Tervit üle pika aja - teema oligi juba kolikambri sügavusse jõudnud vajuda... Aga tõestamaks, et mul selle projektiga ikka tõsi taga on, panen paar pilti üles, no et näidata, et asi pisitasa areneb:
Tundub, et mootorikattega läheb üldse kõige rohkem aega, juba nende žalusiide tegemine oli paras rist ja viletsus. Et teised ikka kenasti ühtlased tuleks, tuli eelnevalt konduktor valmis freesida, üritasin küll esialgu 12 ribi raami sisse mahutada, nagu originaalil, aga sellest ei tulnud miskit: Evergreenil ei ole sobiva paksusega ribasid. Tuli siis asja lihtsustada ja 10 ribiga leppida, no ja kui Italeri vastilmuva L6 samu ribisid loendasin (armorama lehel olid raamide fotod üleval), siis sain samuti kümme. Nii et nutmiseks veel põhjust pole. Kui oleks tegu ühe restiga, siis oleks ehk mõnel segasemal silmapilgul ka valmis teinud, aga kuna kumbagi luuki ehib üks ja taga kaldus osa peale tuleb veel kaks palju pikemat ja kahe erineva nurga all asetsevat resti teha, siis sellise kangelasteo jaoks mul küll vaimu ei jätkunud. Rääkisin paari sõbraga, et kinnituspoldid on kah juba püsti ja kaugemale ei jõudnudki - nad uurisid kohe, et kas poldid on ikka keermetatud või ei? Et kui läbimõõt oleks 0,14, mitte 0,4 nagu praegu, siis saaks veel keerme puudumisest aru, aga nüüd...
No krt...

see veel puudus... aga huvi pärast proovisin ja hakkama sain:
Iseasi muidugi, kas ma hakkan polte vahetama - värv peale ja näha ei jää praktiliselt midagi, löön mutrid niisama peale (need tuleb veel teha, on sihukesed erilised) ja ehk käib küll.
Urmas.