhatusele järgneks autoripoolne selge teemapüstitus, et kuhu tahetakse arutlusega jõuda ja mida teada saada!
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Re: eestlaste surnuaed
Tundub et jälle üks Rebasepoja koolivend, huvitav millega see nüüd siis üllatab? Rebasepoeg hiilgas plastiksalvede tootmise äriplaaniga ja sooviga, et kõik talle üles loetleksid milliseid sõjamasinaid nad näpuga katsunud on.harri13 kirjutas:ma olen lugenud kahte arvamust:
1)Sosva
2)Elass-Lotringi territoorimil
Kuidas ülesse lugeda ???shiim kirjutas:Nojah, siia käib jälle see küsimärgi, suure algustähe jne. jutt...Arnold kirjutas:Kui soovitakse portaalis mingit teemat alustada, siis oleks ju kena, kui suudetaks kirjutada kasvõi üks korrektne (küsi)lause. Parem oleks muidugi, kui lisaks sissejuhatusele järgneks autoripoolne selge teemapüstitus, et kuhu tahetakse arutlusega jõuda ja mida teada saada!
Mitte muhvigi ei saa aru mida eelmine postitaja öelda tahabjuss000 kirjutas:Kuidas ülesse lugeda ???shiim kirjutas:Nojah, siia käib jälle see küsimärgi, suure algustähe jne. jutt...Arnold kirjutas:Kui soovitakse portaalis mingit teemat alustada, siis oleks ju kena, kui suudetaks kirjutada kasvõi üks korrektne (küsi)lause. Parem oleks muidugi, kui lisaks sissejuhatusele järgneks autoripoolne selge teemapüstitus, et kuhu tahetakse arutlusega jõuda ja mida teada saada!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: AMvA, Madis Reivik ja 3 külalist