fotol on ss kiiver, mudaga koos. ei mingit sinimustvalget. keerake foto negatiivi, lisage kontrastust ja näete. ss tähed peegelduvad mustana sellel fotol. ristil tundub, et nime pole, on number ..32 ja all ss
Ülejärgmine pilt sellest kaadrist kus on kiisu ja munagranaat, see ka, olen seda märganud wehrmacht.pri.ee kodukal pilte sirvides. Täpsemalt vist Peipsi ääres.
Kas sellist eesti rahvusvärvides dekaaliga kiivreid on üldse mingitel piltidel kunagi näha olnud? Pole ise mingi eriline kiivrispets, kuid enamus rahvusvärve mida ma näinud olen (prantsuse, hollandi, belgia) on olnud täiesti ilmsed võltsingud.
Nii et kas Eesti rahvusvärvide kandmist kiivri dekaalina on ka mõni foto säilinud?
Frundsbergi ja soadf'i mõlgutustele vastuseks:
Ehk see sobib? (Tegemist ei ole võltsinguga, kopisin originaalfotodelt, mis asuvad pildilkujutatu tütre käes Rootsis)
neid eesti dekaale on ikka näha olnud piltidel. kuudavasti oli meeste enda näputöö. on ka pärast sõda joonistatud neid piltidele peale, ere näide oli see piirikaitserügemendi pilt tšehhi kuulipildujaga, kus suitsu pakuti.