kas kuimetsas on ka mingeid sündmusi toimunud või kas sealt miskit keskit läbi käindu(saksa/vene)
kuna mul seal maamaja hea paksu metsa sees ja poisikesest peast mäletan kui talu sai ostetud sii vanaisa ehitas keldrit (maasisse) ja sealt tuli igasugust huvitavat ja väga hästi säilinud kraami välja(tuhatoose , soola topse , nõusid , isegi üks väike pipra veski) samas ka igasugu mundri nodi , aga see oli juba niivõrd mäda (need vist mingist kahtlasest sulamist) ise olen leidnud 1 täägi ja 2 vinti millest hetkel 1 vint on töökorras(vanaisa tegi omal ajal korda)
samuti oli majataga metsa all bmw r4 raam ja üksikuid osasid(kahjuks või õnneks müüsin ühele taastajale maha) nagu hiljem selgus kui sama kohapealt kaevasin siis tuli sealt veel esihark samale mootor rattale ja üksikuid mootori osasid jnejne.
ös hoovipealt on mõtet veel kaevata

samas on ka kohalikud vanemad inimsed rääkinud müstilistest moona peitmistest , samas metsas, no minu talust ca 1km edasi mööda vana mahajäetud talu teed . lõpuks saab tee otsa(ös seda pole kuskil 15/20 aastat kasutatud ja see on kinni kasvanud) ja seal metsasees on seline nagu kerge tõus , ja ühe vanamehe seletuse järgi on sinna maetud midagi
samas kui vaadata seda nn küngast siis on näha nagu üksikuid lohke (nagu aastatega vajunud )
kas on reaalne et sinna võib olla midagi peidetud või mitte

edit: samast lähistelt on leitud sügavaltmetsast 2 sõjaaegset autot millest üks oli suhtkoht isegi hästi säilinud , kuid ei tea mis imeläbi .
nüüdseks on mõlemad kahjuks juba soome müüdud