Kust saaks terasvatti?
- dZonn
- Liige
- Kontakt:
Kust saaks terasvatti?
See on üks väga hea asi metalldetailide puhastamiseks. Paraku pole seda kuskilt saada. Kes teab, kust seda leida võib, võiks teisi ka valgustada.
Ma arvan, et ma tean mida dZon mõtleb. Tegemist on tõesti sellise karmimat sorti vati moodi värgiga. Seebivill on selline leebe kraam. Sobib väga hästi värvilise metalli puhastamiseks. Näiteks rootsi priimuse lõi läikima nagu prillikivi. Metalli pinnal kahjustusi küll ei täheldanud. Ise sain seda head materjali soomest, peaks uurima äkki saab juurde.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Suvalises ehitusmaterjalide ja tööriistade kaupluses.Ise olen võtnud ESPAK-ist,samas kus liivapaberid j.m.s..Võid müüjate käest küsida,terasvilla nime all müüakse seda,peaks olema mitu kareduse astet,kollane pappümbris,pakend kuskil 10 korda 30 cm.Võid kasutada ka nn karukeelt,samas kohas müüakse,meetriga on odavam osta kui tükiga,samuti mitu karedust,vahet saad värvist ESPAKIS on see viimane kõige odavam,meeter kuskil 15 eegu piires,mõnes kohas tahavad saada samast lindist lõigatud 20 cm tüki eest 30-40 raha.Edu nühkimises... 
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist