o:saksa raketipüstoli kestasid

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Suletud
siss
Liige
Kontakt:

o:saksa raketipüstoli kestasid

Postitus Postitas siss »

oleks siis soovi omandada mõned kestad,värv ja mõõdud ei oma tähtsust.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

raketipüstol

Postitus Postitas hillart »

Noh, mis värvi need raketipüstoli kestad ikka olla saavad. Ju nad ikka roostevärvi ole. S.t., et roostepruunid.

Vaat, hoopis iseasi on raketipüstoli rakettidega! Kuid see on hoopis kôrvaline teema, sest neist ju juttu polnud.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Nagu tellitud:http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... id=1329156.Olen selliseid ilminguid ennegi täheldanud. :wink:
siss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siss »

kuulge härra Hillart,juba mitmendas enda teemas märkan ma suht vaenulikku/mõnitavat suhtumist enda tagasihoidlikku isiku suhtes,milles asi?Kas Meil on mingi vana kana kitkuda? Võimalik et ma ei väljenda ennast küllalt selgelt, aga siis kuidas siis ülejäänud vastajad mind mõistavad?Edaspidi palun hoidke oma targutavad kommentaarid endale.
Q
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Q »

Pole kunagi roostevärvi saksa raketipüstoli kestasid näinud. Alumiinium ju ei roosteta vaid oksüdeerub. See rohkem valge hallituse kui pruuni rooste moodi kraam. Vähemalt mina sain aru mida osta soovitakse!
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Kestasid tehti söja löppu poole ka rauast.
Rudolph
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rudolph »

Kui juba raketikestest juttu,siis igaks juhuks väikse vahelehõikena küsiks,ega kellegil juhuslikult rakettide taskut pole pakkuda? :)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline