20 august

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Mati
Liige
Kontakt:

20 august

Postitus Postitas Mati »

Suurimad õnnesoovid tänase päeva puhul!
Mina olin tol ajal Telemaja juures.
Hea meelega tahaks teada, kes seal minuga koos olid.
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Juhtus nii, et olin ka pool päevakest. Siis pidin kodukanti tagasi kiirustama. Asjad ootasid ajamist nii siin kui seal. Põnev oli aga see, kuidas kodukandi kommunistid ennast hetkeks kohevile ajasid. Need lollimad muidugi, targemad said aru, et see mäng on mängitud.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

tartu maleva ridades tallinnas, telemaja juures. pronksi tänaval, gonsiori ja kunderi tänavate vahelisel lõigul, paekive täistopitud veoautode taga/peal oli meie positsioon. just meie ninade alt sõitsid ka t.iblad pärast jama lõppu tartu poole tagasi.
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

ETV ei kajasta mitte midagi :/
kulda18
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kulda18 »

õhtul peaks ETV-st olema film August 1991, mis on ka päris hea ülevaade sellest, mis toimus.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

see on vaid kergelt ülevaatlik. esiteks ei kajasta see täpelt mingit kindlat süzheeliini ja teiseks on liialt erapoolik. minu silmis paisutab absoluutselt õigustamatult üle kodukaitse rolli, jättes näiteks kaitseliidu peaaegu üldse mainimata.

aga eks see ole juba ammu omalgi nahal kogetud nähtus, et kes sõna võtmisega ette jõuab, keerab kõik asjaolud enda kasuks ja sama teema on juba 15-16a olnud ka tollaste sündmuste kajastamisega. ISEGI meie kitsalt vastutusalalt sündis hiljem "rahvuskangelasi" kes tegid üliõigeid otsuseid, hoidsid ära halvima ja palju muud. iseenesest nii oligi aga kahjuks ehivad need kangelased end võõraste sulgedega sest tegelikud initsiaatorid ei ole ühel või teisel põhjusel avalikkuse ees sõna võtnud.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Naerma ajab kui vaadata kui palju nüüd on poliitikutest "kangelasi". Paljud, kellest isegi 5 aastat pärast räägitud sündmust polnud kuulda ei kippu ega kõppu.

Palju õnne rahvas, see oli sinu võit!
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Satakas kirjutas:see on vaid kergelt ülevaatlik. esiteks ei kajasta see täpelt mingit kindlat süzheeliini ja teiseks on liialt erapoolik. minu silmis paisutab absoluutselt õigustamatult üle kodukaitse rolli, jättes näiteks kaitseliidu peaaegu üldse mainimata.
Asjatu lärm. Ilmar Raag on selle filmi kohta öelnud, et ta ei teinud dokumentaalfilmi, vaid vormis pildiks enda poolt kogetu.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

ega ma selle vastu vaidlegi, et enda kogetu. aga kas ei tee meelt mõruks, et kajastatud on mingil määral vaid kodukaiste rolli ja minu teada ei ühegi sõnaga kaitseliitu? seejuures kodukaistegi on esindatud vaid mingi tobeda nohiku näol.

peamine, mida tahetakse edasi filmis anda, on see, et kõik sai teoks tänu ennastsalgavaile telemeestele. muud ei sittagi.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Jah, kunagi kuskil teemas sai ka sellest lobisetud. See film on ka minu arvates täiesti 0.
LeBon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LeBon »

Eriti lahe, et meie mehed pidupäeva puhul rootslastele tappa andsid! Käisin ise hallis ja tuhandete kaasmaalastega hümni laulmine oli ülev tunne!
olavik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olavik »

Ja see kõik juhtus minu sünnipäeval :D
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

olavik kirjutas:Ja see kõik juhtus minu sünnipäeval :D
AH, et sünnipäev.Minupoolt mehelik käepigistus koos parimate soovidega.Kohe võtan SINU terviseks.Veel kord ,ÕNNE; Tervist, JA ÕNNE.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

h

Postitus Postitas hillart »

Eesti Kaitseliidu Tallinna II Malevkond - Tele- ja Raadiomaja juures.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline