Hitleri videod Soomevisiidist
Hitleri videod Soomevisiidist
Kas keegi oskab neid kusagilt kätte juhatada,olen kuulnud,et nad kuskil on.Või siis muid heliga videosid Hitlerist,kus tema juttu kuulda oleks,otsingumootoritega otsimisel tulemusi ei saanud.
- starkatter
- Liige
- Kontakt:
Re: Hitleri videod Soomevisiidist
ûks film millel on Hitleri häält kuulda on Triumph des Willens (1935).speer kirjutas:Kas keegi oskab neid kusagilt kätte juhatada,olen kuulnud,et nad kuskil on.Või siis muid heliga videosid Hitlerist,kus tema juttu kuulda oleks,otsingumootoritega otsimisel tulemusi ei saanud.
Seal on ka teiste 3 Reichi funktsionääeride kôned.
Tänu infi eest!
Peab vaatama,kas nimetud film netis liigub ja äkki saab ta tõmbama panna.
Lasen arvutihuvilisest sõbral vaadata!
Küsin,mis on toru ja äkki sealt tõesti leiab!Kuskilt sai ta lõpuks igaljuhul tervenisti koos eestikeelsete subtiitritega kätte Cross of Iron(USA 1977) ja teise poole filmist Die Brücke(SLV 1959),kuid ilma subtiitriteta.Viimase filmi aluseks olnud raamat on eesti keeles ilmunud 1968,pealkiri siis "Sild" ja kes ei ole lugenud,soovitan kindlasti!
Selgitus ja vigade parandus!
Mõte oligi dokumentaalkaadreid näha,et paljuräägitud mehest suuremat selgust saada.Filmi Cross of Iron äravaadanuna tuli lõputiitritest hoopis välja,et tegu oli hoopis SLV-Suurbitannia ühistööga.Eelnevalt olin ingliskeelsest pealkirjast kohe pimesi järeldanud,et tegu USA kätetööga
Film oli kunstiliselt kõrgetasemeline,sõjavastane ja lõputiitritest võis lugeda,et konsultantideks olid olnud idarinde veteranid.Lahinguepisoodid tundusid väga tõetruud,kasutatud oli T-34 tanke ja ka autentset saksa sõjatehnikat.
Täpsustus raamatu "Sild"kohta-autoriks Manfred Gregor ja lugu põhineb tema isiklikel mälestustel aprillist 1945.

Film oli kunstiliselt kõrgetasemeline,sõjavastane ja lõputiitritest võis lugeda,et konsultantideks olid olnud idarinde veteranid.Lahinguepisoodid tundusid väga tõetruud,kasutatud oli T-34 tanke ja ka autentset saksa sõjatehnikat.
Täpsustus raamatu "Sild"kohta-autoriks Manfred Gregor ja lugu põhineb tema isiklikel mälestustel aprillist 1945.
Üldiselt oli Hitler ka väga hea juht, kuna ta suutis Saksamaa suurest kriisist välja tuua, kuid läks peale edu enda ideoloogiaga väga metsa ning kakkus pool maailma sõtta. täpsemalt kakkus poola,kui too poleks midagi teinud oleks Hitleri okupatsioon edasi kestnud ning tal oleks tekkinud või juba oligi tekkinud karistamatuse tunne.
- starkatter
- Liige
- Kontakt:
Huvitav et siis nii moodi lihtsalt pääsetakse vôimule?Piisab vaid soodsast juhusest,ise ei pea mitte keegi olema?Kalkar oled sa arvatavasti ise,kuna eelistad räusata ja silte külge kleepida.Kristjan88 kirjutas:Minu arust on täiesti kohatu kiita Hitlerit kui mingit väejuhti.Hitler oli lihtsalt üks kalkar,kes tänu talles soodsatele oludele võimule pääses ja rahva pilkasse tumedusse tüüris.Suur tänu Aadu
Kuule Skarkatter,ära nüüd päris isiklikuks ka mine.Või tunned sa end kuidagi solvatuna,et ma Hitlerile tuhka pähe raputan.Näiteks mind see küll ei kottiks.Kuidagi kahtlaselt tundlik oled sa nende natside ja Hitleri vastasseisu asjus.Sestap näribki mind väike kahtluseuss,et ega meil siin tegu noornatsiga ole? 

Kes elab minevikuta,see elab tulevikuta.
Ps,kohtume Berliinis.
Ps,kohtume Berliinis.
- starkatter
- Liige
- Kontakt:
Mulle lihtsalt ei meeldi lambist siltide kleepimine.Argumendid a'la Hitler oli kalkar vôiks küll ära jääda.Ja kui ma isegi oleks natsionaalsotsialist,siis mida see muudaks?Kaebaksid sinna kuhu vaja?Kristjan88 kirjutas:Kuule Skarkatter,ära nüüd päris isiklikuks ka mine.Või tunned sa end kuidagi solvatuna,et ma Hitlerile tuhka pähe raputan.Näiteks mind see küll ei kottiks.Kuidagi kahtlaselt tundlik oled sa nende natside ja Hitleri vastasseisu asjus.Sestap näribki mind väike kahtluseuss,et ega meil siin tegu noornatsiga ole?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline