aga mis juhtus?Marissa kirjutas:Vaata turk, mul pole türklaste vastu mitte midagi. Aga kui Sulle ikka MSN või Skype listi ilmub pidevalt keegi mulaga veebiseksist ja tavaliselt on türklane, siis viskab üle küll.

aga mis juhtus?Marissa kirjutas:Vaata turk, mul pole türklaste vastu mitte midagi. Aga kui Sulle ikka MSN või Skype listi ilmub pidevalt keegi mulaga veebiseksist ja tavaliselt on türklane, siis viskab üle küll.
marissa ütles mida Türklased lisavad teda oma msn is,mina ka ütlesin talle, mida tartus silla peale tegelevad midagi,mis siis?T-62 kirjutas:Tuleb vist modedele midagi meelde tuletada - Marissa postituse üle ju lausa irvitatamine.
Me siin oleme proovinud, kes viisakalt tõestada, kes vähem viisakalt aasinud, ei saa Turk aru.
Paistab olevat lootusetu juhtum. Keel keeleks, aga see ju puhas propaganda ja täpselt sama suhtumine, nagu meie suurel naabril.
Muidugi on ka võimalus - mitte kirjutada teemadesse, mis Turgi algatatud
Aga kuidas me siis sinna Uurali - Altai mägedesse saime?turk kirjutas:Aga me pole Afrikast, Me oleme Uurali-Altai mägedest
Mida sa tead šamanismist?turk kirjutas:šAMANISM kuulsid?
Jälle Hitlerturk kirjutas:ma näitasin Afrikast meelega pildi,sest siin paljud inimesed veel jäävad haigeks Hitler eest![]()
mida nad on valged
missigune valged? Afrikast valged mida blondini olla?isa negro,ema negro aga lapsed valged
Oma_Mees kirjutas:No vedas, et Deutsche Reich teist üle siis ei sõitnud
miks veel kirjutad,ma ei saa aru sind, praegu sina ütled põhja euroopas,alati vahetad oma sõnadwudu kirjutas:Aga kuidas me siis sinna Uurali - Altai mägedesse saime?turk kirjutas:Aga me pole Afrikast, Me oleme Uurali-Altai mägedestMida sa tead šamanismist?turk kirjutas:šAMANISM kuulsid?Jälle Hitlerturk kirjutas:ma näitasin Afrikast meelega pildi,sest siin paljud inimesed veel jäävad haigeks Hitler eest![]()
mida nad on valged
missigune valged? Afrikast valged mida blondini olla?isa negro,ema negro aga lapsed valged
![]()
Sulle öeldi, et meie jaoks on Hitler tavaline mõrtsukas, nagu Stalin.
Mis puutub valgesse rassi siis indo - eurooplaste kohta ei saaks öelda, et nad oleks põhjala rassist. Kreeklased, pärslased, kurdid, itaalased. Ainult põhja Euroopas elavad indo eurooplased on põhjala rassist ja seda eelkõie selle pärast, et nad segunesid kohalikega, kes ei olnud indo - eurooplased ja arvatavasti võtsid paljud kohalikud ja vanemad inimesed, kes ei olnud indo - eurooplased, lihtsalt indo - germaanlaste keele üle.
Hitleril ei olnud võibolla tõesti piiramatult inimressurssi [ kahuriliha ], aga tal oli parim sõjatehnika maailmas ja ma arvan, et kui jänkid poleks venelast aidanud.. mine sa teaturk kirjutas:Oma_Mees kirjutas:No vedas, et Deutsche Reich teist üle siis ei sõitnud
tahaksin parandada sinu kirjaet Deutsche Reich teist üle siis ei sõitnud( sAKSAMA ei saanud sõita sinna,Prantsuslased ka tahaksid sõita sinna
Napolyon kindral ka sõitis kuni Moskvani.. Altai Kindral Batu Khaan sõitis sinna,tema võttis Moskva endale veel palju tüdrukuid venelastelt
Hitler tegi palju tank,bomba, mitte midagi ei teinud, AGA Batu Khaan
![]()
sest hitler ütles kui ma võitleks vastu Türklastele see tähendab sakslased on surnud, hitler ise palju kordi tahaks et türklased oli sakslasega koos vastu Venemaale.. Stalingrad sõda ajal Hitler ütles Türklasele,lähme kui Kaukasiast türgi armee teeks ataka vastu venemaale
sest venemaa armees oli %35 Altai inimest:osbeki,tatari,gagausia ahiska türklased,turkmeni,aseri,dagestan,kirgis,uigur jne...
see tõttu hitler mõtles kui Türgi armee võitleks vastu venemaale,siis PUNANE armeest palju Altay inimest ei hakka võitlema kui nad kuulaksid mida Türklased sakslasega koos
Kõik rahvad on pärit Ida-Aafrika aladelt.turk kirjutas:Aga me pole Afrikast, Me oleme Uurali-Altai mägedest
Ohjahh...10 000 a. ema. oli üleminekuaeg paleoliitikumist mesoliitikumi e. vanemast kiviajast keskmisesse kiviaega. Sinu ahvide aeg jääb vahemikku kuskil 5 - 2 miljonit a. tagasi. Homo sapiens oli olemas juba 200 000 a. tagasi ja nüüdisinimene e. Homo s. sapiens ~130 000 a. tagasiturk kirjutas:kõige vanem inimesed juutlased ajalooo pole 5000 aastat
hiina ajalloo pole 10000 aastat 10000 aastat tagasi võib olla maailmas oli ahvid
Täitsa lõpp.Oma_Mees kirjutas:Hitleril ei olnud võibolla tõesti piiramatult inimressurssi [ kahuriliha ], aga tal oli parim sõjatehnika maailmas ja ma arvan, et kui jänkid poleks venelast aidanud.. mine sa tea
mina pole haige,lihtsalt siin jäävad haigeks hitler eest, mina ka ei saa aru seda,,,,mida tema tegi? ma ei saa aru,kui te tahate jääda haigeks , Teile Batu khaanwudu kirjutas:Täitsa lõpp.Oma_Mees kirjutas:Hitleril ei olnud võibolla tõesti piiramatult inimressurssi [ kahuriliha ], aga tal oli parim sõjatehnika maailmas ja ma arvan, et kui jänkid poleks venelast aidanud.. mine sa tea
Ja mina imestan kust kodanik turk võtab selle, et me "oleme haiged Hitleri pärast" ....
Ausalt - ma jälestan Hitlerit ja tema tegusid. Lihtsalt, mind hakkas häirima turki sõnavõttwudu kirjutas:Täitsa lõpp.Oma_Mees kirjutas:Hitleril ei olnud võibolla tõesti piiramatult inimressurssi [ kahuriliha ], aga tal oli parim sõjatehnika maailmas ja ma arvan, et kui jänkid poleks venelast aidanud.. mine sa tea
Ja mina imestan kust kodanik turk võtab selle, et me "oleme haiged Hitleri pärast" ....
Kuperjanov kirjutas:Kõik rahvad on pärit Ida-Aafrika aladelt.turk kirjutas:Aga me pole Afrikast, Me oleme Uurali-Altai mägedest
Ohjahh...10 000 a. ema. oli üleminekuaeg paleoliitikumist mesoliitikumi e. vanemast kiviajast keskmisesse kiviaega. Sinu ahvide aeg jääb vahemikku kuskil 5 - 2 miljonit a. tagasi. Homo sapiens oli olemas juba 200 000 a. tagasi ja nüüdisinimene e. Homo s. sapiens ~130 000 a. tagasiturk kirjutas:kõige vanem inimesed juutlased ajalooo pole 5000 aastat
hiina ajalloo pole 10000 aastat 10000 aastat tagasi võib olla maailmas oli ahvid
Kasutajad foorumit lugemas: maxi ja 1 külaline