Venelaste tuvastamine.

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
vdreving
Liige

Venelaste tuvastamine.

Postitus Postitas vdreving »

Siginenud siis mõned venelaste " surmamedaljonid".Sees paberid nii isiku,kui koduste aadressidega.Paraku on aga nii,et need Ivanid olid 41 vangi langenud ja hiljem ajasid selga saksa vormi,millega nad lõpuks omade poolt ka auku aeti.Paberites antud kodused aadressid ei anna vist midagi.Kindlasti saadab ka saatkond ,kui teada saab kellega tegu n...i .. Tuvastada aga kas sugulasi on oleks huvitav.On mõni tark mees,kes omab venelaste alal kogemusi?
Oleg A
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Oleg A »

www.trinzna.ru

Seal inimestel olemas kontakt riigiorganosatsioonidega ja voenkomatami
vdreving
Liige

Tänud,proovin ära.
Oleg A
Liige
Kontakt:

Sa saad kirjutada oma probleemist kohe adminni või siis püstitada seda küsismust foorumis... Seal on ka selline allfoorum. MIna arust see on kõige tugevam vene militaar foorum.
vdreving
Liige

Miski pärast ei pääse sisse.
Oleg A
Liige
Kontakt:

www.trizna.ru // seal leiad "форум"

Registreeri ennast foorumis.

trizna@trizna.ru saate küsida abi nii nimetavate "venelaste" käest. :twisted:
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Juhin tähelepanu , et sõna t...a ei ole foorumis sünnis kasutada.
Oleg A
Liige
Kontakt:

Kahjuks kasutakse seda palju ja tihti. Kusjuures seda kindlasti ei meeldi vähemalt mulle.
vdreving
Liige

Vaata kodanik ära kohe hammusta.Selle abiga on ikka nii,mitte mina ei pea abi paluma t... käest vaid ikka nemad minu käest.Tegemist ju nende polgupoegadega kelle saatusse ma võtan vaevaks selgust tuua,olgugi,et see pole nagu üldse minu rida.Venelastega pole mul mingeid lepinguid.
Oleg A
Liige
Kontakt:

Jah... kurb kuulda, et vene sõduri saatus sõltub (KAS?) ainult sõlmitud lepingutest. tehke nii nagu te tahate kas lepingutega või ilma. Mul suhteliselt ükskõik kuidas teie lahendate probleemid mis seotud langenute sõduritega.
Kasutaja avatar
Ogre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ogre »

Omal on kurb kuulda, aga siis samas suhteliselt ükskõik?
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

Sedunovile paku, see matab neid langenuid suurte pidustustega.
Oleg A
Liige
Kontakt:

Vähemalt inimliku moodi.
vdreving
Liige

Mis siin ikks Sedunovile pakkuda.Eks ole proovitud ka selle klubiga koostööle minna ja alguses tundus,et midagi võib isegi välja tulla.Nüüd on asi aga koomasse kukkunud.Tegelased on omale juba aastast 2002 hunniku sakslasi kuuri vedanud ja juba mitu aastat lubatakse need saksa poolele üle anda.Muidugi nõutakse selle eest mingeid absurdseid asju ja saksa osapool on võtnud vastu otsuse,et nad väljapressijatega mingeid läbirääkimisi ei pea. Viimane pakkumine nende sakslaste osas oli küllal konkreetne ja ka sakslased arvasid,et nüüd antakse need lõpuks inimlikuks matmiseks välja.Paraku on 30 teadmata kadunud sõdurit ikka nende tegelaste käes.Olen selle asja vahendamisega mitu aastat tegelenud aga nüüd lõi lõplikult kopa ette ja asi on antud üle vastavatele instansidele lahendamiseks.Arvan,et varsti tuleb mõnel seletama hakata oma suurt armastust ja inimlikku matmist vene sõdurite osas.Samas,kui saksa säilmed on kauplemise objektiks.Seda enam,et seda kõike teeb mees,kes kannab mundrit ja on seega ametiisik. Ei ole loomulik,et sellised asjad toimuvad,et meie riigi piirivalvur kaupleb surnutega nagu need oleks tema kinnisvara. Muida siinkohal olgu öeldud,et Vironia mehed muutsid oma tööstiili ja teevad rahulikult sakslastega koostööd. Niipalju siis lühidalt inimlikkusest jm. Kogu Sedunovi tegevuse seaduslikku külge võib Teile vajadusel valgustada Arnold.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

kui sellised asjas, siis on jama küll.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline