O: Konföderatsiooni mütsi koopia või palun infot kust saab

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
mutionu
Liige
Kontakt:

O: Konföderatsiooni mütsi koopia või palun infot kust saab

Postitus Postitas mutionu »

Soov oleks osta siis Ameerika Riikide Konföderatsioon vormimütsi(nokatsit). Loomulikult mitte originaali.
Või on kellelgi infot kus seda Eestis müüakse?
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Kas see on see naljakas, justkui lömmis nokats? Siukseid leiad Tallinn-Väike raudteejaama kõrvalt poest nimega US2Day (vms.); neil terve teine korrus jänkide sõjaräbalaid täis.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
Invaliid
Liige
Kontakt:

Kommentaar

Postitus Postitas Invaliid »

Ma käin seal päris tihti (paar korda nädalas), aga konfederaatide oma pole seal kunagi näinud. Uniooni oma (hiinlaste tehtud) ostsin ükskord küll ja samas on see ka ainus kord, kui ma midagi taolist seal müügis olen näinud. Ühtlasi ei oska ka juhatada, kuskohas antud asja võiks Eestist leida.
Kasuta olemasolevaid ressursse ja ära looda.
kapralheinz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kapralheinz »

On ikka. Ja isegi USA tehtud. Fasong muidugi sama ainult värvivahe. Kindral Lee meeste oma on hall.
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Seal Juurdeveo tänaval ma vahest ikka käin aga midagi säherdust pole silma hakanud küll. Muidu jah selline kergelt lössis nokamütsi moodi.

kapralheinz
Ma nüüd ei saanud aru, kas sul on või sa tead kus on või seal Juurdeveo tänaval poes on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist