Märgiskandaal Saksamaal

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

Märgiskandaal Saksamaal

Postitus Postitas kaur3 »

Eesti kevadtalvine märgiskandaal on juba ammu vaibunud. Nüüd on märgiskandaal Saksamaal.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6110518.stm

http://www.stern.de/politik/deutschland ... 75472.html

KSK näol ei ole tegemist just tavalise Saksa üksusega.
motofassist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas motofassist »

Kurat kaua võib. Täielik ajavabadus ju? Ma arvan ,et soojamaariigid peavad enda kaunid `puusümbolid` maha saagima!
Ja muuseumites peab koljud katma riidega!
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Las poliitikud kräunuvad, nende dikteeritud massipsühhoos saksa rahva kallal hakkab oma mõju kaotama. Mõistuse saabumist sakslase ajju ei saa enam nii labaselt takistada. Kui poliitikud sellest aru ei sa, siis seda halvem neile.Palm= natsisümbol?? :roll: :roll: Ah minge ka....

PS!Ma olen ka näinud, kuidas arheloogid pääluudega poseerivad. Aga muidugi, mingi austus peab ikka säilima. Iseasi, kuidas meeste närvidega on. Sõdur mängib niigi surmaga, ehk nii saab hirmu selle ees maandada...
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

No see on küll nüüd tiku lõhki ajamine. Esiteks polnud Rommel sõjakurjategija ja tema juhitud diviisidel oli sõjakurjtegijatega vähe pistmist.Teiseks saaks ma aru ,kui palmi all oleks olnud haakrist või midagi taolist.Selle vastu oleks võinud veel protestida. Venelastel siiamaani NSVLi sümbolid kasutusel ja keegi ei õienda.Sakslased pingutavad liiga palju oma poliitiilise korrektsuse nimel. Tean ,et kord arutati ,kas kantsleri visiitide ajal oleks otstarbekas kinni katta Luftwaffe silt lennukil, kuna võõrustajad võivad solvuda.Samas möllab neil kõige rohkem neonatse Euroopas, mille üks põhjusi on ülialandlik immigrandipoliitika.
Unforeseen consequences
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Kusjuures pahameel on ju täiesti õigustatud - õige DAK-i sümbol on siiski palmipuu ja haakrist 8) !
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], parkija ja 3 külalist