Parts
Parts
Olge hääd foorumlased ja andke mulle inffi soomusrongide divisjoni ülema Karl Partsi kohta.
Minu nääl tunneb selle vastu erilist huvi ja ma ei taha purulolliks jääda.
Muide täna esitleti Tapa raamatukogus raamatut: "Tapal paiknenud soomusrongirügement sõnas ja pildis."
Minu nääl tunneb selle vastu erilist huvi ja ma ei taha purulolliks jääda.
Muide täna esitleti Tapa raamatukogus raamatut: "Tapal paiknenud soomusrongirügement sõnas ja pildis."
Kas võit või surm. 3. Mälestusi võitluspäevilt isamaa eest
(1991). Parts, Karl. Tallinn : Printest, 1991 (Tallinn : Ühiselu). 207, [1] lk. : ill. ; fotoill. ; 21 cm. KV: 94(474.2)"1918/1940"
3. Kas võit või surm. 2. Mälestusi võitluspäevilt isamaa eest
(1991). Parts, Karl. Tallinn : Printest, 1991 (Tallinn : Ühiselu). 234, [6] lk. : ill. ; fotoill. ; 21 cm. KV: 94(474.2)"1918/1940"
4. Kas võit või surm. 1. Mälestusi võitluspäevilt isamaa eest
(1991). Parts, Karl. Tallinn : Printest, 1991 (Tallinn : Ühiselu). 207, [1] lk. : ill. ; fotoill. ; 21 cm. KV: 94
(1991). Parts, Karl. Tallinn : Printest, 1991 (Tallinn : Ühiselu). 207, [1] lk. : ill. ; fotoill. ; 21 cm. KV: 94(474.2)"1918/1940"
3. Kas võit või surm. 2. Mälestusi võitluspäevilt isamaa eest
(1991). Parts, Karl. Tallinn : Printest, 1991 (Tallinn : Ühiselu). 234, [6] lk. : ill. ; fotoill. ; 21 cm. KV: 94(474.2)"1918/1940"
4. Kas võit või surm. 1. Mälestusi võitluspäevilt isamaa eest
(1991). Parts, Karl. Tallinn : Printest, 1991 (Tallinn : Ühiselu). 207, [1] lk. : ill. ; fotoill. ; 21 cm. KV: 94
Hea sõjamehe tekst, aga mingeid pilte ma küll ei mäleta (häid igaljuhulTegemist on väga huvitava raamatugu ja hea pildimaterjaliga.
Pildimaterjaliga raamat oli "Soomusrongide diwiis wabadussõjas" I-III
Kokkuseadnud Soomusrongide Brigaadi Ajaloo Komitee korraldusel Ed. Laaman.
Ei oska öelda, kas see ka tänapäeval välja on antud
Kokkuseadnud Soomusrongide Brigaadi Ajaloo Komitee korraldusel Ed. Laaman.
Ei oska öelda, kas see ka tänapäeval välja on antud
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Trükikvaliteet on tõepoolest suhteliselt kehv ja pildid ka udused. Aga muidu on hea raamat.Arnold kirjutas:Hea sõjamehe tekst, aga mingeid pilte ma küll ei mäleta (häid igaljuhulTegemist on väga huvitava raamatugu ja hea pildimaterjaliga.) Kahjuks ei ole raamatuid käepärast, aga mäletamist järgi oli see mingi eestiaegse ajalehe joonealuse järjeteksti raamatuna vormistamine rublainflatsioonist tuleneva trükikvaliteediga. Tänuväärne ettevõtmine kõigele vaatamata!
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Parts
Suurimad tänud!
Panen polkovnik Partsist ühe foto üles. Arvan, et seda pole varem avaldatud.
Parts väikest napsi võtmas. Pildil tunneb veel ära tema operatiivadjutant Tilgre (siis veel al.-ltn), al.-polkovnik J. Poopuu, kpt. Engmanni.
Äkki oskab keegi veel lisada?

Parts väikest napsi võtmas. Pildil tunneb veel ära tema operatiivadjutant Tilgre (siis veel al.-ltn), al.-polkovnik J. Poopuu, kpt. Engmanni.
Äkki oskab keegi veel lisada?

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Veel üks, seekord portreefoto.
Ei tohi jätta märkimata, et Parts oli KOLME Vabadusristi kavaler.

Ei tohi jätta märkimata, et Parts oli KOLME Vabadusristi kavaler.

Viimati muutis OveT., 24 Mär, 2007 21:36, muudetud 2 korda kokku.
Partsi elu loost:
http://www.ekspress.ee/viewdoc/15A2402B ... AF00371F6F
http://www.ekspress.ee/viewdoc/15A2402B ... AF00371F6F
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline