Itaalia kergetank
Ooo ei, siis läheks silikooni juba mitu kilo... ja valada tuleks vaakumis, mille hankimine pole mitte odav lõbu... ja üleüldse tuleks siis hoopis sellesuunalise äri tegemise peale mõtlema hakata - tulemuseks oleks see, et hobi muutuks tööks ja vaevalt ma siis sellega enam tegeleda tahaksin. Olen proovinud - tegin master mudeleid tellimise peale - tüütas nii ära, et ei pannud tüki aega midagi kokku..
Urmas.
Urmas.
Nonii, veidi uudiseid siis Itaalia rindelt, teema oligi juba järgmise lehe keskpaika, ehk siis unustusse jõudnud vajuda
Aga mis teha, eks elu seab igale asjale omad korrektiivid, nagu ka oskused-võimalused. Pika punnitamise peale sain need liugurid tehtud ja edasi ootasid mõned veelgi meeldivamad detailid, nagu amortisaatorid. Iseenesest täiesti normaalsed, ainult et suures plaanis vaadatuna, kõige rohkem oli jubimist amordi vardaga, ka kloonimiseks vormi valmistamine oli paras peavalu, et asi liiga nutulauluna ei tunduks, panin talle võrdluseks tavalise tuletiku kõrvale:

Ja ärge parem tulgegi rääkima, et toksin kodus hirmsuuri tuletikke teha..
Urmas.

Aga mis teha, eks elu seab igale asjale omad korrektiivid, nagu ka oskused-võimalused. Pika punnitamise peale sain need liugurid tehtud ja edasi ootasid mõned veelgi meeldivamad detailid, nagu amortisaatorid. Iseenesest täiesti normaalsed, ainult et suures plaanis vaadatuna, kõige rohkem oli jubimist amordi vardaga, ka kloonimiseks vormi valmistamine oli paras peavalu, et asi liiga nutulauluna ei tunduks, panin talle võrdluseks tavalise tuletiku kõrvale:

Ja ärge parem tulgegi rääkima, et toksin kodus hirmsuuri tuletikke teha..

Urmas.
Viimati muutis fossiil, 24 Mär, 2013 17:35, muudetud 1 kord kokku.
Siin ei ole lihtsalt sõnu! Ma nii viisakusest lihtsalt postitan, et oma respecti sõnatult väljendada.
Aga selle tiku kohapealt ma vaatasin küll alguses, et svammist peaga mingi plastmasskang. Aga no kui sa väidad, et ei teinud ise...
Aga selle tiku kohapealt ma vaatasin küll alguses, et svammist peaga mingi plastmasskang. Aga no kui sa väidad, et ei teinud ise...
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
Mudelite koostamine on omajagu huvitav tegevus, kuid nende ise valmistamine on respekti väärt.
[img]http://www.hot.ee/xawa/6363.jpg[/img]
Tuletiku pea oli täis sütitavaid mõtteid.
Tikkudest võiks rääkida kaua ja palju.Neid on väga erinevaid nii nagu inimesigi.Neid liigitatakse,neid kogutakse.Põhiliselt küll kasutatakse millegi süütamiseks.Samas võib tikule leida ka mõne muu funktsiooni,näiteks hambavahede torkimise või kastanimunadest loomade valmistamise tarbeks saab tikke edukalt kasutada.
Antud eksemplar on iludus omaette.Ilus hele sale keha ja väga ühtlase kumerusega punakas pea.
Muideks kas te märkasite,et mingi kribu on samasse kaadrisse sattunud!
Tom
Tikkudest võiks rääkida kaua ja palju.Neid on väga erinevaid nii nagu inimesigi.Neid liigitatakse,neid kogutakse.Põhiliselt küll kasutatakse millegi süütamiseks.Samas võib tikule leida ka mõne muu funktsiooni,näiteks hambavahede torkimise või kastanimunadest loomade valmistamise tarbeks saab tikke edukalt kasutada.
Antud eksemplar on iludus omaette.Ilus hele sale keha ja väga ühtlase kumerusega punakas pea.
Muideks kas te märkasite,et mingi kribu on samasse kaadrisse sattunud!
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist