Türklane on Eestis

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

Marissa kirjutas:Vaata turk, mul pole türklaste vastu mitte midagi. Aga kui Sulle ikka MSN või Skype listi ilmub pidevalt keegi mulaga veebiseksist ja tavaliselt on türklane, siis viskab üle küll.
aga mis juhtus? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
UURALI-ALTAI Rahvast-Turanian People(Estonia,Turkey,Finlandia,Karelian,Hungarian,Tatarstan,Komi,Mariel,Udmurt,
Turkmenistan,uigur,Mongolia,Kirgis,Kazakstan,Ösbek,Gagausia,Aseri,Kumik,Kipchak,Mansi,Nenets,Sami)Uralic-Altay people
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Tuleb vist modedele midagi meelde tuletada - Marissa postituse üle ju lausa irvitatamine.

Me siin oleme proovinud, kes viisakalt tõestada, kes vähem viisakalt aasinud, ei saa Turk aru.

Paistab olevat lootusetu juhtum. Keel keeleks, aga see ju puhas propaganda ja täpselt sama suhtumine, nagu meie suurel naabril.

Muidugi on ka võimalus - mitte kirjutada teemadesse, mis Turgi algatatud :mrgreen:
Kasutaja avatar
Coger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Coger »

Mu meelest päris koomusk tegelane siin:)
Sellele pidevale sugulusest jahvatamisele võiks nüüd küll joone alla tõmmata. Tundub, et herr Turk`il ka mingi militaarhuvi olemas, küsikski, kas kah tegemist kollektsionääriga vms tegelinskiga?
et see vana nodi maamunalt ja maamunast veel niipea ei lõppeks!
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

T-62 kirjutas:Tuleb vist modedele midagi meelde tuletada - Marissa postituse üle ju lausa irvitatamine.

Me siin oleme proovinud, kes viisakalt tõestada, kes vähem viisakalt aasinud, ei saa Turk aru.

Paistab olevat lootusetu juhtum. Keel keeleks, aga see ju puhas propaganda ja täpselt sama suhtumine, nagu meie suurel naabril.

Muidugi on ka võimalus - mitte kirjutada teemadesse, mis Turgi algatatud :mrgreen:
marissa ütles mida Türklased lisavad teda oma msn is,mina ka ütlesin talle, mida tartus silla peale tegelevad midagi,mis siis?
sina ka vaata:http://www.sloleht.ee/index.aspx?v=foru ... 72907#form
mina ei armasta kes kirjutab kõiki eest :lol: see tõttu kohe vastan

te lähete segi Türklasega kellelegagi :lol:

see tõttu euroopa fašism ei sobi Türklasele sest kui nad räägivad meiega ,kohe jooksevad ära meilt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
UURALI-ALTAI Rahvast-Turanian People(Estonia,Turkey,Finlandia,Karelian,Hungarian,Tatarstan,Komi,Mariel,Udmurt,
Turkmenistan,uigur,Mongolia,Kirgis,Kazakstan,Ösbek,Gagausia,Aseri,Kumik,Kipchak,Mansi,Nenets,Sami)Uralic-Altay people
Oma_Mees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Oma_Mees »

No vedas, et Deutsche Reich teist üle siis ei sõitnud

Pilt
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

turk kirjutas:Aga me pole Afrikast, Me oleme Uurali-Altai mägedest
Aga kuidas me siis sinna Uurali - Altai mägedesse saime?
turk kirjutas:šAMANISM kuulsid?
Mida sa tead šamanismist?
turk kirjutas:ma näitasin Afrikast meelega pildi,sest siin paljud inimesed veel jäävad haigeks Hitler eest :lol: :lol: mida nad on valged :lol: missigune valged? Afrikast valged mida blondini olla?isa negro,ema negro aga lapsed valged :lol:
Jälle Hitler :twisted:
Sulle öeldi, et meie jaoks on Hitler tavaline mõrtsukas, nagu Stalin.
Mis puutub valgesse rassi siis indo - eurooplaste kohta ei saaks öelda, et nad oleks põhjala rassist. Kreeklased, pärslased, kurdid, itaalased. Ainult põhja Euroopas elavad indo eurooplased on põhjala rassist ja seda eelkõie selle pärast, et nad segunesid kohalikega, kes ei olnud indo - eurooplased ja arvatavasti võtsid paljud kohalikud ja vanemad inimesed, kes ei olnud indo - eurooplased, lihtsalt indo - germaanlaste keele üle.
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

Oma_Mees kirjutas:No vedas, et Deutsche Reich teist üle siis ei sõitnud

Pilt
:lol:
tahaksin parandada sinu kirja :lol: et Deutsche Reich teist üle siis ei sõitnud( sAKSAMA ei saanud sõita sinna,Prantsuslased ka tahaksid sõita sinna :lol: Napolyon kindral ka sõitis kuni Moskvani.. Altai Kindral Batu Khaan sõitis sinna,tema võttis Moskva endale veel palju tüdrukuid venelastelt :lol: Hitler tegi palju tank,bomba, mitte midagi ei teinud, AGA Batu Khaan :lol: Pilt
:lol: sest hitler ütles kui ma võitleks vastu Türklastele see tähendab sakslased on surnud, hitler ise palju kordi tahaks et türklased oli sakslasega koos vastu Venemaale.. Stalingrad sõda ajal Hitler ütles Türklasele,lähme kui Kaukasiast türgi armee teeks ataka vastu venemaale

sest venemaa armees oli %35 Altai inimest:osbeki,tatari,gagausia ahiska türklased,turkmeni,aseri,dagestan,kirgis,uigur jne...
see tõttu hitler mõtles kui Türgi armee võitleks vastu venemaale,siis PUNANE armeest palju Altay inimest ei hakka võitlema kui nad kuulaksid mida Türklased sakslasega koos
Viimati muutis turk, 30 Juul, 2008 12:28, muudetud 4 korda kokku.
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

wudu kirjutas:
Aga kuidas me siis sinna Uurali - Altai mägedesse saime?
turk kirjutas:šAMANISM kuulsid?
Mida sa tead šamanismist?
turk kirjutas:ma näitasin Afrikast meelega pildi,sest siin paljud inimesed veel jäävad haigeks Hitler eest :lol: :lol: mida nad on valged :lol: missigune valged? Afrikast valged mida blondini olla?isa negro,ema negro aga lapsed valged :lol:
Jälle Hitler :twisted:
Sulle öeldi, et meie jaoks on Hitler tavaline mõrtsukas, nagu Stalin.
Mis puutub valgesse rassi siis indo - eurooplaste kohta ei saaks öelda, et nad oleks põhjala rassist. Kreeklased, pärslased, kurdid, itaalased. Ainult põhja Euroopas elavad indo eurooplased on põhjala rassist ja seda eelkõie selle pärast, et nad segunesid kohalikega, kes ei olnud indo - eurooplased ja arvatavasti võtsid paljud kohalikud ja vanemad inimesed, kes ei olnud indo - eurooplased, lihtsalt indo - germaanlaste keele üle.
miks veel kirjutad,ma ei saa aru sind, praegu sina ütled põhja euroopas,alati vahetad oma sõnad

Euroopa koolis õpetajat õpetavad mida Euroopa inimest on pärit Afrikast.õige? miks veel probleeme,, ma valetan?
Oma_Mees
Liige
Kontakt:

turk kirjutas:
Oma_Mees kirjutas:No vedas, et Deutsche Reich teist üle siis ei sõitnud

Pilt
:lol:
tahaksin parandada sinu kirja :lol: et Deutsche Reich teist üle siis ei sõitnud( sAKSAMA ei saanud sõita sinna,Prantsuslased ka tahaksid sõita sinna :lol: Napolyon kindral ka sõitis kuni Moskvani.. Altai Kindral Batu Khaan sõitis sinna,tema võttis Moskva endale veel palju tüdrukuid venelastelt :lol: Hitler tegi palju tank,bomba, mitte midagi ei teinud, AGA Batu Khaan :lol:

:lol: sest hitler ütles kui ma võitleks vastu Türklastele see tähendab sakslased on surnud, hitler ise palju kordi tahaks et türklased oli sakslasega koos vastu Venemaale.. Stalingrad sõda ajal Hitler ütles Türklasele,lähme kui Kaukasiast türgi armee teeks ataka vastu venemaale

sest venemaa armees oli %35 Altai inimest:osbeki,tatari,gagausia ahiska türklased,turkmeni,aseri,dagestan,kirgis,uigur jne...
see tõttu hitler mõtles kui Türgi armee võitleks vastu venemaale,siis PUNANE armeest palju Altay inimest ei hakka võitlema kui nad kuulaksid mida Türklased sakslasega koos
Hitleril ei olnud võibolla tõesti piiramatult inimressurssi [ kahuriliha ], aga tal oli parim sõjatehnika maailmas ja ma arvan, et kui jänkid poleks venelast aidanud.. mine sa tea
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kuperjanov »

Kõik rahvad on pärit Ida-Aafrika aladelt.
turk kirjutas:kõige vanem inimesed juutlased ajalooo pole 5000 aastat
hiina ajalloo pole 10000 aastat 10000 aastat tagasi võib olla maailmas oli ahvid
Ohjahh...10 000 a. ema. oli üleminekuaeg paleoliitikumist mesoliitikumi e. vanemast kiviajast keskmisesse kiviaega. Sinu ahvide aeg jääb vahemikku kuskil 5 - 2 miljonit a. tagasi. Homo sapiens oli olemas juba 200 000 a. tagasi ja nüüdisinimene e. Homo s. sapiens ~130 000 a. tagasi :wink:
Viimati muutis Kuperjanov, 30 Juul, 2008 13:38, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

Oma_Mees kirjutas:Hitleril ei olnud võibolla tõesti piiramatult inimressurssi [ kahuriliha ], aga tal oli parim sõjatehnika maailmas ja ma arvan, et kui jänkid poleks venelast aidanud.. mine sa tea
Täitsa lõpp.
Ja mina imestan kust kodanik turk võtab selle, et me "oleme haiged Hitleri pärast" .... :twisted:
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

wudu kirjutas:
Oma_Mees kirjutas:Hitleril ei olnud võibolla tõesti piiramatult inimressurssi [ kahuriliha ], aga tal oli parim sõjatehnika maailmas ja ma arvan, et kui jänkid poleks venelast aidanud.. mine sa tea
Täitsa lõpp.
Ja mina imestan kust kodanik turk võtab selle, et me "oleme haiged Hitleri pärast" .... :twisted:
mina pole haige,lihtsalt siin jäävad haigeks hitler eest, mina ka ei saa aru seda,,,,mida tema tegi? ma ei saa aru,kui te tahate jääda haigeks , Teile Batu khaan :lol: TEMA VÕTTIS Moskva,vaja jääks haigeks BATU KHAAN eest

300 aastat venelased elasid Mongol-Tatari all
Viimati muutis turk, 30 Juul, 2008 14:01, muudetud 1 kord kokku.
Oma_Mees
Liige
Kontakt:

wudu kirjutas:
Täitsa lõpp.
Ausalt - ma jälestan Hitlerit ja tema tegusid. Lihtsalt, mind hakkas häirima turki sõnavõtt
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

Kuperjanov kirjutas:
Kõik rahvad on pärit Ida-Aafrika aladelt.
turk kirjutas:kõige vanem inimesed juutlased ajalooo pole 5000 aastat
hiina ajalloo pole 10000 aastat 10000 aastat tagasi võib olla maailmas oli ahvid
Ohjahh...10 000 a. ema. oli üleminekuaeg paleoliitikumist mesoliitikumi e. vanemast kiviajast keskmisesse kiviaega. Sinu ahvide aeg jääb vahemikku kuskil 5 - 2 miljonit a. tagasi. Homo sapiens oli olemas juba 200 000 a. tagasi ja nüüdisinimene e. Homo s. sapiens ~130 000 a. tagasi :wink:
:lol: :lol: :lol: tere kuidas läheb
palun ütle siis 2500 aastat tagasi Eestis kes oli Prezident või Kuningast? :lol: :lol:
veel rääkitakse 10000 aastat tagasi

meie Türklased ajaloo 2237 aastat.. meie ajaloo algab enne jeesus 209.
esimese Türklasel kuningas oli Teoman(Tuman kagan)kagan

500 aastat tagasi maailmas %90 inimesed ei saa kirjutada,lugeda
veel te räägite 10000 aastat tagasi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Indo euroopeanlased on pärit afrikast
me oleme pärit Altai mägedest...........
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

kust me teame oma ajaloo, kui Türklased
alustaks kirjutada kivile,see tõttu kivile kirjeldus Türgi keeles, me ka lugesime,see tõttu me ütleme vaat meie ajaloo
luu tõttu ajaloo kirjutada väga naljakas..
maailmas kõikjal luud,darwin ütles see tõttu indo euroopeanlased on pärit afrikast :lol:
vaadake Türklaste vanem Tähestik ja jutt kivile,neid kivi
http://www.digi-tv.ee/download/file.php ... &mode=view
http://www.digi-tv.ee/download/file.php ... &mode=view
http://www34.websamba.com/turkolojisayf ... neyuz2.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/9729 ... t64sy9.jpg
meie esimese kodumaa maali
http://personal.telefonica.terra.es/web ... ay-rep.gif
Viimati muutis turk, 30 Juul, 2008 14:14, muudetud 1 kord kokku.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: mongol ja 2 külalist