Venelased ei ole ju halvad inimesed!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
potentate
Liige
Kontakt:

Venelased ei ole ju halvad inimesed!

Postitus Postitas potentate »

Minu hinge teeb see igatahes katki, et vene keelt rääkivaid ja end Vene lasteks pidavaid inimesi Eestis maha tehakse!

Ma ei ole veel oma sõpruskonnas kohanud ei lolli ega vägivaldset vene noort! Käisin nädalas kaks korda vene poistega ujumas, pärast sai laval lõbusasti juttu ajada. Narvast on kaks vene poissi minu kodus kaks nädalat elanud. No midagi paha ei ole öelda, väga toredad inimesed.

Tänavatel ei olnud ju 200 000 "fašistõ" karjuvat inimest... oli max. 1000

Kuidas teil suhtumisega on?
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

arvestades seda et mulle lõppes neljapäeva öö traumapunktis koos pea küljest eemaldunud kõrvaga ja tugeva peapõrutusega siis isiklikult ei taha mõnda aega kuulda midagi ei headest ega halbadest venelastest.
selja tagant aiateibaga rünnata võib ainult venelane.
Kruuda
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kruuda »

Aga kes neid halvustab?
Pigem on mulle jäänud mulje, et Venelased kahtlustavad kõiki, eriti neid kes on Euroopast pärit, et nende üle pisut muiatakse. Aga lugedes kirjandust jääb selline mulje juba Peetri aegadest nii, et see võib olla rahvuslik omapära.
Enamasti annavad nad ise parima, et ennast kõige hullemast küljest näidata. Lugege ja öelge, et tegemist on intelligentse (milles ei ole mingit kahtlust) inimesega ja mitte tegelasega anekdoodist. http://www.epl.ee/artikkel/384342

Lp Ludvig kui oled nii „arukas” ja „tead” kuhu ronid siis võiksid olla nii aus mees ja mitte pahaks panna tagajärgi.
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Ma ei ole veel oma sõpruskonnas kohanud ei lolli ega vägivaldset vene noort
Eks inimesi ole igasuguseid aga üldisest meelsusest arusaamiseks soovitan vahel lugeda venekeelse DELFI kommentaare.
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

Kruuda kirjutas:
Lp Ludvig kui oled nii „arukas” ja „tead” kuhu ronid siis võiksid olla nii aus mees ja mitte pahaks panna tagajärgi.
tõesti sm. Kruuda andke mulle andeks et ma ei olnud piisavalt "arukas" söendasin "ronida" oma KODULINNAS tüdrukule tööle vastu. see linn on ühtlasi ka meie vabariigi pealinn,kui oled kuulma juhtunud.
Hukatus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hukatus »

Uitaja kirjutas:Eks inimesi ole igasuguseid aga üldisest meelsusest arusaamiseks soovitan vahel lugeda venekeelse DELFI kommentaare.
mina neid kommentaare nii hinge ei võtaks.
juba ammu on mulle jäänud mulje et enamus postimehe ja sl õhtulehe kommentaare kirjutavad eesti inimesed on mingid kibestunud ja vinguvad isikud kes ei leia lihtsalt muud väljendusviisi. nagu mingid skisofreenilised ja närvihaiged inimesed, et saaks aga ainult vinguda ja halada, mitte midagi positiivset üheski asjas kunagi ei näe :?
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

No ma ei tea. Kõik nüüd kindlasti halvad ei ole. :twisted: Kuid mina neid kunagi omaks ei võta. Tehku ausalt tööd, õppigu eesti keel ära, ning ärgu ajagu oma kommunistlikku paska, ning minupoolest elagu siin kui nad tahavad.
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
Mobutu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mobutu »

Eks seal märatsejate hulgas võis ka mõni venelane olla, aga enamus olid ikka sovjetid, nõukogude ajal aretatud juurtetu ja kultuuritu tõug.
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

mina neid kommentaare nii hinge ei võtaks
Venemaal on läänelike väärtuste hindajaid umbes 10%, valimised on seda näidanud. Ega Eesti venelastel see % palju suurem ei saa olla. Keskmise vene obõvateli jaoks on demokraatia sõimusõna (dermokratia) ja arutlev inimene intelligent jobannõi (ka sõimusõna), ta loodab et kord tulevad omad tagasi.
Arvan, et need kommentaarid näitavad siiski üldist suhtumist
Viimati muutis Uitaja, 03 Mai, 2007 17:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

Kunagi olin kõva natsionalist.
Siis toimus täielik saatuse iroonia. Oskasin võtta vene naise (nüüdne ex).
Pärast seda mu suhtumine venelastesse paranes tunduvalt.

Parim saavutus sellest ajast on see, et naise tütar, kes 4 aastaselt ei osanud sõnagi eesti keelt, õppib nüüd eesti koolis ja on klassi parim.
Eriti lahe oli siis kui ta hakkas vahet tegema, et on olemas meie ja, et on olemas venelased :P

Peale seda kogemust ei pane ma kõiki venelasi ühte patta.
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Eile oli telerist näha,kuidas nii mõnigi vene koolidirektor oli väga iroonilise näoga.Kõik väidavad,et nende koolist polnud ühtegi röövlit lõhkumas.Kust need siis tulid? Või oli üldse tegemist inimestega,kes pole päevagi koolis käinud? Venelaste kohta ütleks tõesti nii nagu ütleb üks tuntud Ameerika vanasõna indiaanlaste kohta,sest täpselt sama vanasõna rakendamist peavad kohaseks ka venelased meie suhtes. Muidugi on iga rahva hulgas häid ja halbu inimesi,kuid peale sündmusi Tallinnas ma lihtsalt ei hakka mõtlemagi milline on hea või milline on halb venelane. Fakt on see,et nad mingil põhjusel ei mahu siin elama,kuid ära ka ei taha minna.
kusti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kusti »

[Post kustutatud]
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

a glaza u nevo dodrõje,dobrõje...
fireman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fireman »

Venelased on siiski küllalt toredad inimesed. Mõtlen neid kes elavad teiselpool Volga jõge. Vägagi külalislahke rahvas on! Eks seal võib ka olla erandeid. Need kes meil siin sigadusi korda saadavad on aga hoopis teisest puust. Vaadake, väike laps ka nutab kui tal mänguasi käest võtta. Aga kui laps mängib pommiga, siis tuleb see panna ohutusse kohta. Nii täpselt tehtigi eestis. Vaja pole nagu lapsele aru anda, et mis kell ma selle ära võtan, vaid tuleb tegutseda kohe. Parim osa sellest oli etv saates, kus venelased jõudsid ise arusaamisele, et fasistideks saab eestlasi nimetada äärmiselt ebainteligentne inimene. 101% minu mõte. Lisaks siia, et minuarust tuleks ka sm. Aljosa Savisaar ka kuhugi teisaldada.
Muideks lahe foorum on see :)
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Hundisilma " vabariiki" ,kloonigu seal " häid" venelasi.Ja kõrge tara tuleks ümber ehitada siis teb millega juht tegeleb.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist