Kas on huvilisi?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Kas on huvilisi?

Postitus Postitas desert eagle »

Ühesõnaga idee järgmine,kas on ehk keegi huvitatud näiteks sellisest ideest et võiks moodustada mingi väikse grupi kes on huvitatud militaarse kraami otsimisest.Mõtlen just Tartu ja selle ümbruskonna huvilisi.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

kaugemalt mehi kampa ei võetagi kui otsima minnakse 8)
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

ictta kirjutas:kaugemalt mehi kampa ei võetagi kui otsima minnakse 8)
TÄITSA nõus,miks mitte kokku saada,olgu lähedalt või kaugelt,teeme ära.
Kasutaja avatar
CET25
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas CET25 »

Mina olen nõus tulema kui kaevamine toimub nädalavahetusel :D
Minu reliikvia on VABADUS!
juss000
Liige
Kontakt:

CET25 kirjutas:Mina olen nõus tulema kui kaevamine toimub

nädalavahetusel :D
KES TEAB; kuhu minna????
juss000
Liige
Kontakt:

Re: Kas on huvilisi?

desert eagle kirjutas:Ühesõnaga idee järgmine,kas on ehk keegi huvitatud näiteks sellisest ideest et võiks moodustada mingi väikse grupi kes on huvitatud militaarse kraami otsimisest.Mõtlen just Tartu ja selle ümbruskonna huvilisi.
HUvipakkuv üritus ja ettevõtmine.Võiks tõesti kokku saada.Vaja ainult tahta.Varsti suvi läbi.AEG ON HALASTAMATU;LÄHEB AINULT EDASI.MILLAL JA KUS ME VÕIKS KOKKU SAADA .LOODUSES.?????
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

tuleks kokku saada ja plaanid paika panna ja retk ettevõtta.Jäta privase teade millal sul sobilik aeg oleks kokkusaada.
Kasutaja avatar
Mari85
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mari85 »

Oleksin ka tulija, aga Tartu elanik alles juuni lõpust. Juuli esimesel poolel hangin endale ka algelisema metalliotsija. Kui juuni lõpus/juulis ka veel tegutsete, siis lööksin meeleldi otsimiseks kampa. Pole varem sellega kunagi praktikas tegelenud, aga huvi oleks suur.
juss000
Liige
Kontakt:

Mari85 kirjutas:Oleksin ka tulija, aga Tartu elanik alles juuni lõpust. Juuli esimesel poolel hangin endale ka algelisema metalliotsija. Kui juuni lõpus/juulis ka veel tegutsete, siis lööksin meeleldi otsimiseks kampa. Pole varem sellega kunagi praktikas tegelenud, aga huvi oleks suur.
Mina võin ise Sinule CS 200 alguseks praktiseerimiseks anda,millist algelist Sina kavatsed osta???
juss000
Liige
Kontakt:

desert eagle kirjutas:tuleks kokku saada ja plaanid paika panna ja retk ettevõtta.Jäta privase teade millal sul sobilik aeg oleks kokkusaada.
Jäta telefon ja me räägime juba kõik ,mis ja kus ja millal???MINA helistan .
Kasutaja avatar
Mari85
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mari85 »

juss000 kirjutas:
Mari85 kirjutas:Oleksin ka tulija, aga Tartu elanik alles juuni lõpust. Juuli esimesel poolel hangin endale ka algelisema metalliotsija. Kui juuni lõpus/juulis ka veel tegutsete, siis lööksin meeleldi otsimiseks kampa. Pole varem sellega kunagi praktikas tegelenud, aga huvi oleks suur.
Mina võin ise Sinule CS 200 alguseks praktiseerimiseks anda,millist algelist Sina kavatsed osta???
Ei oska veel öelda, üsna tume maa detektorite koha pealt. Eelarve oleks ~3000.-
eikeegi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas eikeegi »

On midagi kindlat aja ja koha osas juba paika pandud? Kui kellelgi midagi selle vastu pole, siis ma tuleksin ka huvi pärast kaema, mis toimub.
JS
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JS »

Kas huvilised või ideed said otsa. Või ei suudetud veel laskmata karu nahka ära jagada. Vabandused, ei tahtnud kedagi solvata. Asi selles et kui sel pühapäeval, 11-ndal juunil taevast midagi olulist alla ei saja ja kalli kaasa käest ,,linnaloa,, saan on plaanis natuke Tamsa kandis jalgsi matkata. Ma pole mingi kaevaja - otsija tüüp, lihtsalt väike jalutuskäik.
Terv.Jaanus
juss000
Liige
Kontakt:

JS kirjutas:Kas huvilised või ideed said otsa. Või ei suudetud veel laskmata karu nahka ära jagada. Vabandused, ei tahtnud kedagi solvata. Asi selles et kui sel pühapäeval, 11-ndal juunil taevast midagi olulist alla ei saja ja kalli kaasa käest ,,linnaloa,, saan on plaanis natuke Tamsa kandis jalgsi matkata. Ma pole mingi kaevaja - otsija tüüp, lihtsalt väike jalutuskäik.
Terv.Jaanus
Kindlasti kokku saame ja koostööd jätkame.Mina alles hiljuti käisin ühe kohaliku külamehega sellel laiuskraadil,eriti meeldis vaade kindralimäelt ja mõne legendi võrra sain rikkamaks.

Lootus on petis kes meid pidevalt tüssab.
JS
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JS »

Sai siis ühe kaasfoorumlasega meeldiv pühapäev veedetud Tamsa kandis kolistades. Ja kõike seda mis lahingutest alles jäänud oma silmaga kaedud. Vaatluse all oli nagu kolmnurk Kindralimägi(ja üle tee olev kõrgendik- kõrgendik 112.4- Enno talu ja sealt natsa Illi poole metsatukk. Auke ja lehtreid hakkas ikka silma küll. Kuna lõhkeasjandus pole minu tugevam külg ei saanud nagu häste sotti millega oli täpselt põrutatud. Aga äkki võiks nagu seda ringkäiku kunagi korrata.
Ja minu arust on parim vaade kogu ümbruskonnale mitte Kindralimäelt vaid üle põllu selle vastast. No umbes sellest kandist kus on Enno talu ja kunagised kolhoosi laudad.
Terv.Jaanus
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist