Itaalia kergetank

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Pole siin midagi häbi tunda - mina sisisen endamisi omaette, et see projekt niiii pikaks on veninud...
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Kaua tehtud, kaunike. Kas kogu tankist valuvorme pole plaaninud teha?
Kindlasti oleks huvilisi.
Tervitused
fossiil
Liige
Kontakt:

Ooo ei, siis läheks silikooni juba mitu kilo... ja valada tuleks vaakumis, mille hankimine pole mitte odav lõbu... ja üleüldse tuleks siis hoopis sellesuunalise äri tegemise peale mõtlema hakata - tulemuseks oleks see, et hobi muutuks tööks ja vaevalt ma siis sellega enam tegeleda tahaksin. Olen proovinud - tegin master mudeleid tellimise peale - tüütas nii ära, et ei pannud tüki aega midagi kokku..

Urmas.
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Nädal jälle läinud, kuidas "itaallane" elab?
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
fossiil
Liige
Kontakt:

Visiseb vaikselt - üritan balanssiiridele liugureid treida, aga seni pole rahuldavat tulemust saanud, ei saa kuidagi tsentreeritud, ilmselt tuleb mingi rakis välja mõelda... :roll: Nii et seni miskit uut näidata ei ole...

Urmas.
fossiil
Liige
Kontakt:

Nonii, veidi uudiseid siis Itaalia rindelt, teema oligi juba järgmise lehe keskpaika, ehk siis unustusse jõudnud vajuda :roll:
Aga mis teha, eks elu seab igale asjale omad korrektiivid, nagu ka oskused-võimalused. Pika punnitamise peale sain need liugurid tehtud ja edasi ootasid mõned veelgi meeldivamad detailid, nagu amortisaatorid. Iseenesest täiesti normaalsed, ainult et suures plaanis vaadatuna, kõige rohkem oli jubimist amordi vardaga, ka kloonimiseks vormi valmistamine oli paras peavalu, et asi liiga nutulauluna ei tunduks, panin talle võrdluseks tavalise tuletiku kõrvale:

Pilt

Ja ärge parem tulgegi rääkima, et toksin kodus hirmsuuri tuletikke teha.. :twisted:

Urmas.
Viimati muutis fossiil, 24 Mär, 2013 17:35, muudetud 1 kord kokku.
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Siin ei ole lihtsalt sõnu! Ma nii viisakusest lihtsalt postitan, et oma respecti sõnatult väljendada.

Aga selle tiku kohapealt ma vaatasin küll alguses, et svammist peaga mingi plastmasskang. Aga no kui sa väidad, et ei teinud ise...
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
mad mats
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mad mats »

Üldiselt püüan hoiduda teiste tööde arvustamisest,kuna ei pea ennast selleks piisavalt pädevaks et kegagi kiitma või laitma hakata,aga seekord ei suuda ma oma ... lihtsalt olen sõnatu.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

oehhh........ kui nüüd tegu just kaminatikuga ei ole siis... :shock:
Ja see on veel "meeldiv" asi, mis imeasja siis näha saab kui ebameeldivad mängu tulevad ?? Igastahes jõudu ja TERAVAT silma .

Levar
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Eelkõnelejad on kõik imetlussõnad juba ära ütelnud, mul jääb üle veel vaid urgitseda, et ega sa neid mutreid ometi splintimata ei jäta? :twisted: :twisted:
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
xawa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas xawa »

Mudelite koostamine on omajagu huvitav tegevus, kuid nende ise valmistamine on respekti väärt.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Tuletiku pea oli täis sütitavaid mõtteid.
Tikkudest võiks rääkida kaua ja palju.Neid on väga erinevaid nii nagu inimesigi.Neid liigitatakse,neid kogutakse.Põhiliselt küll kasutatakse millegi süütamiseks.Samas võib tikule leida ka mõne muu funktsiooni,näiteks hambavahede torkimise või kastanimunadest loomade valmistamise tarbeks saab tikke edukalt kasutada.
Antud eksemplar on iludus omaette.Ilus hele sale keha ja väga ühtlase kumerusega punakas pea.
Muideks kas te märkasite,et mingi kribu on samasse kaadrisse sattunud!

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
fossiil
Liige
Kontakt:

Tänud kõigile, sain väga hea tuju :lol: :lol: :lol:
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Urmas, millal võtad ette 1/35 tikutoosi mudeli kus iga tikk eraldi :lol:
Tervitused
Surmaingel