Jällegi üks kokkuvõtlik teema. Seekord on subjektiks E-25.
E- seerija masinad olid mõeldud välja vahetama kõik Saksa tolleaegsed tankid. Sõja hilises staadiumis välja töötatud plaani kohaselt tuli luua erinava kaalukatekooriaga masinad, mille osad oleksid masstootmiseks standartsed.
Nimetus ja kaal:
E-5: 5-10t
E-10: 10-25t
E-25: 25-50t
E-50: 50-75t
E-75: 75-100t
E-100: 100+t
E-25 oli mõeldud välja vahetama Panzer III ja IV veermikul baseeruvad masinad.
Mudeliks on Trumpeteri 1:35 skaalas pakutav toode ja ehitanud olen ma ta ilma suuremate muutusteta. Ma lisasin presendi ja maskeeringu kinnituskohad peenest vasktraadist ja enamikele soomusplaatidele lisasin ka tektuuri liimi ja jäiga pintsliga. Lindid olid suure peavalu allikaks ja nendega ma küll 100% rahul pole, kuid mis seal ikka, c'est la vie.

Värvisin ta algul ülenisti kollaseks ja siis hakkasin looma maskeeringlaikude piirjooni Maskoli ja teibiga. Selleks kulus parasjagu aega, kuid lõpputlemus oli ikkagi see, et pidin kõik laigud pintsliga üle käima. Sellele kõigele lisasin veel ka täpid, mis on tavalise pintsliga tehtud, ei hakanud enam maskidega jamama.
Kulutamine koosnes esimesest pesust, kus mustaga sai detilid välja nopitud ja siis üleüldine pruun pesu, et tekstuur ka välja hüppaks. Kõigele lisaks ka pastellitolmu.

Tänan vaatamast!
Siim