O: harkjalg

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

O: harkjalg

Postitus Postitas Satakas »

ma vihjan kohe ära, et raudkindlat ostusoovi pole. see tähendab, et kui hind ei sobi, jääb kaup pakkujale aga küsin siiski ära:

vajan harkjalga püssile. vajalik, et seda saaks kruvida 1,5-2cm läbimõõduga rauale. kui kellelgi on midagi inimliku hinnaga pakkuda, siis telefon oleks 566127109 või vahel ka 55994403
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

noh? tõesti pole???
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Harki mul pakkuda pole, aga - sa tahad harkjalga raua külge kinnitada? Raud peaks ju laskmise ajal ikka vaba olema? Kui tahad stabiilsuse mõttes harkjalga võimalikult raua otsa poole kinnitada siis peaksid kõigepealt ehk rauaalust puitosa pikendama ja hargi sinna külge monteerima.
snaiper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas snaiper »

Teemaalgataja selgitab ühes teises foorumis mida tahab - http://www.marandi.fie.ee/foorum/viewto ... highlight=
Ausaltöeldes ei oskagi nii rumalat juttu kommenteerida. Naerma ka ei aja. Kurvaks teeb. Lühidalt, inimene kes laskmises pehmelt öeldes kodus ei ole, arvab et hoopis kõik teised lollid on, ja õigele täpsuspüssile käibki harkjalg otse raua külge ja võimalikult suudme juurde nagu kuulipildujal...
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

mis ma öelda oskan, ei kobise ei ühe ega teise kobiseja aadressil (erinevalt kobisejatest) - soovin seda, mida soovin ja kui mu soov kellelegi ei sobi, võib ta ju iseenesest mõnda teatud kohta minna. milles probleem?

minu arust on kergelt haige mögiseda inimese erisoovide kallal....minule meeldib nii nagu meeldib ja minu praktika näitab seda, mida näitab.
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Ära solvu meeste peale, soovitused on õiged. Sihtida võib ju parem olla kui bipood otse rauasuudmele kinnitada, kuid lasu momendil "hüppab" relv paigast ära. Tänapäeval ei ole ühelgi täpsuspüssil just samal põhjusel raud ja laesäär omavahel kontaktis. Samuti ei toetata mistahes relva laskmisel otse vastu kõva tuge.
Kuulipilduja on natuke teise filosoofia peale ehitatud. Seda võiks võrrelda haavlipüssiga. Lased valangu, mille kuulid hajudes katavad mingi ristlõikepindala ja mõni sellest "pilvest" läheb pihta.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

EOD kirjutas:Ära solvu meeste peale, soovitused on õiged. Sihtida võib ju parem olla kui bipood otse rauasuudmele kinnitada, kuid lasu momendil "hüppab" relv paigast ära. Tänapäeval ei ole ühelgi täpsuspüssil just samal põhjusel raud ja laesäär omavahel kontaktis. Samuti ei toetata mistahes relva laskmisel otse vastu kõva tuge.
Kuulipilduja on natuke teise filosoofia peale ehitatud. Seda võiks võrrelda haavlipüssiga. Lased valangu, mille kuulid hajudes katavad mingi ristlõikepindala ja mõni sellest "pilvest" läheb pihta.
tibuke (ei midagi isiklikku ega intiimset - ) olen lasknud nii ja naa. ja seletage nagu tahate - ma tean siiski ise üsna hästi, mispidi mul mugavam on.

seega - FAKING HARKJALGA OTSIN
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

nüüd kisub asi tibukesteks kätte

sa lõika ise keevitusega paar rauatükki

saad kohe asja kätte :lol:
Medusa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Medusa »

Ei tahaks seda jäägrifoorumi lolli juttu kommenteerida küll, aga eks mees ise teab mis tahab. Kuigi, ei ole näinud küll ühtegi harki, mis raua külge käiks, eriti täpsusrelvadel. RPD/RPK/PK st ei räägiks siin eriti. See "füüsika" jutt on sitt jutt, hark käib ka võimalikult kaba etteotsa, st päästikust võimalikult kaugele, mitte päästiku külje alla, nagu hr. satakas seletab, eesmärgiga jätta raud "free floated", vibrade ühtlustamiseks.

Siiski, meelde tuli, üks mis nägin ja läheb raua külge, oli midagi pesulõksu sarnast - vedruga surub raua ümber kokku ning raud oma raskusega surub veel rohkem harki alt laiali ja seega ülevalt kokku. eks see mingi ex-prompt tehtud asi ole.
PATRIOOT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PATRIOOT »

lihtsalt huvi pärast... mis relvale(mudel) sa harkjalga soovid???? ja mis relvadega sul üldse kokkupuuteid on olnud....

patrioot
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

Pilt

et siis on vajalik selline kuulipilduja jalg

siin on isegi 2 varianti

Pilt
canislupus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

Kui keegi pole kuulnud-näinud (suured lahinguhundid, nagu me siin oleme), et harkjalg käib otse raua külge, siis vaadake Taasi relvatehase Galili hakatuseks...
Harkjalg raua külge ning võimalikult etteotsa? Lõhnab varesetapja järele - pole siin midagi imelikku - proovige pooleksmurtava õhkrelva külge harki panna ning leiate, et mujale ei saagi seda paigaldada, ilma et segama jääks.
Endal oli kunagi ammusel ajal sama probleem ning mingit mõnusat ja taskukohast lahendust ei leidnudki.
Kasutaja avatar
ostius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ostius »

Ka mulle tuli meelde, et G3 optikaga variandil käib harkjalg laesääre esimese otsa juures raua külge. Snaipripüss see pole, kuid täpsuslaskurile käib küll. Oma AK4-le ostsin ka optika peale ning laskmise ajal olen laesääre labidavarrele toetanud. Ajab asja ära küll!
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

PATRIOOT kirjutas:lihtsalt huvi pärast... mis relvale(mudel) sa harkjalga soovid???? ja mis relvadega sul üldse kokkupuuteid on olnud....

patrioot
täiesti üdini aus olles, soovin seda hetkel monteerida õhupüssile. kõige "lollikindlam" riist suvalisel ajal, suvalises kohas harjutamiseks. aga mis need muud kogemused asjasse puutuvad? no ütleme siis, et snaiperdamise vallas 5,6 - 7,65. ja et kellelgi valet muljet ei jääks, siis ma pole mitte alati hobiplõksutaja olnud nagu hetkel.

lihtsalt, on valdkondi, kus maitse või harjumus jääb määravaks. umbes nagu klassikalise lakmise juures päästmistehnika. klassika räägib küll üht aga kui püss on kindlate parameetrite juures täpselt oma näpu ja äkilisuse järgi seatud, siis ise läkitad kõik laksud kümnesse ent iga teine laskja kuhu kuradisse iganes aga mitte keskele. ja muidugi tõsi, midaiganes ma kätte ei võtaks - ikka kipun asju ajama OMA maitse järgi. kuigi positiivne tulemus võib saabuda hulga pikema aja järel.

kuivõrd ma aga ei tavatse kellelgi öelda, et "kuule käli, sinu naine on minu arust ilge krõhva, võta uus minu maitse järgi", siis paluks samamoodi suhtuda ka minu maitsesse.

mis aga puutub füüsikasse, siis tõsi - raua vibramine on üks asi. teine asi aga on see, mille kohta võin erisoovi korral kasvõi illustratiivse joonise nikerdada, kus näha, milline vahe on tabamispunkti kõikumisel, kui nihutada suudme või päästiku lähedale viidud toega relva mingi kindla amplituudi võrra. ma siiralt loodan, et vähemalt SELLE fakti vastu keegi vaielda ei julge või vastasel juhul läheb samasuguseks numbrimaagiaks nagu seal teemas, kus õhkuvisatud kivi mõne venna loogika kohaselt oleks pidanud sadu kilomeetreid viskekohast eemal maha sadama...
snaiper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas snaiper »

Soovin kogu südamest jõudu ja edu kaliibritega 5,6 ja 7,65 snaiperdamisel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline