Kuhu jäid paadunud kommentaatorid ???
Kuhu jäid paadunud kommentaatorid ???
Kummalisel kombel ei ole ma leidnud siit veel ühtki kommentaari teemadel:
"AK-4 on mõtetu vanaraud"
"Miks me maksame okupantidest mikide sabarakkude laste vägistajate ja naiste ning vanakeste mõrvarite iraaki saatmise eest"
"Eesti kaitsevägi on mõtetu, miks mitte palgasõjavägi"
"Eesti palgasõdurid on mõtetud jõhkardid, milleks meile neid vaja on"
Kuidas on teil õnnestunud hoida siit eemale paadunud ahel-kommenteerijad Delfi, EPL-i ja Postimehe foorumitest?
"AK-4 on mõtetu vanaraud"
"Miks me maksame okupantidest mikide sabarakkude laste vägistajate ja naiste ning vanakeste mõrvarite iraaki saatmise eest"
"Eesti kaitsevägi on mõtetu, miks mitte palgasõjavägi"
"Eesti palgasõdurid on mõtetud jõhkardid, milleks meile neid vaja on"
Kuidas on teil õnnestunud hoida siit eemale paadunud ahel-kommenteerijad Delfi, EPL-i ja Postimehe foorumitest?
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
Noh, eks siiagi katsuvad "paadunud kommentaatorid" üht-teist kribada. Tutvu pisut foorumi ajalooga ja näed, et alguses oli ka külastajatel kommenteerimine lubatud. Vältimaks delfistumist panid vanad olijad pead kokku ja valisid endi seast moderaatorid ning lõpetasid anonüümse kommenteerimise ära. Kui jutt kipub vihaseks kiskuma või katsub mõni provokaator ebaseadsuslike relvadega äri teha, siis antakse viisakalt märku. Kes ikka aru ei saa, selle möla (nii see kahjuks on) kustutatakse. Au ja kiitus foorumi moderaatoritele! 
Ütleme nii, et minu puhul on tegemist kunagise ahelkommentaatoriga. Kellele absoluutselt ei meeldinud avalike portaalide sisutühjus ja argumenteerimata lahmimine.
Naljakal kombel on siinkasutatav hüüdnimi pärit sealtkandist. Tegelikult olin ma kunagi Stirlitz, aga eestindasin nime
Militaar.net-is valitseva õhkkonna kohta võib öelda ainult kiidusõnu. Väga asjalik, äärmiselt asjalik, vaoshoitud ja pööraselt sisutihe. Mitmepäevase üsna tiheda lugemise järel on ikka veel avastamata maid.
Samuti on foorumi poliitika paikapidav - olen ise mõnda hallanud ja tean kui peenike on joon läbu ja mõistlikkuse vahel.
Naljakal kombel on siinkasutatav hüüdnimi pärit sealtkandist. Tegelikult olin ma kunagi Stirlitz, aga eestindasin nime
Militaar.net-is valitseva õhkkonna kohta võib öelda ainult kiidusõnu. Väga asjalik, äärmiselt asjalik, vaoshoitud ja pööraselt sisutihe. Mitmepäevase üsna tiheda lugemise järel on ikka veel avastamata maid.
Samuti on foorumi poliitika paikapidav - olen ise mõnda hallanud ja tean kui peenike on joon läbu ja mõistlikkuse vahel.
-
Kapral Karu
- Moderaator
- Kontakt:
Foorumi reeglitest lugedes leiab veel põhjusi, miks postitused kustutatakse.ludvig kirjutas:pean ütlema et üks minupoolne kommentaar on siit küll kiirelt ära kustutatud.kuigi selles ei old midagi roppu ega valet.
Kuna foorumis on ainsaks suhtlusvahendiks vaid loetav tekst, ilma vestluskaaslase häält kuulmata ja näoilmet nägemata... siis omast arust vahva nali või sõbralik nöökimine võib teisele inimesele tunduda lausa solvamise või ründena.
Ka on inimeste valulävi erinev ja kõik ei pruugi asjast üheselt aru saada.
Solvamise mõiste on selline kaunis laialivalguv - osadel juhtudel on kõik isegi kõrvaltvaatajale selge, osadel juhtudel peab see, kes leidis, et teda solvatakse püüdma privaatvestluses asjad teise osapoolega selgeks teha ja kui see ei anna tulemusi, siis otsima abi moderaatorilt.
Mõtlematult või kergekäeliselt pole ma kellegi postitusi kustutanud.
ProPatria, moderaator
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Oled saanud minust valesti aru, nagu oleks mul midagi sõbraliku nöökimise või nalja vastu...ludvig kirjutas:jah aga see pole siin mitte lahinguväli vaid ikka foorum,ja mõnda asja võib ju naljaga ka võtta.õrn nöökimine ei tee paha.
Tegelikult pidasin silmas seda, et VÕÕRAS vestluskaaslane (inimene, keda Sa tunned vaid tema pseudonüümi kaudu) ei pruugi alati asjast õieti aru saada - lugedes Su tekstist välja seda, mida ta loodab (kardab) sealt leida...
Vesteldes (reaalse) tuttavaga, on lihtsam oma väljendeid valida, ilma, et teeks kaaslasele kuidagi haiget.
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline