Mach 2

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Mach 2

Postitus Postitas kalle »

Tere,

Alustuseks tahaks öelda, et 2vaadates viimasel ajal siia riputatud tankistide esitlusi, siis peab ütlema kokkuvõtlikult, et paganama hästi tehtud..lausa oh ja ah.

Aga veidi nukraks kisub ka kohati..eriti kui tundub, et oled oma pea 150 lennuki otsas suht eemale jääv..sest pidevalt käib raskem tankisõda..;)
Aga mina olen ikka vapralt lendur edasi.... selline väike nutulaul alustsueks:)

Tegelt tahtsin küsida, et kas kedagi siit võiks huvitada Prantsuse tootja Mach2 mudelid?
Veidi pikem teema oleks siin arutada nende kvaliteedi ja hinna suhte jm osas, aga usun, et kui on huvi, siis on ka veits uuritud seda teemat. Igal juhul toodavad nad palju sellist, mida pea keegi teine ei tee.

Mul oleks võimalus ühe entusiasti kaudu otse tootjalt saada neid mudeleid ja päris hea hinnaga.
Hind aga sõltub veidi sellest palju tellida ja sellepärast uuringi äkki on mingitki huvi. Ise olen neid mõned soetanud ebayst, aga ühe saadetise olen nüüd ka tootjalt saanud. Kui kellelgi on huvi heita pilkj peale, siis mul endal on olemas sellised Mach 2 mudelid (hetkel veel kõik karbis):

Arado AR 232B 1/72
Amiot 351-354 1/72
Dornier Do 26 1/72
Bloch 131 1/72
Consolidated PB 2-Y Coronado 1/72

Ise tahan veel soetada Martin PBM 3/5 Mariner, Junkers Ju352A ja Blohm Voss HA139.

Netis müüdav valik nt siin
http://www.squadron.com/SearchResults.asp?offset=0

Kui hindadest rääkida, siis nt Coronado maksab seal $76,96 pluss transa, mis sellel lehel on nt kuni 50% tellimuse hinnast. Otse tellides võiks aga hind jääda u 600 eegu kanti ja seda koos transaga. sama hinna vahe kehtib ka teiste kohta.

Kahe sõnaga öeldes on Mach2 selline kannatlikule ehitajale ja veits kogemust nõuab ka nendest korralik asi teha. Aga nagu öeldud on nad haaranud endale haruldusi, mille eest mina olen juba üsna korraliku summa välja käinud..mis teha.

Väikse psina olgu öeldud, et loomulikult ei teeni ma selle pakkumise pealt midagi, vaid oleks lihtsalt tahtnud veidi tellimise mahtu kasvõi mõne karbi võrra suurendada, et nagu oleks kasvõi veidi hulgi ost või nii:) Ja ise ma ei ole ka suurt M2 fänn. Pigem loodaks et keegi teine teeb ka samu asju, saaks ehk restid paremaks ja hinna ka.
Just seepärast pakungi võimalust, et kui selline teema huvitab, siis nagu öeldud on teretulnud minu mudelikarpide vahele selle prantsuse toodanguga tutvuma. et oleks võimalikult hästi teada, mis teema on... ja äkki tõesti.

Ja kordaminekuid ehitamisel ikka kõigile,
Kk
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist