tuborg kirjutas:kas ja kui ohtlik võib olla suitsu-püssigranaat?
Kas on kindel, et suitsugranaat?
Saksa signaalpüstolist tulistati adapteriga tavalisi suitsugranaate. Plahvatusohtlikku pole neis midagi. Tuleohtlikud loomulikult on.
Nõukogude 41 mm Djakonovi suitsugranaatidel on püssirohust paiskelaeng, seega on need ohtlikumad.
Kindel ei ole aga jutujärgi pidi olema maha maetud koormatäis saksa püssigranaate ja pidavat olema suitsukad. Kui tegu suitsukatega ja ohtu jäsemetest ilma jääda ei ole siis mõtlesin asja üle vaadata
Sellise info alusel ei saa keegi kinnitada, et ohutu kraam. Saksa suitsu- püssigranaatide kohta pole üldse materjali kohanud. Ainult signaalpüstoli omade kohta. Ei julge küll väita, et suitsu-püssigranaate polnud, kuid... Miski siin ei klapi.
Valguse oma olen isegi näind ja just sellepärast küsisingi nende kohta, sest ise samuti pole materjali leidnud suitsukate kohta ning pole ka asjas 100% kindel. Igatahes tean, et tuleb neid vaatama minna ülima ettevaatlikusega.
tuborg kirjutas:Valguse oma olen isegi näind ja just sellepärast küsisingi nende kohta, sest ise samuti pole materjali leidnud suitsukate kohta ning pole ka asjas 100% kindel. Igatahes tean, et tuleb neid vaatama minna ülima ettevaatlikusega.
milline se valguse oma on kas mõtled selleall valguspadrunit?
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com