Stalin ja Hitler

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Style
Liige
Kontakt:

Stalin ja Hitler

Postitus Postitas Style »

Viimane neist on maailma poolt kurjategi´jaks nimetatud, teine, kahjuks, veel mitte. Seega avaldan arvamust, et selliseid nimesi poleks vaja oma nickname-na kasutada.
Blitz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitz »

Ärgem nüüd poliitiliselt nõnda korrektseks ka mingem. Kui inimese jutt on adekvaatne, siis minupärast kandku ta kasvõi "Simon Wiesenthali Keskuse" nime (kui see talle hääd meelt teeb).
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Karl Suur hävitas julmalt saksi hõimud,kes ei tahtnud ristimist vastu võtta. Nii et tervete rahvaste hukkamine polnud temalegi võõras. Impeeriumi lõi veel pealekauba :lol:
Charlemagne võitlejad olid ühed viimastest Berliini varemete kaitsjatest :roll:
Sõja-ajaloos on aga mõlemad omal kohal. Ei maksa vastminna selleni, et foorumlaste aliased oleksid: Rahutuvi, Potsataja, Siil Udus või Pingviin Lolo. Ehkki ka need on toredad nicknamed. Nii et Blitziga sama meelt.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Eks see ole tunnetuse ja isikliku harituse küsimus. Kaugemasse ajalukku jäävate sündmuste ja isikute nimed ei ole kindlasti võrreldavad kaasaegsetega (Stalinit ja Hitlerit on ka mõned siianielavad näinud).
Selliste nimede all esinemine tekitab küll kahtluse, et inimesel on probleemid (loodetavasti mööduvad) enesehinnanguga.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Üks teemakohane märkus siia ka minu poolt:

ütleme nii, et ühel keskmisel eesti sõjaväelasel on välismissioonil olles (ja mitte eriti privaatset internetipunkti kasutades) militaar.net-i lehitsemine kohati kaunis komplitseeritud - eks ikka seepärast, et iga teine-kolmas avatar lausa karjub natsisümboolikast...

Saate aru jah, mis komplikatsioonidest ma räägin?
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Minu avatar karjub Star Wars ehk siis tähesõdadest :D
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

ja minu oma on fragment E-postkaardist milliseid ma kunagi joonistasin... :D
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Karuke kirjutas:ja minu oma on fragment E-postkaardist milliseid ma kunagi joonistasin... :D
Kui aus olla siis selle Karu Ilme on kuidagi "koomiline" :lol:
Kasutaja avatar
Ogre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ogre »

Borja kirjutas:Üks teemakohane märkus siia ka minu poolt:

ütleme nii, et ühel keskmisel eesti sõjaväelasel on välismissioonil olles (ja mitte eriti privaatset internetipunkti kasutades) militaar.net-i lehitsemine kohati kaunis komplitseeritud - eks ikka seepärast, et iga teine-kolmas avatar lausa karjub natsisümboolikast...

Saate aru jah, mis komplikatsioonidest ma räägin?
Kuidas sa Borja suudad Kupejanovi ÜJP eraldusmärgi välismaalasele ära seletada? :D Minul on küll välismaal käies tegemist, et oma "Kupi" sõrmuse tähendust seletada. :D
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

Vene 1917 a löögipataljonide (nn surmapataljonid) tunnus. Just sealt Kuperjanov kõige tõenäolisemalt eeskuju võttis.
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kuperjanov »

Reigo kirjutas:Vene 1917 a löögipataljonide (nn surmapataljonid) tunnus. Just sealt Kuperjanov kõige tõenäolisemalt eeskuju võttis.
Täpselt! 06. jaanuaril 1919. a. kehtestas Julius Kuperjanov partisanide tunnuseks tema enese poolt Vene surmapataljonide eeskujul kujundatud käiseembleemi ja mütsimärgi.
Kasutaja avatar
Ogre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ogre »

No jah aga katsu seda mõnele jobule taanlasele, sakslasele, või veel hullem türklasele selgeks teha. Tegelikult oli lõpp pull, kui mõni neeger, või türklane kusagil poes kassas oli. Meelega andsin raha nii, et sõrmus sõrmest ilusti näha oli. Ise veel kiilakas ka. Oi, oi ,oi kui pilgud võiksid tappa........ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Saxon
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Saxon »

Ma ütlen oma arvamuse ka siis välja. Igasugune idakõntsaga seostuv sümboolika, nimed, pildid jms on minu jaoks solvav ja vastuvõetamatu, sest praktiliselt terve mu suguvõsa on tänu neile kannatanud. "Mu vaenlase vaenlane on mu sõber."
Eurooplasena Euroopas

Sinimäed 1944 - EI KAHETSE MIDAGI!!!!!!
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

Und sellise mõttelaadiga immer forverts! Ei tea, mis moraalset õigust sul oma SS-sõrmusega on rääkida mingist vastumeelsusest seoses sümbolitega, mis tuletavad meelde kannatusi? Ja selline mees tuleb hindama, kellel on eetikat ja moraali ning kellel mitte!? Vt http://www.militaar.net./viewtopic.php?t=5969&start=60

Sa ikka tead, mida need mõisted - eetika ja moraal - tähendavad?
Saxon
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Saxon »

Reigo kirjutas:Und sellise mõttelaadiga immer forverts! Ei tea, mis moraalset õigust sul oma SS-sõrmusega on rääkida mingist vastumeelsusest seoses sümbolitega, mis tuletavad meelde kannatusi? Ja selline mees tuleb hindama, kellel on eetikat ja moraali ning kellel mitte!? Vt http://www.militaar.net./viewtopic.php?t=5969&start=60

Sa ikka tead, mida need mõisted - eetika ja moraal - tähendavad?
Kes on üldse mingitele kommunistide kintsukraapijatele andnud õiguse otsustada, kes mida tohib mäletada ja mälestada? Just nende pärast pididki paljud vaprad mehed saksa mundri selga tõmbama. Ja moraalist ja eetikast ära hakka üldse jauramagi, sest tegemist pole punapropagandale sobiva kaksikmoraaliga.
Eurooplasena Euroopas

Sinimäed 1944 - EI KAHETSE MIDAGI!!!!!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline