Panzer IV Ausf. G

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Kõigepealt tahaks tänada kõiki konstruktiivsete kommentaaride eest!
(Tegin ka valge juures korrektuure, vähendasin triibulisust ja pintslijälgi.)

Nõustun sellega, et tõesti tankihall ajapikku heledamaks muutus. Eks tegelikult mudelite puhul on see probleem, et kui hakkad tõesti tumeda värviga pihta, siis läheb see igasuguse edaspidise kulutamise käigus päris mustaks kätte. Seega teinekord pean meeles, et pisult valget ikka juurde lisaksin.

Valge kohta niipalju, et seekord oligi plaanis (juba pikka aega varem on pisike soov olnud) teha hästi kulunud talverüüga masin. See oli justkui enda proovile panek ja eksperimenteerimine. Guašš värv üllatas mind ning osutus väga kasutajasõbralikuks. (Mõtlen just kulutamise protsessi käigus.) Vastupidiselt enne kirja pandule ei katnud ma valget lakiga ja tegin pesu otse selle peale. Seetõttu sai värv ja pesulahus pisult seguneda ning anda meeldivaid variatsioone. (Tähtis on kasutada laia, pehme ning peene karvaga pintslit.)

Selline ta siis on. Kogu see valgega mängimine oli väga meeldiv ning kogu mudeli protsess nauditav. Eks mul oligi midagi sellist uut ja omapärast vaja, pisult värsket õhku.

Peale esimest seanssi valmis mudelist pilte vaadates sai tehtud paar parandust, kuid nüüd on siis asi lõplik. Kriitika on muidugi teretulnud, kuid midagi ma enam muutma küll ei hakka. Soovitused jätan meelde ja neid saab juba järgmise projekti juures rakendada. (Paari asjaga ei ole ise ka päris rahul.)
:wink:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Tänan vaatamast!

Siim
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

Tegelikult selle viimase postituse esimene foto oli minu arvates päris muhe asi, et olekski võinud selle mudeli ju selliseks mustvalgeks teha, nagu retrofoto :D
Fortes fortuna adjuvat
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Üldiselt vägagi hea töö, kuid ainus asi mis mind häirib on lisaroomikud, need lasti vist ka värviga üle, loogiline oleks olnud?

Marek
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas janno8 »

Mulle meeldib, ja no mai tea lisa roomikud roostesle kujul annavad just juurde ilmet kui ühtalne valge mass :wink:
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Väga hea töö! Ainult oleks nagu lubjaveega üle kastetud. Mul üks pilt samast motifikatsioonist Sinimägedes, pardanumbrit kahjuks pole näha ja mõningate detailide põhjal võib arvata, et olid ka lisa külje soomuskilbid.

Pilt
Anton - horridoo!
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Kena vaadata ja minu arust jupp maad parem kui enne. Tõsi natike ikka häirivad ülalt alla valged triibud, kuidagi liiga kontrastne. Kunagi sai guaši asemel vesivärvi kasutatud, tundus olema "peenema" teraga ja mahedamate üleminekutega. Aga seda ära nüüd tõsiselt võta, pigem mitteosakaja inimese porinat :lol:

Aga kokkuvõtteks ootan kannatamatult lõppviimistlust, jõudu ja teravat silma,
Levar
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud kõigile!
Aga kokkuvõtteks ootan kannatamatult lõppviimistlust
Hehe, ma endamisi arvasin siin, et need jäävadki viimasteks lõpupiltideks. :wink:
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Ups, ja mina oma naiivsuses arvasin et vähemasti roomikud saavad ka tiba valget selga jne..
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Rahvas nõuab enamat: mõni torpeedo mootorikattele, võibolla allveelaev trossiga sleppi, vähemasti neli tankisti ja koer, kui muud ei saa!

Tegelikult, ootasin mõneti ka, et midagi tilgub veel ehk tankilaele. Roomikud on roostesena toredad - loovad kena aktsendi hallile taustale. Ainult et mina tooniks sealt alt sutsu pruuni tooni - mõned roostesed nired või voolundid - arvestades loogikaga, et roostetavad roomikulülid eraldavad seda, kui vesi neist läbi sajab. Muidu jätsid guašid üllatavalt hea mulje - peab tunnistama, et oleksid sa pilte näitamata sellest rääkinud, oleksin eelarvamusest hapu näo pähe teinud ja küsinud: "Mis mõttes nagu!?"

Eks su 332 loob vastupandamatu soovi endalegi üks pika toruga neli muretseda - häda on et wishlist muutub juba liiga pikaks - rahakott ja vaba aeg ei jõua kuidagi sammu pidada:)

Tänab suurepäraste piltide eest
Kristjan
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud!

Jätan need mõtted meelde ja eks rakendan neid tulevikus. Hetkel jääb ta nii nagu on. :wink:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist