Sd.kfz2 Kettenkraftrad vajab "pesu"
Sd.kfz2 Kettenkraftrad vajab "pesu"
Sain oma esimese siis liimitud ja värvitud. Koos kolme meeskonna liikmega. Kui keegi nüüd juhendaks millise "pesulahusega" ma sellise kuivand muda/tolmu ka peale saaks. Roomikuid mätsisin kahe erineva pruuni värviga "mudaseks" - mitte just eriti edukalt, aga üldmulje on liiga puhas. Nii, et kui keegi viitsib konkreetse juhendi üles riputada, kuidas ma kõik praod ja randid tolmuseks saaks, oleksin väga tänulik.
-
- Liige
- Kontakt:
Vanasti olid sellised suured portselanist kaitsed elektrikilpides,vaskotsikutega,need olid hästi peent liiva täis.Kui leiad sellise kuskilt vedelemast,on ehk mure murtud.Olid osad kümme,osad viisteist senti pikad,jämedus kahest nelja cm-ni,vaskotsikud sai ära kruvida.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Muda saab teha pastellitolmust, kipsist millele on lisatud värvi või siis ka vuugitäitest. Ise olen kahte esimest varianti kasutanud.
Pesulahuse soovitan teha 80% lahusti 20% mingi tumepruun või must värv. Enne kui sellega mudeli kallale lähed kata mudel lakiga. Enne pesu tavaliselt läikiv lakk, peale pesu mattlakk.
Pesulahuse soovitan teha 80% lahusti 20% mingi tumepruun või must värv. Enne kui sellega mudeli kallale lähed kata mudel lakiga. Enne pesu tavaliselt läikiv lakk, peale pesu mattlakk.

- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist