soadf kirjutas:Asuurele , ära parem tule ,muidu saad kerepealeKrt ,kes lubas sirgala metsa ära sonkida
Mine aja oma algatusel tehud kraavid kinni
Ei ole mitte löbus supelda nendes.
Ei noh,seda ma saan aru ,et SOADF segast paneb,tal on pealagi külma saanud - furaška ununes Säärde posti otsa.OveT. kirjutas:
Aga ilma naljata, kas ajate ikka oma tankidega tekitatud kraavid kinni või on "pohh.i"?
ASuur kirjutas:Ei noh,seda ma saan aru ,et SOADF segast paneb,tal on pealagi külma saanud - furaška ununes Säärde posti otsa.OveT. kirjutas:
Aga ilma naljata, kas ajate ikka oma tankidega tekitatud kraavid kinni või on "pohh.i"?
Aga mis pagana kraavidest kained inimesed sonivad,sellest väga täpselt aru ei saa.
Lennuki kukkumiskoht on täiesti sissesõidetud tee servas meetri kaugusel,nii et masinatega pole nagu põhjust tee pealt üldse maha keerata,ainult vints külge ja kärupeale.
Ma ei saa aru,miks keegi asjast ise mitte midagi teadmata paanikat külvab?
Kas pole mitte jälle tegemist ,oma marjamaa tühjaks tegemist kartvate "mustade arheoloogide" katsega õilist üritust mustata - nagu seda ka Saaremaalgi üritati teha?!
Kas see on nüüd mingi eriline tähelepanu norimise meetod või?OveT. kirjutas: Kui see sonimise jutt on mulle adresseeritud, siis on midagi väga viltu läinud![]()
Ei käinud ma Saaremaal ega tõmba mind Virumaa (vähemalt mitte Teile huvi pakkuvast vaatenurgast).
Ma lihtsalt ei salli inimesi, kes metsa minnes peavad kasutama offroadi (või ka muude lärmavate, tossavate või muul moel reostavate agregaatide) abi. Aga see on minu (ja metsa) probleem...
Palju kära mitte millestki!soadf kirjutas:Asuurele , ära parem tule ,muidu saad kerepealeKrt ,kes lubas sirgala metsa ära sonkida
Mine aja oma algatusel tehud kraavid kinni
Ei ole mitte löbus supelda nendes.
No ausalt öeldes häiris ikka pigem see,et selle asemel,et kõigepealt uurida,mis teoskil,hakati kohe rääkima mingitest tankidest ja rööbastest.See ei ole ju konstruktiivne lähenemine asjale,pigem mingi turueide tase -hakata kaagutama esimese enda jaoks arusaamatu asja peale.OveT. kirjutas:Nagu ma aru saan, astusin oma märkusega valusasti konnasilma peale![]()
Siis ikka päris ükskõik ei ole, kuigi NII valulist reaktsiooni ja järgnevaid absurdseid süüdistusi ühele üldse mitte pahasti mõeldud küsimusele ei osanud oodata.
Palun, rahunege maha, mina Teie üritust ei sega, kuid retooriline (ehk siis vastust mitte ootav) küsimus KÕIGILE kaevajatel ja kraapijatele : Kas Te kätt südamele pannes saate öelda, et kõik teie augud ja kraavid on korralikult kinni aetud ja tühi taara, pakendid ja suitsukonid prügikasti toodud?
A.Suurele: pole mõtet seda nimetada pseudoprobleemiks.
ASuur kirjutas:No ausalt öeldes häiris ikka pigem see,et ja minu järgnenud süüdistused ei ole mitte vähem absurdsed kui mõne mehe eelnenud süüdistused.Kena muidugi kuulda,et ürituse segamist plaanis pole!OveT. kirjutas:Nagu ma aru saan, astusin oma märkusega valusasti konnasilma peale![]()
Siis ikka päris ükskõik ei ole, kuigi NII valulist reaktsiooni ja järgnevaid absurdseid süüdistusi ühele üldse mitte pahasti mõeldud küsimusele ei osanud oodata.
Palun, rahunege maha, mina Teie üritust ei sega, kuid retooriline (ehk siis vastust mitte ootav) küsimus KÕIGILE kaevajatel ja kraapijatele : Kas Te kätt südamele pannes saate öelda, et kõik teie augud ja kraavid on korralikult kinni aetud ja tühi taara, pakendid ja suitsukonid prügikasti toodud?
A.Suurele: pole mõtet seda nimetada pseudoprobleemiks.
Aga eks oleks ka koomiline vaadata näiteks muuseumi viidava lennuki teliku tükkide külge ennast käeraudadega kinni köitnud tõsiseid härrasid,kes vastu rindu tagudes kuulutavad ,kuidas nad kõiksorti sonkijate eest Eestimaa loodust kaitsevad.Kui see teema tõesti nii südamelähedane on,siis kindlasti oleks palju suurem kasutegur Sillamäe seltimehi valvama minna,kelle arheoloogiaarsenali kuuluvad sellised peentööriistad,nagu veneaegsed metsaveotraktorid,ekskavaatorid ja õli soristava Zahhaarid.
Minu poolt kah üks retooriline küsimus - Kas tõesti mõnele siinkirjutajatele meeldiks ,et ka edaspidi läheb nii nagu siiani on tavaks ,et Kolja oma Kraziga sõidab läbi metsa otse kohale ja lohistab tükid Kuusakoskisse,saades selle eest järjekordse noti raha ,selle asemel,et meie kergete väikeste masinatega ja vintsiga tükid teepeale ja viiks nad käruga muuseumisse?
Mulle tundub,et siin ei ei ole küll tegemist kunstliku naljakspööramisega,vaid kujunenud situatsioon ise on kummaline ja halenaljakas : SOADF -i pooletoobisest huumorist nüüd üritada mingit baasi oma teemaga mitteseotud võitluse jaoks luua!OveT. kirjutas: Probleemi naeruvääristamine ei muuda seda olematuks![]()
Ei soovi väidelda, lihtsalt avaldasin oma arvamust. Arusaamine kas on või ei ole. Heal juhul- tuleb
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist