NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Ma küsiks et kas keegi muidu tänapäeva MG, ehk siis MG3 lindist on huvitatud? Mul siin paar tükki vedeleb. Ja et kõik teaks, siis ei ole miski varastatud kraam jne, EKV'ga pole kaubal üldse mingit pistmist. Lindid põmst täitsa uued.
Ma küsiks ka lolli küsimuse: kuidas eristada vene ja saksa II ms linte, kui keelt pole küljes ja markeeringuid ka mitte mingeid? Sellel, mis mul on, on lülid roostevabast - väidetavalt pidid fritsud selliseid kasutanud olema...
canislupus kirjutas:Ma küsiks ka lolli küsimuse: kuidas eristada vene ja saksa II ms linte, kui keelt pole küljes ja markeeringuid ka mitte mingeid? Sellel, mis mul on, on lülid roostevabast - väidetavalt pidid fritsud selliseid kasutanud olema...
No eks see tuleb ikka kogemustega. Muidugi on ka markeeringute järgi võimalik eristada. Aga kui oled mõlemat käes hoidnud, siis peaks olema suht lihtne
Viimati muutis LoCo, 04 Mär, 2007 12:36, muudetud 1 kord kokku.
Ma küsiks et kas keegi muidu tänapäeva MG, ehk siis MG3 lindist on huvitatud? Mul siin paar tükki vedeleb. Ja et kõik teaks, siis ei ole miski varastatud kraam jne, EKV'ga pole kaubal üldse mingit pistmist. Lindid põmst täitsa uued.
Samuti huvitatud Aga räägi hindadest ja lintide pikkustest.