Kaevamistööde jälgede likvideerimine

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Tegelikult olid need kraavid siiski metsa kuivendus kraavid ja kust SOADF oma punaste kommunisti tennistega igal võimalusel läbi jää vajus.Mehel on eriline anne,igakord kui on vaja kraavi ületada oskab ta ennast sinna kõrini ära uputada! :lol: :lol: :lol:
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Vaatan ,et palju kära tekkinud, Vabandust töesti ,kui need roopad on traktori tehtud ja nendes sai ka ikka paar korda pölvili ära käidud.Mis teha ,kui kaalun sinust 20 kilu rohkem ja jää vana sunnik ei taha mind kanda.Töesti rinnuni käisin ka ära ,kui keset kraavi üks läbikülmunud palk otsustas alla anda ja sain önneks metalliotsija viimasel hetkel kaldale visata. Muidu oli ikka ok ekstreemsus ja siis veel Kultuuriline sokk ,ma nüüd tena ,mis on riik riigis :lol:
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Kuram, meite meeste juures on ikka hea see ennastsalgavus. Oma elul pole hinda, seepärast on tähtsam vista 5kilo maksev elektoonika pääsemisse ja ise sohu vajuda. :)
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

FW Anton Tori lennuk ootab
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Tean, on meeles!
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Minu suhtumine on otse öeldes s*tt ka nendesse ahvidesse, kes oma autot haljasaladel pargivad, mis siis veel lauslooduses liiklemisest rääkida. Aga antud juhtumil olen kujundanud seisukoha, et loodus taastab end lõppude lõpuks ikkagi ise, ükskõik kui palju aastaid selleks kulub. Metsas, soos või järves vedeleva sõjajäänuki aga kaotab see sama aeg lõpuks lihtsalt ära ja seda enam kusagilt juurde tulemas pole. Lõppude-lõpuks on sama eksistentsiaalne vaidlus nagu vaidlused ükskõik millise maitse üle.
Гив Ми Мани
NAZIZ
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NAZIZ »

FW Anton kirjutas:Tean, on meeles!
Oot-oot nüüd mehed ! Mis ,,Lennukit" on plaanis otsima minna? Endagi esivanemad Soomaalt pärit ja seega kant tuttav.Pool suguvõsa on Tori okupeerinud. Või ehk on tegu legendi õigsuse kontrollimisega teemal ,,lennuk Riisa rabas". Nali naljaks ,aga arvan ,et see rahvapärimus võib isegi tõene olla. NB! Tegu ei ole IIWW aegste sündmustega .
Tehtud,mõeldud!
ictta
Liige
Kontakt:

mitte otsima vaid tükke ära tooma
raadik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas raadik »

Ise olen poole oma elust veetnud Riisaraba ääres ja ei ole midagi lennuksit kuulnud ja ei taha eriti uskudag ,et seal on selline asi.
ictta
Liige
Kontakt:

ära usu. ma ise seal kohal käinud, gps koordinadid salvestanud ja mõned fotodki teinud(olid kunagi foorumis üleval)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline