Kuhu jäid paadunud kommentaatorid ???

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Kuhu jäid paadunud kommentaatorid ???

Postitus Postitas Madis22 »

Kummalisel kombel ei ole ma leidnud siit veel ühtki kommentaari teemadel:

"AK-4 on mõtetu vanaraud"
"Miks me maksame okupantidest mikide sabarakkude laste vägistajate ja naiste ning vanakeste mõrvarite iraaki saatmise eest"
"Eesti kaitsevägi on mõtetu, miks mitte palgasõjavägi"
"Eesti palgasõdurid on mõtetud jõhkardid, milleks meile neid vaja on"

Kuidas on teil õnnestunud hoida siit eemale paadunud ahel-kommenteerijad Delfi, EPL-i ja Postimehe foorumitest?
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Kasutaja avatar
nublu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nublu »

Tahad tõesti saada selliseid, või provotseerid niisama :wink:

Pigem avan hoopis siin väikese alateema miki hiirte kohta. Ja küsiks et mis tanke sakslased kutsusid miki hiirteks :P
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

T-34 kaks ümmargust torniluuki avatud asendis :roll:
Kasutaja avatar
nublu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nublu »

just...
Kasutaja avatar
ugandiklubi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ugandiklubi »

:lol: Mitte T-34 ei kutsutud saklased miki hiireks vaid BT-7 kuna jah sellel oli kaks suurt ja ovalset torniluuki .
Kasutaja avatar
ostius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ostius »

Noh, eks siiagi katsuvad "paadunud kommentaatorid" üht-teist kribada. Tutvu pisut foorumi ajalooga ja näed, et alguses oli ka külastajatel kommenteerimine lubatud. Vältimaks delfistumist panid vanad olijad pead kokku ja valisid endi seast moderaatorid ning lõpetasid anonüümse kommenteerimise ära. Kui jutt kipub vihaseks kiskuma või katsub mõni provokaator ebaseadsuslike relvadega äri teha, siis antakse viisakalt märku. Kes ikka aru ei saa, selle möla (nii see kahjuks on) kustutatakse. Au ja kiitus foorumi moderaatoritele! :)
Kasutaja avatar
Luuraja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luuraja »

Ütleme nii, et minu puhul on tegemist kunagise ahelkommentaatoriga. Kellele absoluutselt ei meeldinud avalike portaalide sisutühjus ja argumenteerimata lahmimine.
Naljakal kombel on siinkasutatav hüüdnimi pärit sealtkandist. Tegelikult olin ma kunagi Stirlitz, aga eestindasin nime :wink:

Militaar.net-is valitseva õhkkonna kohta võib öelda ainult kiidusõnu. Väga asjalik, äärmiselt asjalik, vaoshoitud ja pööraselt sisutihe. Mitmepäevase üsna tiheda lugemise järel on ikka veel avastamata maid.
Samuti on foorumi poliitika paikapidav - olen ise mõnda hallanud ja tean kui peenike on joon läbu ja mõistlikkuse vahel.
Kapral Karu
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kapral Karu »

Huvitav, et mina pole siin juhtunud lugema ühtki kommentaari, mis minu meelest vääriks kustutamist. Ju siis on Adminn ja Moderaatorid teinud tõesti tõhusat tööd... 8)
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

No ise vaatan teinekord küll, et kas just pidin nii ütlema :roll:
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

pean ütlema et üks minupoolne kommentaar on siit küll kiirelt ära kustutatud.kuigi selles ei old midagi roppu ega valet.
Kasutaja avatar
Luuraja
Liige
Kontakt:

ludvig kirjutas:pean ütlema et üks minupoolne kommentaar on siit küll kiirelt ära kustutatud.kuigi selles ei old midagi roppu ega valet.
Adminnidel ja moderaatoritel absoluutne õigus ära koristada ka mittesobivad.
Äkki oli Sinu oma sellest killast?
Kasutaja avatar
Luuraja
Liige
Kontakt:

Kuigi.
Minu meelest olete te teinud Denissile (denis123) liiga.
Kujutage ette, et te peaksite ise kümmekonna tegelase turmtule all oma isiklikku arusaama tõestama...
Minu meelest on Deniss sellega hiilgavalt hakkama saanud ja julgustagu teda minupoolne isiklik poolehoid.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

ludvig kirjutas:pean ütlema et üks minupoolne kommentaar on siit küll kiirelt ära kustutatud.kuigi selles ei old midagi roppu ega valet.
Foorumi reeglitest lugedes leiab veel põhjusi, miks postitused kustutatakse.

Kuna foorumis on ainsaks suhtlusvahendiks vaid loetav tekst, ilma vestluskaaslase häält kuulmata ja näoilmet nägemata... siis omast arust vahva nali või sõbralik nöökimine võib teisele inimesele tunduda lausa solvamise või ründena.

Ka on inimeste valulävi erinev ja kõik ei pruugi asjast üheselt aru saada.

Solvamise mõiste on selline kaunis laialivalguv - osadel juhtudel on kõik isegi kõrvaltvaatajale selge, osadel juhtudel peab see, kes leidis, et teda solvatakse püüdma privaatvestluses asjad teise osapoolega selgeks teha ja kui see ei anna tulemusi, siis otsima abi moderaatorilt.

Mõtlematult või kergekäeliselt pole ma kellegi postitusi kustutanud.

ProPatria, moderaator
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

jah aga see pole siin mitte lahinguväli vaid ikka foorum,ja mõnda asja võib ju naljaga ka võtta.õrn nöökimine ei tee paha.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

ludvig kirjutas:jah aga see pole siin mitte lahinguväli vaid ikka foorum,ja mõnda asja võib ju naljaga ka võtta.õrn nöökimine ei tee paha.
Oled saanud minust valesti aru, nagu oleks mul midagi sõbraliku nöökimise või nalja vastu...

Tegelikult pidasin silmas seda, et VÕÕRAS vestluskaaslane (inimene, keda Sa tunned vaid tema pseudonüümi kaudu) ei pruugi alati asjast õieti aru saada - lugedes Su tekstist välja seda, mida ta loodab (kardab) sealt leida...
Vesteldes (reaalse) tuttavaga, on lihtsam oma väljendeid valida, ilma, et teeks kaaslasele kuidagi haiget.

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline