Õhutõrje relvad

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
Kruuda
Liige
Kontakt:

Õhutõrje relvad

Postitus Postitas Kruuda »

Selline küsimus: kas keegi teab midagi sellisest õhutõrje süsteemist nagu ANTEI 2500?
Komplektis pidi olema 144 raketti ja müüakse ukrainlaste poolt.
Ärge pahandage kui nüüd totaalselt puuse olen pannud :oops:
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

See peaks vist ikka venelaste oma olema... http://pvo.guns.ru/s300v/s300vm.htm
Kruuda
Liige
Kontakt:

Tänud!
See on siis ikka S300 arendus ja ei midagi uut ja huvitavat. Konkreetse asja puhul on müüjateks Ukrainlased ja ma sain aru, et nad kruvivad neid ka ise kokku aga tont teab palju Venemaalt sisse tuuakse ja mis see kokku kruvimine tähendab. :lol:
Hinnaks pidi olema 20-25 miljonit dollarit olenevalt sularahast ja muudest tingimustest. Võimalik, et olen Vene rakettidest liialdatud arvamusel aga S300 liigitub minu arusaama järgi hoopis teise õhutõrje klassi kui meie ostetavad Mistralid.
Lupus
Liige

Postitus Postitas Lupus »

Võrdled Mistrali ja S-300 ??? Ei saa võrrelda võrreldamatut. Need kaks on loodudt totaalselt erinevate ülesannete jaoks.
Aga minu meel oleks rahulikum kui oleks ostetud s-300
Kruuda
Liige
Kontakt:

Lupus kirjutas:Võrdled Mistrali ja S-300 ??? Ei saa võrrelda võrreldamatut. Need kaks on loodudt totaalselt erinevate ülesannete jaoks.
Aga minu meel oleks rahulikum kui oleks ostetud s-300
Ei võrdle! Pigem lõõbin ehki nutma ajab. :cry: Aga võimalik, et olen lihtsalt valesti aru saanud ja need ei ole mõeldud Eesti õhutõrjeks vaid välismissioonidel olevale pataljonile. Sinna peaksid sobima nii Mistral kui Paasid ja isegi Milan. Isiklikult tahaks sinna lisada veel mingi 30mm kiirkahuri aga võimalik, et see on lihtsalt mälestustega seotud ja piisab ka pooletollisest kuulipildujast.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

S-300 on kaks klassi kõrgem süsteem kui Mistralid

S-300 25 miljoni dollariga ei saa, vähemalt uut mitte. Selle hind algab 100 miljonist. Kõike netis kirjutatut ei maksa tõe pähe ka võtta.
Kruuda
Liige
Kontakt:

Kui uuest süsteemist jutt oli ei tea aga see mees kellega vestlesin on mul vana tuttav ja korduvalt vahendanud mulle tellimusi Venemaal ja aidanud ka tehase ostuga Ukrainas. Nii olen üsna veendunud, et kui ta ütleb et sellise kompleksi saab 20-25 miljoni dollariga siis nii selle ka kätte saab. Küsisin siin hoopis muud, ma ei teadnud et ANTEI 2500 on S300 arendus sest telefonis rääkis ta sellest kui paremast asjast kui S300. Kuna ei ole kavatsust relvakaupmeheks hakata ja minu huvi piirdus teadasaamisega mis elukas see ANTEI 2500 on siis minu poolest teema lukku.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

:shock:
Ajet175
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ajet175 »

Uue C-300 divisiooni turuhinnaks on 180 milli USD
http://www.ng.ru//politics/2007-01-10/3_kartblansh.html
Patriot on natuke odavam. Ca 150 milli ümber.

Seega võib arvata, et kuna raketide resurss on vaja 15 aasta pärast pikendada, sellel kompleksil just sellised lood, et pikendamata. NSVL ajal räägiti, et Odessa turul saab isegi atompommi osta :) Seega ajad ei ole muutunud. :lol:

Kusjuures, Hindades. Eilses EPL-s hr Roosimägi ilmselt pani puusse.. Või ajakirjanik kuskil eksis. Et keskmaa süsteem maksaks Eestile 10-15 miljardid eeki... Või Roosimägi pidas silmas üks divisioon C400 ja 3 divisiooni C300? :shock:

Aga sel juhul see ei ole kaugtõrje süsteem :roll:
Kruuda
Liige
Kontakt:

Ei hakka reostama uue teema avamisega seepärast lisan siia. Siin oli juba vihjamisi mainitud S400 aga kas keegi teab, on jänkid tõepoolest mingi elektroonilise trikiga raketi tõrje mingigi usaldusväärsusega tööle saanud?
Venelaste reaktsiooni valulikust vaadates jääb vägisi selline mulje. See ägedus ületab tunduvalt selle vana rivaalitsemise tava, et kui sina julged minu nina all peeretada siis mina kusen sulle varbale.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline