Kas on huvilisi?
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Kas on huvilisi?
Ühesõnaga idee järgmine,kas on ehk keegi huvitatud näiteks sellisest ideest et võiks moodustada mingi väikse grupi kes on huvitatud militaarse kraami otsimisest.Mõtlen just Tartu ja selle ümbruskonna huvilisi.
Re: Kas on huvilisi?
HUvipakkuv üritus ja ettevõtmine.Võiks tõesti kokku saada.Vaja ainult tahta.Varsti suvi läbi.AEG ON HALASTAMATU;LÄHEB AINULT EDASI.MILLAL JA KUS ME VÕIKS KOKKU SAADA .LOODUSES.?????desert eagle kirjutas:Ühesõnaga idee järgmine,kas on ehk keegi huvitatud näiteks sellisest ideest et võiks moodustada mingi väikse grupi kes on huvitatud militaarse kraami otsimisest.Mõtlen just Tartu ja selle ümbruskonna huvilisi.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Mina võin ise Sinule CS 200 alguseks praktiseerimiseks anda,millist algelist Sina kavatsed osta???Mari85 kirjutas:Oleksin ka tulija, aga Tartu elanik alles juuni lõpust. Juuli esimesel poolel hangin endale ka algelisema metalliotsija. Kui juuni lõpus/juulis ka veel tegutsete, siis lööksin meeleldi otsimiseks kampa. Pole varem sellega kunagi praktikas tegelenud, aga huvi oleks suur.
Ei oska veel öelda, üsna tume maa detektorite koha pealt. Eelarve oleks ~3000.-juss000 kirjutas:Mina võin ise Sinule CS 200 alguseks praktiseerimiseks anda,millist algelist Sina kavatsed osta???Mari85 kirjutas:Oleksin ka tulija, aga Tartu elanik alles juuni lõpust. Juuli esimesel poolel hangin endale ka algelisema metalliotsija. Kui juuni lõpus/juulis ka veel tegutsete, siis lööksin meeleldi otsimiseks kampa. Pole varem sellega kunagi praktikas tegelenud, aga huvi oleks suur.
Kas huvilised või ideed said otsa. Või ei suudetud veel laskmata karu nahka ära jagada. Vabandused, ei tahtnud kedagi solvata. Asi selles et kui sel pühapäeval, 11-ndal juunil taevast midagi olulist alla ei saja ja kalli kaasa käest ,,linnaloa,, saan on plaanis natuke Tamsa kandis jalgsi matkata. Ma pole mingi kaevaja - otsija tüüp, lihtsalt väike jalutuskäik.
Terv.Jaanus
Terv.Jaanus
Kindlasti kokku saame ja koostööd jätkame.Mina alles hiljuti käisin ühe kohaliku külamehega sellel laiuskraadil,eriti meeldis vaade kindralimäelt ja mõne legendi võrra sain rikkamaks.JS kirjutas:Kas huvilised või ideed said otsa. Või ei suudetud veel laskmata karu nahka ära jagada. Vabandused, ei tahtnud kedagi solvata. Asi selles et kui sel pühapäeval, 11-ndal juunil taevast midagi olulist alla ei saja ja kalli kaasa käest ,,linnaloa,, saan on plaanis natuke Tamsa kandis jalgsi matkata. Ma pole mingi kaevaja - otsija tüüp, lihtsalt väike jalutuskäik.
Terv.Jaanus
Sai siis ühe kaasfoorumlasega meeldiv pühapäev veedetud Tamsa kandis kolistades. Ja kõike seda mis lahingutest alles jäänud oma silmaga kaedud. Vaatluse all oli nagu kolmnurk Kindralimägi(ja üle tee olev kõrgendik- kõrgendik 112.4- Enno talu ja sealt natsa Illi poole metsatukk. Auke ja lehtreid hakkas ikka silma küll. Kuna lõhkeasjandus pole minu tugevam külg ei saanud nagu häste sotti millega oli täpselt põrutatud. Aga äkki võiks nagu seda ringkäiku kunagi korrata.
Ja minu arust on parim vaade kogu ümbruskonnale mitte Kindralimäelt vaid üle põllu selle vastast. No umbes sellest kandist kus on Enno talu ja kunagised kolhoosi laudad.
Terv.Jaanus
Ja minu arust on parim vaade kogu ümbruskonnale mitte Kindralimäelt vaid üle põllu selle vastast. No umbes sellest kandist kus on Enno talu ja kunagised kolhoosi laudad.
Terv.Jaanus
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist