PzKpfw III F

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tänud tänud!

Olenemata taustaloost on tegelikult saapa ülesanne anda väike omapärane element ja pisult lisada ka seda inimlikku poolt. Teie kommentaarid näitavad, et see mul õnnestus. :wink: Ainult kastid ja tünnid jäävad pisult 'külmaks'', vähemalt minu meelest.

Siim
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Saabas on hea inimliku mõõtega detail jah. Võiks ettekujutada, et tankikomandör on juba ühe jala kaotanud lahingus kuid sentimentaalsetel põhjustel ei suuda saabast ära visata ja peksab karguga kapralit, et see igal peatusel saapa ära viksiks.

Mulle meeldib see suur hulk detaile. Ootan huviga juba värvilisi pilte.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Terv!
No,mina siin oma otsas vahin pilte ja lõug kukkus põrandale....:D
Igatahes,mulle meeldib see"elatud" effekt.
Thumbs up! :wink:
Loodan seda uba värvilisena näha,muideks,mis värvi see tuleb? :)
Marek.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Minu meelest on kolihunnik suht ehtne.Tegelikult pole asi ju veel päris valmis ja lõppviimistlus lisab olulise osa välimusest.Paigutuse koha pealt küll midagi silma ei jää,et nii nagu ei loe loomulik.
Üks presendi tegemise võimalustest jäi meelde mingist vanast M-Hobbi ajakirjast.WC või majapidamispaber PVA liimiga poollödaks,siis vajaliku koha peale vormi järgi kuivama.Ise proovinud ei ole veel aga ajakirja fotol nägi hea välja.Eelistaks muidugi majapidamispaberit,sest WC paber on toodetud nii,et ta võimalikult ära laguneks märjaks saades.

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Sel kolihunnkul pole häda miskit, saabas on eriti hää leid. Äge. Pagan, ma ei leia üles pilti kus saksmanni on itaaliast taganedes terve sõiduauto (ilmselt topolino või tema eelkäia) iseliikuvale suurtükile otsa sikutanud.
Otsing jätkub.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist