20 august
20 august
Suurimad õnnesoovid tänase päeva puhul!
Mina olin tol ajal Telemaja juures.
Hea meelega tahaks teada, kes seal minuga koos olid.
Mina olin tol ajal Telemaja juures.
Hea meelega tahaks teada, kes seal minuga koos olid.
-
Charlemagne
- Liige
- Kontakt:
Juhtus nii, et olin ka pool päevakest. Siis pidin kodukanti tagasi kiirustama. Asjad ootasid ajamist nii siin kui seal. Põnev oli aga see, kuidas kodukandi kommunistid ennast hetkeks kohevile ajasid. Need lollimad muidugi, targemad said aru, et see mäng on mängitud.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
see on vaid kergelt ülevaatlik. esiteks ei kajasta see täpelt mingit kindlat süzheeliini ja teiseks on liialt erapoolik. minu silmis paisutab absoluutselt õigustamatult üle kodukaitse rolli, jättes näiteks kaitseliidu peaaegu üldse mainimata.
aga eks see ole juba ammu omalgi nahal kogetud nähtus, et kes sõna võtmisega ette jõuab, keerab kõik asjaolud enda kasuks ja sama teema on juba 15-16a olnud ka tollaste sündmuste kajastamisega. ISEGI meie kitsalt vastutusalalt sündis hiljem "rahvuskangelasi" kes tegid üliõigeid otsuseid, hoidsid ära halvima ja palju muud. iseenesest nii oligi aga kahjuks ehivad need kangelased end võõraste sulgedega sest tegelikud initsiaatorid ei ole ühel või teisel põhjusel avalikkuse ees sõna võtnud.
aga eks see ole juba ammu omalgi nahal kogetud nähtus, et kes sõna võtmisega ette jõuab, keerab kõik asjaolud enda kasuks ja sama teema on juba 15-16a olnud ka tollaste sündmuste kajastamisega. ISEGI meie kitsalt vastutusalalt sündis hiljem "rahvuskangelasi" kes tegid üliõigeid otsuseid, hoidsid ära halvima ja palju muud. iseenesest nii oligi aga kahjuks ehivad need kangelased end võõraste sulgedega sest tegelikud initsiaatorid ei ole ühel või teisel põhjusel avalikkuse ees sõna võtnud.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Asjatu lärm. Ilmar Raag on selle filmi kohta öelnud, et ta ei teinud dokumentaalfilmi, vaid vormis pildiks enda poolt kogetu.Satakas kirjutas:see on vaid kergelt ülevaatlik. esiteks ei kajasta see täpelt mingit kindlat süzheeliini ja teiseks on liialt erapoolik. minu silmis paisutab absoluutselt õigustamatult üle kodukaitse rolli, jättes näiteks kaitseliidu peaaegu üldse mainimata.
Гив Ми Мани
ega ma selle vastu vaidlegi, et enda kogetu. aga kas ei tee meelt mõruks, et kajastatud on mingil määral vaid kodukaiste rolli ja minu teada ei ühegi sõnaga kaitseliitu? seejuures kodukaistegi on esindatud vaid mingi tobeda nohiku näol.
peamine, mida tahetakse edasi filmis anda, on see, et kõik sai teoks tänu ennastsalgavaile telemeestele. muud ei sittagi.
peamine, mida tahetakse edasi filmis anda, on see, et kõik sai teoks tänu ennastsalgavaile telemeestele. muud ei sittagi.
h
Eesti Kaitseliidu Tallinna II Malevkond - Tele- ja Raadiomaja juures.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline